Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ELEKTRİKTE %15 İNDİRİM (Nisan Ayında Geçerli)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Hükümet değişince gelen yeni hükümet enkazla bile karşılaşamayacak. Hiçbir şey kalmadı hazinede :(
Hazinede uzun zamadır bir şey yoktu abi, orası tamtakır olduğu için Suudlar ile can ciğer kuzu sarması oldular ya.
Nereleri sattıklarının kokusu 49 gün sonra çıkmaya başlayacak.

ne yapak abi elektrik depolayacak bir şey var mı :) şahsen ben mazot depolamayı bile düşünüyorum şuan muhtemelen bu fiyatlarda kalmayacak en azından 100-200 litre epey idare eder. parayı mazota yatıracaz :haha

Gelen bunların 21 yılını soruşturmayıp suçluları yargılamazlarsa onlara da hakkım helal olmaz.
21 yıl o kadar uzun süre ki, hem suçlarını kapatacak, hem malların el konulmasını engelleyecek şekilde kaçıracak, hem de sonra gelenin soruşturma açmasını engelleyecek kadar bürokrat bazında yozlaşacak fırsatları oldu. Geçmiş olsun denilecek ne yazık ki.

ne yapak abi elektrik depolayacak bir şey var mı :) şahsen ben mazot depolamayı bile düşünüyorum şuan muhtemelen bu fiyatlarda kalmayacak en azından 100-200 litre epey idare eder. parayı mazota yatıracaz :haha
Depolayacak kadar birikimin varsa ne güzel :haha

Ben uzun süredir kuyu, kaynak suyu, güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, hidroelektrik enerjisi, sığınak ve tarım yatırımı yapabilsem de kendi kendime geçinecek imkanım olsa diyorum. Gerçek anlamda kıyamet kopsa 10 yıl fazladan yaşama ortamı yaratmak istiyorum :haha

Cep telefonları için 350 dolar olayı iptal oldu.
Elektrik de indirim.
Emekli ikramiyeleri 2.000 TL oldu.
En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu.
Sağlık bakanı istifa etti.
Yani aynen devam diyoruz. (!)

Cep telefonları için 350 dolar olayı iptal oldu.
Elektrik de indirim.
Emekli ikramiyeleri 2.000 TL oldu.
En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu.
Sağlık bakanı istifa etti.
Yani aynen devam diyoruz. (!)
Emekli maaşı 7500 TL oldu da kalıcı değil. Bir sonraki zamı öne çektiler sadece. İkinci zam zamanında yapılsa bile eski maaş üzerinden yapılarak kalıcı hale getirilecek-miş.

Ulusal haber kanallarının neredeyse hepsi biat ettirildi ve inanılmaz bir sansür var sadece haber kaynağını televizyondan takip edenler gerçekleri görmüyor ve görenlerde manipule ediliyor bu haberleri bile davul zurnayla karşılayıp uçacağımızı düşünen bir kitle var maalesef

Tabii ki uçacağız.
Burada sorulması gereken soru, nereye. ?

Abi bizim zeytinlik projesini @Yelda Helvacı tutturabilirse ben offgrid sistem ile elektriği güneş su ve rüzgar üçlüsünden elde etmeyi planlıyorum. :D
Offgridler akü konusu nedeniyle biraz sıkıntılı olsa da orta vadede EDŞ lere ödenen gereksiz bedeller ile çok rahat kafa kafaya gelebiliyor.

21 yıl o kadar uzun süre ki, hem suçlarını kapatacak, hem malların el konulmasını engelleyecek şekilde kaçıracak, hem de sonra gelenin soruşturma açmasını engelleyecek kadar bürokrat bazında yozlaşacak fırsatları oldu. Geçmiş olsun denilecek ne yazık ki.
2 ay sonra burada çok başka şeyler yazışıyor olacağız.
O zaman kimler hakkında ne suç duyurularında bulunacağımı da göreceksiniz :ok

Abi bizim zeytinlik projesini @Yelda Helvacı tutturabilirse ben offgrid sistem ile elektriği güneş su ve rüzgar üçlüsünden elde etmeyi planlıyorum. :D
Offgridler akü konusu nedeniyle biraz sıkıntılı olsa da orta vadede EDŞ lere ödenen gereksiz bedeller ile çok rahat kafa kafaya gelebiliyor.
çok güzel diyorsun da güzel işi biz de sıkıntı. burada haftada iki yağmur yağar birisi 3 gün birisi 4 gün sürüyor :haha

Seçim öncesi indirmek her türlü avantaj.
1- Vatandaşa bizi seçin daha da indireceğiz mesajı veriyor (yersen)!
2- Muhalefet kazanırsa onları kıskaca alarak “düşük fiyattan biz verdik bunlar hemen zam yaptı cehapeee zihniyeti budur” diyebilme fırsatı veriyor.
3- Kendileri kazanırsa (Allah esirgesin) +30% yaz öncesi bindirim yaparlar, malum kesim zaten her koşulda hak verir onlara. Olan yine masum insanlara olur.

2 ay sonra burada çok başka şeyler yazışıyor olacağız.
O zaman kimler hakkında ne suç duyurularında bulunacağımı da göreceksiniz :ok
Çok acı bir örnek lakin şu çocuğun annesini hapiste tutanlar kimleri kimleri saldı dışarı, benim yüreğimdeki yangın dinmez hocam ama sen doğru olanı yap tabiki.

Bank Asyada ufak bir parayı yatırmış olan Gülten Sayın ç, 4. Evre kanser tedavisi gören Yusuf Kerim’den uzakta. Parsel parsel satanlar lüks içinde. Neyse daha yazmayacağım !

Ekli dosyalar

• C1A3CE1E-25AB-4F1F-8EA6-D8EC9CB17671.jpeg
    C1A3CE1E-25AB-4F1F-8EA6-D8EC9CB17671.jpeg
    93.1 KB · Görüntüleme: 2
Nisan Ayının yarısını bitirdik.

Faturalar gelmeye başladığında fark olacak mı görmek istiyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri