Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fujitsu Prime 12.000 BTU İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Hocam merhabalar, siz ne düşünüyorsunuz bu cihaz hakkında. Ben elimdeki sigma comfort iade edip bu ürünü almayı düşünüyorum. Sigma comfort dış ünitede çok sıvı sesi ve düşük hızlarda çalışmada pervane kapağında vibrasyon sıkıntısı var bende.
Ben en düşük fanda kullanmam odamda ayarladığım dereceden ortalama 2 derece yüksek olsun dersen alabilirsin. Bunlar haricinde bir sıkıntısı yok şimdiye kadar gördüğüm.

Ben en düşük fanda kullanmam odamda ayarladığım dereceden ortalama 2 derece yüksek olsun dersen alabilirsin. Bunlar haricinde bir sıkıntısı yok şimdiye kadar gördüğüm.
Hocam sizlere en düşük mod fan hızı olayını ben anlatmaya çalıştım. Az önceki videodada cihaz sessiz modda. Bu cihazda 3 ayrı hız modu var düşük orta hızlı, birde bunun yanında sessiz ve auto var. Siz sessiz moda aldığınızı farketmiyorsunuz çünkü kumanda sizi yanıltıyor. Sessiz modda cihazın kendi özelliği dış ünite de limit yapıyor. Benim için önemli olan düşük orta ve yüksek, yani kumandada 2. 3. 4. Kademe. Sessiz modda cihazın kendini limitlediği zaten kullanma kılavuzunda yazıyor. Görsel de ekliyorum yine

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240624_010044_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240624_010044_Samsung Internet.jpg
    24.1 KB · Görüntüleme: 16
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu da sabah karşılaştığım manzara 😄 tamam buna bi kağıt vs sıkıştırırım gider ama sıvı sesi kafa ütülüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da sabah karşılaştığım manzara 😄 tamam buna bi kağıt vs sıkıştırırım gider ama sıvı sesi kafa ütülüyor.
Sıvı sesi ile ilgili de video varmı acaba merak ettim sanırım gaz akışkanın sesi o :alala
Acaba boruları cokmu büktüler

Hocam sizlere en düşük mod fan hızı olayını ben anlatmaya çalıştım. Az önceki videodada cihaz sessiz modda. Bu cihazda 3 ayrı hız modu var düşük orta hızlı, birde bunun yanında sessiz ve auto var. Siz sessiz moda aldığınızı farketmiyorsunuz çünkü kumanda sizi yanıltıyor. Sessiz modda cihazın kendi özelliği dış ünite de limit yapıyor. Benim için önemli olan düşük orta ve yüksek, yani kumandada 2. 3. 4. Kademe. Sessiz modda cihazın kendini limitlediği zaten kullanma kılavuzunda yazıyor. Görsel de ekliyorum yine
Hocam ben sessiz mod değil demiyorum zaten ya sen anlamıyorsun ya ben anlatamıyorum. Dünden beri yazıyorum bakınız, ben yatak odasında sessiz moda alıp klimayı kullanamayacaksam bana bu klimanın ne gereği var diyorum. ikinciside bosch climate örneği verdim. ondada 1. 2 3 4 neyse kademeler var birde ayriyeten Silent diye ayrı bir mod var, klimayı silent moduna aldığımda en yüksek üfleme verimini o modda veriyor , bu klima neden kendisini kısıyor ve içeriyi soğutma yapması gereken görevi yapmak yerine benim cüzdanımı düşünüyor konforumu bozuyor ben ondan bahsediyorum zaten.

Sıvı sesi ile ilgili de video varmı acaba merak ettim sanırım gaz akışkanın sesi o :alala
Acaba boruları cokmu büktüler
Sıvı sesi videolarda belli olmuyor tiz bi ses olduğu için ek olarak normal ses kaydı ekliyorum. Motor sesi olduğundan fazla geliyor ama likite odaklanırsanız belli olur.

Ekli dosyalar

• Ses1.zip
    Ses1.zip
    345.2 KB · Görüntüleme: 15
Hocam ben sessiz mod değil demiyorum zaten ya sen anlamıyorsun ya ben anlatamıyorum. Dünden beri yazıyorum bakınız, ben yatak odasında sessiz moda alıp klimayı kullanamayacaksam bana bu klimanın ne gereği var diyorum. ikinciside bosch climate örneği verdim. ondada 1. 2 3 4 neyse kademeler var birde ayriyeten Silent diye ayrı bir mod var, klimayı silent moduna aldığımda en yüksek üfleme verimini o modda veriyor , bu klima neden kendisini kısıyor ve içeriyi soğutma yapması gereken görevi yapmak yerine benim cüzdanımı düşünüyor konforumu bozuyor ben ondan bahsediyorum zaten.
Hmm tamam o zaman. Bu ayrı bir özellik çünkü fujitsu da bu şekilde yapmışlar. Sessiz modda kompresörü de kısıyor bu cihaz, dış üniteyide sessiz hale getiriyor. Bunda benlik sıkıntı yok. Diğer fan hızlarında sıkıntı yoksa benim açımdan problem değil.

Hmm tamam o zaman. Bu ayrı bir özellik çünkü fujitsu da bu şekilde yapmışlar. Sessiz modda kompresörü de kısıyor bu cihaz, dış üniteyide sessiz hale getiriyor. Bunda benlik sıkıntı yok. Diğer fan hızlarında sıkıntı yoksa benim açımdan problem değil.
otomatikte sorun yok fakat cihaz hep 2 derece kadar geriden soğutuyor odayı onu bilesin. Şekil A.

WhatsApp Image 2024-06-24 at 14.51.07 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 14.51.07 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 14.51.07.jpeg

Sıvı sesi videolarda belli olmuyor tiz bi ses olduğu için ek olarak normal ses kaydı ekliyorum. Motor sesi olduğundan fazla geliyor ama likite odaklanırsanız belli olur.
Tam emin değilim ama sanki kompresör den geliyor gibi bu tiz sesi bu durum lg kompresör Vestel flora modelindede var yalnız onda baya belli ediyor
Birde şu sesi dinler misiniz ses aynı gelecek mi size bakalım

Tam emin değilim ama sanki kompresör den geliyor gibi bu tiz sesi bu durum lg kompresör Vestel flora modelindede var yalnız onda baya belli ediyor
Birde şu sesi dinler misiniz ses aynı gelecek mi size bakalım
Evet zaten cihazın içinden geliyor sıvı sesi, borulara az yansıyor, iç ünitede hiç yok. Balkonda olması sebebiyle beni öldürüyor. Videolarda duyulmuyor sizdede duyamadım. Kısık musluk gibi fıs sesi ve su kabarcık sesleri gibi fısır fısır, genelde klimalar açıldığında bi 10 sn yapar. Bunda hiç kesilmiyor. Kompresör sesi yada pervane gibi tok sesler rahatsız edici değil benim için. Bu tiz ses bitirdi beni 😄 öteki seslerin üzerine çıkıyor. Gece mesela cihazdan uzaklaşınca pervane sesi azalıyor sadece o ses duyuluyor.

Sabah 2. Kademede denemesini istedim orayı kaçırdınız sanırım denedi kendisi onda da 300w civarında sabit çalışıyor, 3. Kademede de 476w civarı sabit. Onun dışında auto fanda bile istenen dereceye gelememesinden belli zaten sıkıntı olduğu.

Evet zaten cihazın içinden geliyor sıvı sesi, borulara az yansıyor, iç ünitede hiç yok. Balkonda olması sebebiyle beni öldürüyor. Videolarda duyulmuyor sizdede duyamadım. Kısık musluk gibi fıs sesi ve su kabarcık sesleri gibi fısır fısır, genelde klimalar açıldığında bi 10 sn yapar. Bunda hiç kesilmiyor. Kompresör sesi yada pervane gibi tok sesler rahatsız edici değil benim için. Bu tiz ses bitirdi beni 😄 öteki seslerin üzerine çıkıyor. Gece mesela cihazdan uzaklaşınca pervane sesi azalıyor sadece o ses duyuluyor.
Anladım hocam bunu iade edince bence Fujitsu ya bulaşmayın sonra onuda iade etmek zorunda kalırsanız sizi psikolojik olarak yorar sorunsuz bir model bulmaya çalışın tabi yine siz bilirsiniz 🙂

Bu Fujitsuları yakın takibe mi alalım ne yapalım dostlar?
Abi inanki geçenlerde konularda öneri yaptığıma pişman oldum umarım alan olmamıştır.
Vaziyete göre saçma bir yazılım sorunu var gözüküyor durum böyle olursa Vestel bile bundan iyi çünkü en azından harıl harıl çabalıyor.

Bu işin üstesinden anca sen gelirsin abi sen konuya net açıklık verirsin
Teveccühünüz güzel kardeşim, sevgili dostlarımızın paylaştığı veriler ışığında ben de eski distirbütör ile irtibat sağladım ve tüm bilgilerin ışığında nereye ulaşacağız bakalım göreceğiz.

Abi inanki geçenlerde konularda öneri yaptığıma pişman oldum umarım alan olmamıştır.
Vaziyete göre saçma bir yazılım sorunu var gözüküyor durum böyle olursa Vestel bile bundan iyi çünkü en azından harıl harıl çabalıyor.
Tam bir Meksika açmazına dönüşmüş vaziyette 😂 gülüyorum sinirimden. Japon segment diye güvenip alınan cihazın yaptığı olaya bak. Fıkralarla Türkiye 😂 sosyal mecradan otomobili ile ilgili tweet atarak çözüm bulan forumda bir arkadaş vardı.

Acaba diyorum şansımızı denesek mi? Onurlu adamlar belki cevap verirler???

@Ali Kemal Eyvaz @Adem Helvacı @muhammet göl

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri