- Bütçe
- 40000
- Marka Model Bilgisi
- Demirdöküm Kion - Baymak Elegang Plus UV
2 Yanyana odayı soğutmak için 18000BTU klima almayı düşünüyorum. Demirdöküm de çok öven oldu Baymak da. Varsa başka öneriniz bekliyorum biraz acil. Yandık yandıkkk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
40000TL lik bir model değil ki.Bütce 40 bin ise tercihim midea xtreme save 18 btu olurdu
Herkes farklı öneride bulunuyor bende o yüzden buraya geldim. Sokağın başında Hantech klima var. Arkadaşta demirdöküm varmış buzhane gibi yapıyor diyor. Akrabalarda Baymak var. Kararsız kalıyorumDemirdöküm Kion bildiğimiz Arçelik klima. Baymak'ta Çinli AUX tarafından üretilmiş bir klima. Ben olsam ikisini de almam.
Odalar kaç m2?40000TL lik bir model değil ki.
Odalar çok küçük değil. Biri diğerinden büyük. Klima satan yer var sokağın başında çağırdım geldi vakti. Bütçen iyiyse 18000BTU iyi olur buraya dedi. Ama daha küçüğü de alsan çokta üzmez seni dedi.
Peki odaların M2'sini ölçme şansın varmı belki 2 tane klima almak daha mantıklı olur sizin için.Odalar çok küçük değil. Biri diğerinden büyük. Klima satan yer var sokağın başında çağırdım geldi vakti. Bütçen iyiyse 18000BTU iyi olur buraya dedi. Ama daha küçüğü de alsan çokta üzmez seni dedi.
3.30 a 3.60 bir oda 3 e 4.60 diğer odaPeki odaların M2'sini ölçme şansın varmı belki 2 tane klima almak daha mantıklı olur sizin için.
2 tane 9 luk klima sizin işinizi görür boşuna 18.000 lik almayın derim.3.30 a 3.60 bir oda 3 e 4.60 diğer oda
Evde topraklama yok kiracıyım. Sırf klima takılacak yere yeni priz ve topraklama hattı çektiriyorum. 2 farklı yer bize uymaz2 tane 9 luk klima sizin işinizi görür boşuna 18.000 lik almayın derim.
18 lik Kaira alabilirsiniz ozaman Demirdöküm Kion @Murat ALA nın dediği gibi arçelik üretimi o bize gelmez. Baymak almaktansa Midea üretimi Kaira bana göre daha mantıklı. Takdir sizin.Evde topraklama yok kiracıyım. Sırf klima takılacak yere yeni priz ve topraklama hattı çektiriyorum. 2 farklı yer bize uymaz
Reis inan bende isterim 2 tane 2 odaya koyayım ama işte dediğim gibi topraklama yok priz yok. Bilgisayar için topraklama çubuğu çaktırmıştım şimdi ona ek yaptırıcam klima için yeni priz yaptırıcam klima takılacak yere. Yoksa gönül tabi ister 2 tane olsun istediğin zaman aç kapa18 lik Kaira alabilirsiniz ozaman Demirdöküm Kion @Murat ALA nın dediği gibi arçelik üretimi o bize gelmez. Baymak almaktansa Midea üretimi Kaira bana göre daha mantıklı. Takdir sizin.
Varmı öneriniz Kiara önerildi.Demirdöküm Kion bildiğimiz Arçelik klima. Baymak'ta Çinli AUX tarafından üretilmiş bir klima. Ben olsam ikisini de almam.
Yani bütçenize Kaira bile sığmıyor arttırmanız lazım.Varmı öneriniz Kiara önerildi.
Kaira 18000BTU 32.500TLYani bütçenize Kaira bile sığmıyor arttırmanız lazım.
Pardon sizi başka biriyle karıştırdım. Alabilirsiniz fakat BTU konusunda ben karışamam arkadaşlar yardımcı olur.
Ali Kemal 2 tane 9000 al dedi fakat topraklama yok o yüzden topraklama ve priz yaptırıcam klima için. O yüzden tek klima düşünüyorum. 3.30 a 3.60 bir oda 3 e 4.60 diğer oda boyutlarıPardon sizi başka biriyle karıştırdım. Alabilirsiniz fakat BTU konusunda ben karışamam arkadaşlar yardımcı olur.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.