Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Elektrik süpürgesi tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yunusemrecetin

Meraklı
Yeni Üye
herkese hayırlı çalışmalar diliyorum daha önceden televizyon konusunda @ademhelvaci abimin başını çok ağrıttım şimdi de elektrik süpürgesinde yardımını ve fikrine ihtiyacım var diğer adminlerimizinde tabiki. Nişanlımı bir türlü ikna edemiyorum dyson marka elektrik süpürgesi istiyor bende çok gereksiz olduğunu aşırı pahalı buluyorum sizce Dyson kadar iyi emiş gücüne sahip onun verebilceklerini verecek bir elektrik süpürgesi tavsiyeniz yada fikriniz varmı yerli yada yabancı fark etmez yeterki sırf bir markası için bu kadar paralar vermeyelim hayırlı çalışmalar dilerim

herkese hayırlı çalışmalar diliyorum daha önceden televizyon konusunda @ademhelvaci abimin başını çok ağrıttım şimdi de elektrik süpürgesinde yardımını ve fikrine ihtiyacım var diğer adminlerimizinde tabiki. Nişanlımı bir türlü ikna edemiyorum dyson marka elektrik süpürgesi istiyor bende çok gereksiz olduğunu aşırı pahalı buluyorum sizce Dyson kadar iyi emiş gücüne sahip onun verebilceklerini verecek bir elektrik süpürgesi tavsiyeniz yada fikriniz varmı yerli yada yabancı fark etmez yeterki sırf bir markası için bu kadar paralar vermeyelim hayırlı çalışmalar dilerim
Burada hangi model tavsiye edilirse edilsin asla bir Dyson olamaz lakin fazlasıyla iş görür modeller illaki mevcuttur. Bencede o paraları vermek gereksiz lakin bu konuda nişanlınızı durumu açıklayarak ikna etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Zira hiçbir model Dyson rakibi olamayacak. Kaldı ki aldığınız süpürge ileride başınıza dert olabilir de. Bu iyi süpürmüyor sen aldırdın şimdi otur temizle durumuna gelmeyin :) Biz ilk evlendiğimizde A101’de kampanya vardı. Samsung elektrik süpürgesi. Çokta güzel temizliyordu. Yanına birde robot süpürge kattık sonradan. Çokta iş görüyordu. Dyson fiyatlarını Türkiyede bilmiyorum lakin tahmin edebiliyorum.

2019 yılında 400 TL ye almıştık (hey gidi günler hey). Ciddi anlamda güzel çekiyor. Periyodik olarak filtrelerini süngerini temizleyin yıkayın. Hatta birkaç tane orijinal yedekleyin derim eğer alırsanız.

Son düzenleme:
4-5 süpürge gücünde de değil, ayrıca şarjlı şarjı yoksa kullanamazsınız, daha uygun fiyatlı ancak yüksek emiş güçlü bir süpürgeden hava çekmekten çok da farklı birşey yapıyor mu ? Tartışılır. Bu ekonomide evlilik zaten zor Dyson diye tutturuyorsa ileride umarım sorun yaşamazsınız allah tamamına erdirsin. Herşey çok pahalı. Yabancı kızların bu kadar mala mülke takıldıklarını vallahi görmedim. Süpürge işte al geç yani nedir, mikron boyutunda toz miktarını ölçüyorsun da noluyor, ucundan yeşil ışık çıkıyor da ne oluyor yani.

Günaydın.

Dyson diye tutturan bir nişanlı benim için bir soru işaretidir. Detaylara girmek karışmak istemiyorum ama bence siz çok geç olmadan durumu baştan değerlendirin. Unutmayın, düz yolda çekmeyen araba rampada hiç çekmez.

Süpürge konusuna gelince, dyson gibi overrated bir cihaz alacağıma aynı paraya makul fiyatlı iyi bir klasik süpürge ve güzel bir lidarlı haritalı robot süpürge alırdım. Netekim öyle yaptım, size önereceğim süpürge Grundig VCC7870. gerçek hepa filtreli, çekim gücü muhteşem. Ucuna bir de turbo başlık taktım daha bir coştu.

Robot olarak Roborock S5 max var. Daha yenileri de çıktı gerçi, tavsiye ederim.

Philips Maraton konusunda memnuniyet bildirmek isterim.Hepa filtre olsun, toz haznesi temizliği olsun, diğer parçaların temizliği olsun çok pratik.Tek yaşadığım sorun alüminyum parça olan borunun kırılması oldu.

Her birinizin yanıtları için çok teşekkür ederim aslında makinayı alacak ben değilim kendisi alıcak bendende istemiyor zaten ben ona sadece gereksiz bulduğumu bu kadar paralara daha iyi şeyler alabildiğimizi söylüyorum yoksa kendi parası birde oda kararsız alıp almamakta burda bu yüzden bilgili arkadaşların tavsiyesini almak istedim bize fikir verilmesi acısından her birinizin değerli yorumları için teşekkür ederim ?

Dyson teknolojisini tartışmam o çok ayrı bir kulvarda ilerliyor ancak iki hususa dikkat çekmek gerekir. Birincisi Dyson da olsa kurusrusz dğeil, tamire gelenlerden biliyorum, ikinisi ise sıklıkla belirttğim MIELE örneğinde olduğu gibi markanın kalitesinin Satış Sonrası Hizmetlere Yansıması çok çok önemli. Bizim ülkemizde yansımaz. Dyson şikayet edilmiyor mu? Dyson dosyalar bana gelmiyor mu? Bunun olmaması imkansız, sorun şu ki bu markayı bu ülkede temsil edenlerin o beğenmediğimiz Vestelin gösterdiği ilginin 10 da 1 ini göstermediği de bariz şekilde ortada.

Ben de Philips Marathon derin en azından ürün önermemiş olmayalım ancak daha ekonomik ve daha iyi müşteri hizmetlerine sahip olan Bosch Unlimited 7 gibi ürünlere de bakılabilri istenirse. Düşünün ki ben Bosch önerdim daha ne olsun :)

Tüm bunların yanı sıra eğer bugün Nişanlınızın istediğini almazsanız yarın kafanıza çok kakılacağı unutulmamalı :kiskis

Tefal Xpert 3.60 kullanıyoruz 6 ay falan anca olmuştur gayet yeterli bir ürün

Bu şarjlı süpürge robot süpürge işi bence cep telefonu işine döndü

Benim bakış açımdan 3 4 sene içinde zaten değiştirmek gerekecek o yüzden çok da pahalı ürüne para vermeye gerek yok

Dyson da olsa bütün evi evire çevire süpüremeyeksiniz

Bu üründe günlük kullanım mutfaktı salondu görüneni alayım bitti gitti mantığı ?

Tefal Xpert 3.60 kullanıyoruz 6 ay falan anca olmuştur gayet yeterli bir ürün

Bu şarjlı süpürge robot süpürge işi bence cep telefonu işine döndü

Benim bakış açımdan 3 4 sene içinde zaten değiştirmek gerekecek o yüzden çok da pahalı ürüne para vermeye gerek yok

Dyson da olsa bütün evi evire çevire süpüremeyeksiniz

Bu üründe günlük kullanım mutfaktı salondu görüneni alayım bitti gitti mantığı ?
Şu temizlik işin sevgili @Yelda Helvacı nın 1-2 senedir söylediği tek bir cümle var, ''Bu güne kadar eve giren en iyi teknolojik alet şu robot süpürgedir'' der.

Açık ifade edeyim ben halen bu robot süpürge işinin yakın zamanda patlayacak bir balon olduğunu iddia ettim, fakat hanımların yaklaşımı pek öyleymiş gibi durmuyor. :)

Şu temizlik işin sevgili @Yelda Helvacı nın 1-2 senedir söylediği tek bir cümle var, ''Bu güne kadar eve giren en iyi teknolojik alet şu robot süpürgedir'' der.

Açık ifade edeyim ben halen bu robot süpürge işinin yakın zamanda patlayacak bir balon olduğunu iddia ettim, fakat hanımların yaklaşımı pek öyleymiş gibi durmuyor. :)
Oldukça faydalı ürün olduğu kesin, robot süpürürken vakit sana kalıyor. Hem bedenen yorulmuyor hem de zaman kazanıyorsun. Buraya kadar herşey güzel de alacağın makine, arkasında duran servis ağının olması, yedek parça sorunu yaşamayacağın makine olmalı. Elektronik aletler konusunda kullanım rahatlığım eşimden kaynaklı olabilir bozulsa da halleder mantığıyla dikkatsizce kullanıyorum. Robot un tekerleği bozuldu misal, ama servis ağı olmayınca yurt dışı ile bile tekerlek bulunamıyor olması can sıkıcı.
Diyeceğim o ki, marka, kalite ve servis onemli.

Dyson teknolojisini tartışmam o çok ayrı bir kulvarda ilerliyor ancak iki hususa dikkat çekmek gerekir. Birincisi Dyson da olsa kurusrusz dğeil, tamire gelenlerden biliyorum, ikinisi ise sıklıkla belirttğim MIELE örneğinde olduğu gibi markanın kalitesinin Satış Sonrası Hizmetlere Yansıması çok çok önemli. Bizim ülkemizde yansımaz. Dyson şikayet edilmiyor mu? Dyson dosyalar bana gelmiyor mu? Bunun olmaması imkansız, sorun şu ki bu markayı bu ülkede temsil edenlerin o beğenmediğimiz Vestelin gösterdiği ilginin 10 da 1 ini göstermediği de bariz şekilde ortada.

Ben de Philips Marathon derin en azından ürün önermemiş olmayalım ancak daha ekonomik ve daha iyi müşteri hizmetlerine sahip olan Bosch Unlimited 7 gibi ürünlere de bakılabilri istenirse. Düşünün ki ben Bosch önerdim daha ne olsun :)

Tüm bunların yanı sıra eğer bugün Nişanlınızın istediğini almazsanız yarın kafanıza çok kakılacağı unutulmamalı :kiskis
Adem bey ben almıcam o kendi parasıyla alacak zaten ben sadece Yardımcısı oluyorum o kadar para vermemesi gerektiğini şu makinayı alsan bile yeteceğine ikna etmeye çalışıyorum ☺️

Adem bey ben almıcam o kendi parasıyla alacak zaten ben sadece Yardımcısı oluyorum o kadar para vermemesi gerektiğini şu makinayı alsan bile yeteceğine ikna etmeye çalışıyorum ☺️
Yok ben paranın kimden çıkacağına göre yorumlamadım yanlış anlaşılmasın lütfen :ok

Robot süpürge biraz hanımlar arasında var desinler işine de döndü abi işin aslı o :hihi

Kesinlikle hoover süpürge oneririm

Valla samimiyetle yazıyorum bizim hatunun eli ayağı, gözümle görüyorum ama ayağı kırıldı nımıssızın, başıma dert oldu, tekerlek arıyorum şimdi yurt dışından :D

Kırılan tekerlek duruyorsa belki 3d yazıcı ile çoğaltılabilir abi o şekilde bir araştırma yaptın mı

Bu şekilde baskı yapan firmalar var çizim veya parça gönderiyorsun kopyalayıp sana geri gönderiyorlar

Kırılan tekerlek duruyorsa belki 3d yazıcı ile çoğaltılabilir abi o şekilde bir araştırma yaptın mı

Bu şekilde baskı yapan firmalar var çizim veya parça gönderiyorsun kopyalayıp sana geri gönderiyorlar
Ayağı kırıldı mecazi anlamdaydı abi ? , BLDC motoru arıza yaptı, Söküp parçalayacağım bakalım neler çıkacak.
Ülke içerisinde ne tek ne de takım olarak yedek parçası yok, Servislerinden hayır gelmiyor malum. Bizim FG Europe Midea yetkililerine yarın bir sorayım, her ne kadar klima ile bu grup ayrı olsa da bir çözüm bulabiliriz belki.

Ben bu yolu bulayım ki, belli oldu yakın zamanda insanların da ihtiyaç duyacağı, şimdiden kılavuz olalım. :ok

Ayağı kırıldı mecazi anlamdaydı abi ? , BLDC motoru arıza yaptı, Söküp parçalayacağım bakalım neler çıkacak.
Ülke içerisinde ne tek ne de takım olarak yedek parçası yok, Servislerinden hayır gelmiyor malum. Bizim FG Europe Midea yetkililerine yarın bir sorayım, her ne kadar klima ile bu grup ayrı olsa da bir çözüm bulabiliriz belki.

Ben bu yolu bulayım ki, belli oldu yakın zamanda insanların da ihtiyaç duyacağı, şimdiden kılavuz olalım. :ok

Hmm model numarası neydi abi robotun aliamca da belki buluruz

Bence Dyson'ın şarjlılarını spor araba gibi görün, gündelik işleriniz için daha normal bir aracınız da olsun. Evinize usta gelip duvar deldikten sonra Dyson V12'yi oraya sokmak istemeyebilir keşke bitane toz torbalı olsaydı diye içinizden geçirebilirsiniz. Fantom 4 Çeker yıllardır kullanıyorum ve hala halıyı kaldırıcak kadar çeker. Fazla komplikeleştirmeye gerek yok bazı şeyleri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri