Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fujitsu Prime 12.000 BTU İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
@münzevi1940 bu duruma çok şaşırdım kendimce böyle bir çalışma mantığının doğru açıklamasını bulamıyorum demek ki Japonlar sandığımız kadar akıllı değiller miş.

Ha bundan sonrada emin olmadığım önerileri vermem abi bu işin birde vijdani tarafı var yazıktır vatandaşa bu sıcakta böyle saçma klimalar ile uğraşır alanı edeni psikolojik olarak yorar.

Tam bir Meksika açmazına dönüşmüş vaziyette 😂 gülüyorum sinirimden. Japon segment diye güvenip alınan cihazın yaptığı olaya bak. Fıkralarla Türkiye 😂 sosyal mecradan otomobili ile ilgili tweet atarak çözüm bulan forumda bir arkadaş vardı.

Acaba diyorum şansımızı denesek mi? Onurlu adamlar belki cevap verirler???

@Ali Kemal Eyvaz @Adem Helvacı @muhammet göl
Abi bu klimalar bir coğrafyada başka coğrafyalar için ve yine insanların düşnce mantığı ile üretiliyor.
Şimdi ben düşünüyorum ve diyorum ki , Gree mühendisleri nasıl ki düşük rpm de çalıştırmak istemedikleri için algoritmalarını kendilerince haklı gerekçe ile o şekild ekodlamışlar ve bize göre bu tamamen yanlış bir uygulama ise, bu klimaları kodlayan mühendisler acaba neyi düşünerek böyle bir mantıkla kodlama yapmışlardır? :alala

Tabi bu bir hata mı yoksa tercih mi önce onu kesinleştirmemiz gerekiyor o nedenle Globale soru sormak bence de çok mantıklı.

Durun hatta ben twitter da bir yazayım bakalım ne olacak

@münzevi1940 bu duruma çok şaşırdım kendimce böyle bir çalışma mantığının doğru açıklamasını bulamıyorum demek ki Japonlar sandığımız kadar akıllı değiller miş.

Ha bundan sonrada emin olmadığım önerileri vermem abi bu işin birde vijdani tarafı var yazıktır vatandaşa bu sıcakta böyle saçma klimalar ile uğraşır alanı edeni psikolojik olarak yorar.
Abi araya girmek istiyorum. Konu japonun aklıyla alakalı değil. Biz bunu anlamıyoruz. Profesyonel iş hayatında üretim yapıyorsan bazı konularda profesyonel destek alırsın. Bu gayet normal bir durum. Neden? Herkesin uzmanlık alanı bambaşka. Örnekleyelim...

Fujitsu o klimayı üretirken tamamen kendisi üretmez. Bilmediğinden değil bazende maliyet avantajı oluşturur. Tam tamına 8 yıl hitachi üretimi branşı farklıda olsa laboratuvar cihazlarına teknik destek sağladım. O cihazların yazılımını hintliler yapıyordu. Operatör için karmaşık ama stabil çalışırken teknik personele tam bir eziyetti...
Yine sysmex japon grubu cihazların yazılımı karmaşık olsada aynı eziyet yoktu. Çok daha stabil çalışırdı.. Mekanik olarak dünya üzerinde daha iyisi sanırım yapılmamıştır.

Tüm bunlar birer etken.

Tavsiye konusunda sana kesinlikle katılıyorum. Ben evimde sigma kullanıyorsam sigma hakkında bildiğimi yaşadığımı anlatıp, bu durumun kişiye ev şartları vs değişkenlik gösterebileceği gibi faktörleri söyleyip uyarımı yapar çekilirim. Kağıt üzerinden veri yorumlama, misafirlikte gördüm bunlar bizim harcımız değil. Yorumlama yapabilmek için bile o konuda uzmanlık bana göre şarttır. Bu uzmanlık kıstasları ne oturup konuşalım?

Yeter ki tüketiciye bir nebze faydamız olsun.

Bizim tavsiye noktamız yukarıdaki hususlarda dahil olmak üzere tamamen bilgi paylaşımı son seçim kullanıcınındır kimseye şunu al demedik demeyiz

1719245783797.png

all easy pro 12 fan low çektiği watt 1183w üfleme 6 derece görünüyor şuanda. (denemek için 17 dereceye ve fanı düşüğe aldım normalde 27 dereceydi ve fan fulldeydi )

yani sizin videolara baktığımda en fazla gördüğüm watt 400lerdeydi daha yükseği oldumu bilmiyorum ama 1kw ları görmesi lazım bir sorun var cihazda veya yazılımda.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 17039

all easy pro 12 fan low çektiği watt 1183w üfleme 6 derece görünüyor şuanda. (denemek için 17 dereceye ve fanı düşüğe aldım normalde 27 dereceydi ve fan fulldeydi )

yani sizin videolara baktığımda en fazla gördüğüm watt 400lerdeydi daha yükseği oldumu bilmiyorum ama 1kw ları görmesi lazım bir sorun var cihazda veya yazılımda.
400 gördüğünüz değeride 1 kere ilk açılışta 2, 3 saniye kadar gördü daha birdaha 220 üstü çıkmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ali abi servis ile görüştü mü onlar ne diyorlar bu işe
Geldiler az önce Muhammet. Ölçüm yaptılar otomatik fana alıp 30 Dakikada 14.2 derece üfleme 26 derece Emiş aldılar oda sıcaklığı 29 derece deydi. Dışarısı içeriden serindi yalnız hava yine güneşsiz esintili bir gün var. Adana bölge müdürünü arayıp konuştular işte şimdilik normal gibi demiş, öğleden sonra tekrar gelip klimaların gazını ölçeceklermiş. Testi 12,000 lik klimaya yaptılar tek. Daha sonuçlanmadı akşam üzeride gelsinlerde ne diyecekler bir bakıcaz. Israrla watt metreyide alın ölçüme dedim onu almadı zaten müdürün haberi var sizin videonuzu izledi dedi.

Ben zaten otomatik fanda sorunumuz yok dedim sorunumuz düşük fanda klima gazlama yapmıyor onun derdindeyim dedim. Ben yüksek fanda yatmak zorundamıyım dedim. Çocukta abi bize ne derlerse biz onu ölçüyoruz dedi.

Ben zaten otomatik fanda sorunumuz yok dedim sorunumuz düşük fanda klima gazlama yapmıyor onun derdindeyim dedim. Ben yüksek fanda yatmak zorundamıyım dedim. Çocukta abi bize ne derlerse biz onu ölçüyoruz dedi.
Anladım abi onlara örnek Bosch klimayı göster sessiz de nasıl davrandığını vs
Muhtemelen Fujitsunun o şekilde neden olduğunu onlarda bilmiyor dur 😀

Artık üreticininde geçerli bir sebebi varsa bu klima böyle çalışır şeklinde buyursun kendi evinde kullansın bizim coğrafyada iş göreceğini sanmıyorum abi.
muhammet kardeşim bende midea save aldım inş yarın yakacaklar sanırım sendede midea var tüketim verileri nasıl Rica etsem bilgi verirmisin

muhammet kardeşim bende midea save aldım inş yarın yakacaklar sanırım sendede midea var tüketim verileri nasıl Rica etsem bilgi verirmisin
Hayırlı uğurlu olsun hocam 🙋
Bende ki modeli eays pro 12 btu

Ben 2 mevsim kullanıyorum hocam kışlı yazlı tüketim ve performans açısından çok memnunum.

Şimdilik yazın 24 saat esaslı kullanmadım akşam 5 gibi açıyoruz gece 3 e kadar şeklinde veya sabah açıyoruz gece 1 e kadar yani şimdilik karma kullanıyoruz.

Ama kışın kontağı açarım kış bitene kadar 7/24 kapatmam

Şehir Maraş ev müstakil alt kat odam yaklaşık 17 m2 yalıtım yok ısı yüküm konum ve ev itibariyle fazla batı cephesi güneş alıyor güneş almayan yerlerde boğucu yani hem bölge basık bir bölge hemde avlu duvarı yüksek
mersin kadar olmasada oldukça sıcak bir memleket

genel olarak çalışma prensibi performans+sessizlik olarak klimamdan memnunum resimde bu ayki günlerin tüketim verisini ekliyorum.
Screenshot_2024-06-25-14-01-37-68_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg

Bu videoyu'da benim kanala yükledim ama 0 izleyen olmuş :) Adem Hocama yazmıştım ama ondanda ses çıkmadı daha bakalım.
Donanımhaberin çekimi vardı dünden beri onunla ilgili hazırlık mazırlık ve malum diğer tüm yoğunluklar bir araya geldi, 1 Temmuz tarihinde Dayrelax ve bir terslik olmazsa Hitachi testlerini başlatacağımız için onun hazırlıkları vs arada bazı detayları kaçırırsam gönül koymayın dostlar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri