- Bütçe
- 28000
- Marka Model Bilgisi
- Vestel
Merhaba 2 haftadır TV araştırıyorum. Başlıkta yazan şu an en ucuz oled tv görünüyor. Buna en yakın başka oled tv 31 bin tl ile devam ediyor. Aslında bütçem 20 bin tl civarında. A101'de satılan Toshiba 55QA4263DT (QLED) modelini alıp geçecektim ancak bir araştırma yaptım Adem abinin videosunu gördüm vazgeçtim. Bu tv 12 bin lira iken bile bir sürü eleştiri almış. Sonra bütçeyi biraz zorlayıp OLED'e yönelmeye çalıştım ancak malum fiyatlar ütopik derecede yükselmiş. 1 buçuk ay önce Kasım indiriminde 14 bin tl ye satılan tv şu an 25-28 civarı, 25-26 bin tl ye satılan tv şu an 40 bin liraları geçmiş durumda. Adam gibi bir tv almak istesen 80-100 bin TL. Bana göre dehşet uçuk rakamlar. Araştırdıkça çıldırmak üzere olduğumu hissediyorum. Bazı web sitelerinde alışveriş yapanlar aldığı tarihi ve fiyatı yazmış bunları görünce iyice moralim bozuldu. Teknosa'ya gittim bana 25 bin tl ye Grundig GHQ9500 önerdi. Sonuç itibariyle bu işi bilen abilerim lütfen bana bir yardımcı olun. Hangi tv yi alacağıma karar veremedim. Vereceğim paraya en iyisini almak istiyorum.