Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Daikin ve Midea Klima Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

demir1925

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
daikin vs midea klima
merhaba,izmirde yaşıyorum ve 28 m2 lik bir alanda kullanmak için klima arayışı içerisindeyim.Adem hocamız sağolsun,daha öncede birçok elektronik cihaz için bilgilerine danıştığım ve şuan içinde klima önerisi adımlarımda birçok videosunu izlediğim değerli bir insan.Sanırım herkes gibi , öneliği mitsubishi ve daikina vermiştim.
Adem hocamız bir videosunda daikin kalitesi shira plus ile başlar demişti ve ona yöneldim.
sonrası ,mitsubishi zen modele kaydı gönlüm hem verileri hem siyah kasa olması hemde daikin ile aynı fiyat bandında iyi olacağını düşündüğüm bir klima idi.Ama maalesef ki şuan için stok sıkıntısı olan bir ürün,o yüzden tekrar daikin ile devam etmek isterken Midea markasının all eyse pro modelini kesfettim.Tamamen ilgimi çeken kısmı temizlik kısmı idi.extrem modelini ısıtmada tıkırtılı çalıştığı söylenmişti o yüzden düşünmedim
evet fiyat farkı var,ama yinede sormak istedim Daikin shira plus mı midea All eyse pro mu...fiyat farklarına değer mi

merhaba,izmirde yaşıyorum ve 28 m2 lik bir alanda kullanmak için klima arayışı içerisindeyim.Adem hocamız sağolsun,daha öncede birçok elektronik cihaz için bilgilerine danıştığım ve şuan içinde klima önerisi adımlarımda birçok videosunu izlediğim değerli bir insan.Sanırım herkes gibi , öneliği mitsubishi ve daikina vermiştim.
Adem hocamız bir videosunda daikin kalitesi shira plus ile başlar demişti ve ona yöneldim.
sonrası ,mitsubishi zen modele kaydı gönlüm hem verileri hem siyah kasa olması hemde daikin ile aynı fiyat bandında iyi olacağını düşündüğüm bir klima idi.Ama maalesef ki şuan için stok sıkıntısı olan bir ürün,o yüzden tekrar daikin ile devam etmek isterken Midea markasının all eyse pro modelini kesfettim.Tamamen ilgimi çeken kısmı temizlik kısmı idi.extrem modelini ısıtmada tıkırtılı çalıştığı söylenmişti o yüzden düşünmedim
evet fiyat farkı var,ama yinede sormak istedim Daikin shira plus mı midea All eyse pro mu...fiyat farklarına değer mi

All Easy Pro bu sıralamada en son tercih edilecek ürün olur. Tamam güzel klimadır severim ama segmentine göre güzel klimadır, bu klimayı bir Zen serisi ile veya Shira Plus gibi modellerle kıyaslamak bence hata olur.

Zen
Shira
AEP

sıralama bence bu şekildedir.

All Easy Pro bu sıralamada en son tercih edilecek ürün olur. Tamam güzel klimadır severim ama segmentine göre güzel klimadır, bu klimayı bir Zen serisi ile veya Shira Plus gibi modellerle kıyaslamak bence hata olur.

Zen
Shira
AEP

sıralama bence bu şekildedir.
cevap için çok teşşekür ederim Hocam, ozaman zeni stokta zar zor yakalamışken kaçırmayım :) saygılar...

Adem hocam , her nekadar zen olarak karar vermiş olsamda, yaz kampanyası muhabbetine şuan nerdeyse shira+ fiyatına legendera alabiliyorum..Ama zen ve legendera arasında 15 bin fiyat farkı var, buna görselliği katmazsak değer mi

Adem hocam , her nekadar zen olarak karar vermiş olsamda, yaz kampanyası muhabbetine şuan nerdeyse shira+ fiyatına legendera alabiliyorum..Ama zen ve legendera arasında 15 bin fiyat farkı var, buna görselliği katmazsak değer mi
15 bin fiyat farkınada değermi soruna gelecek olursak başkasına göre değebilir bence değmez, ben şöyle düşünürüm 15 Bin TL'lik elektrik faturası tasarrufunu ben kaç yılda çıkarabilirim ? cevap veriyorum mezarda çıkarırdım sanırım kullanılmaya devam ederse ben öldükten sonra.

15 bin fiyat farkınada değermi soruna gelecek olursak başkasına göre değebilir bence değmez, ben şöyle düşünürüm 15 Bin TL'lik elektrik faturası tasarrufunu ben kaç yılda çıkarabilirim ? cevap veriyorum mezarda çıkarırdım sanırım kullanılmaya devam ederse ben öldükten sonra.
Haklısınız ama , elektrik faturası dışında konforda var hocam , mesela çok önemli olmaya bilir ama Wi-Fi için bile zende 6 bin fark veriyorsunuz.Ama araştırmama göre legenderanin sıcak ve soğuk üflemelerinde en düşük değer ve en yüksek değeri verebildiği zen e gore…Hadi soğukta çok fark etmediğini düşünelim , ısıtma konusunda değerlere göre 9 btu legendera ile 12 bin zen eşdeğer…Ama bunlar ayrıntı , önemli olan zamanla gece uyurken rahatsız ediyor mu etmiyor mu, faturaya nasıl yansıdigi…zen bile shira+ dan daha uygun daha iyi olmasına rağmen, sizin birçok yorumunuzu gördüm heavy diamond onermistiniz…Ama şuan legendera ondan bile daha uygun fiyatta , Ama hala 15 bine değer mi karar veremedim yada arastirmalarim nekadar doğru…

Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG VS Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-S/SRK35ZSX-S​

Bu iki klimanında performanslarına bu kanallardan bakabilirsin.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri