Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
40 gün 40 gece kutlama diye buna denir ? ?
Teşekkür ettim abi ? ? ?Nice yaşlara beril![]()
Ayın 5 diye hatırlıyorum Adem abi senin doğum gününü 54 mü 55 mi oluyorsun hangi ay olduğunu unuttumAbariiiii
Abisinin gülü 36 yaşına girmiş nice 40 yaşlarını 53 ünde görmen dileklerimleeeee
?????
Ben doğduğumda Churchill yaşıyordu işte bak oradan hesap et gaaariAyın 5 diye hatırlıyorum Adem abi senin doğum gününü 54 mü 55 mi oluyorsun hangi ay olduğunu unuttum![]()
Çok teşekkür ederim 40 gün 40 gece kutluyorum zaten hala kutlamalar devam ediyor@Beril kardeşim yeni gördüm,foruma fazla girmediğimden biraz geç oldu,kusuruma bakma.Doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yaşlara.?
![]()
Aralık 17 si benim de doğum günüm hadi birlikte kutlayalım 40 gün 40 gece bari. ?Çok teşekkür ederim 40 gün 40 gece kutluyorum zaten hala kutlamalar devam ediyor
Hep birlikte sağlıklı ve mutlu seneler olsun ?
Önce benim doğum günüm valla vermem kimseye. Sonra işte biraz belkiAralık 17 si benim de doğum günüm hadi birlikte kutlayalım 40 gün 40 gece bari. ?
Daha nice senelere inşallah.
Sen de yay burcusun o vakit gezmeyi seversin. Biz doğum gününde 1 günlük dağ başında bilmediğimiz bir kaplıcaya gittik. Acayip donduk ya.Önce benim doğum günüm valla vermem kimseye. Sonra işte biraz belki
E nice seneler olsun diyelim o vakit yaa
Hemen airfryer tarifleri kısmına alalım yapılış şeklini ? ?Buda doğum günü pastam. hanım pasta alalım dedi gerek yok dedim. ? Bana bundan yap dedim. Bim in Bolez tavuğu gerçekten çok güzel. Biraz pahalı ama Köy tavuğu tadını cidden veriyor. Airfreyar da yaptık nar gibi oldu.
O kadar parayı pastaya vereceğime et yerim en azından etçilim ben ?Hemen airfryer tarifleri kısmına alalım yapılış şeklini ? ?
Çok mantıklı bir yaklaşım ? ?O kadar parayı pastaya vereceğime et yerim en azından etçilim ben ?
Et gençken gidiyor yaşlanınca otçul oluyorsun Rahmetli dedem ne bulursan götür oğlum gençlik bir kere geliyor derdiO kadar parayı pastaya vereceğime et yerim en azından etçilim ben ?
Doğum günün kutlu olsun ,ailecek böyle keyifli nice yıllarınız olsun.)Buda doğum günü pastam. hanım pasta alalım dedi gerek yok dedim. ? Bana bundan yap dedim. Bim in Bolez tavuğu gerçekten çok güzel. Biraz pahalı ama Köy tavuğu tadını cidden veriyor. Airfreyar da yaptık nar gibi oldu.
Ben hamburger yemeye gidiyorum o zamanEt gençken gidiyor yaşlanınca otçul oluyorsun Rahmetli dedem ne bulursan götür oğlum gençlik bir kere geliyor derdi![]()
Aralık 17 si benim de doğum günüm hadi birlikte kutlayalım 40 gün 40 gece bari. ?
Daha nice senelere inşallah.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.