Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fujitsu Prime 12.000 BTU İnceleme

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Hayırlı uğurlu olsun hocam 🙋
Bende ki modeli eays pro 12 btu

Ben 2 mevsim kullanıyorum hocam kışlı yazlı tüketim ve performans açısından çok memnunum.

Şimdilik yazın 24 saat esaslı kullanmadım akşam 5 gibi açıyoruz gece 3 e kadar şeklinde veya sabah açıyoruz gece 1 e kadar yani şimdilik karma kullanıyoruz.

Ama kışın kontağı açarım kış bitene kadar 7/24 kapatmam

Şehir Maraş ev müstakil alt kat odam yaklaşık 17 m2 yalıtım yok ısı yüküm konum ve ev itibariyle fazla batı cephesi güneş alıyor güneş almayan yerlerde boğucu yani hem bölge basık bir bölge hemde avlu duvarı yüksek
mersin kadar olmasada oldukça sıcak bir memleket

genel olarak çalışma prensibi performans+sessizlik olarak klimamdan memnunum resimde bu ayki günlerin tüketim verisini ekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 17073
Sana 9'luk All Easy Pro bile yetermiş esasında Muhammet.

Hayırlı uğurlu olsun hocam 🙋
Bende ki modeli eays pro 12 btu

Ben 2 mevsim kullanıyorum hocam kışlı yazlı tüketim ve performans açısından çok memnunum.

Şimdilik yazın 24 saat esaslı kullanmadım akşam 5 gibi açıyoruz gece 3 e kadar şeklinde veya sabah açıyoruz gece 1 e kadar yani şimdilik karma kullanıyoruz.

Ama kışın kontağı açarım kış bitene kadar 7/24 kapatmam

Şehir Maraş ev müstakil alt kat odam yaklaşık 17 m2 yalıtım yok ısı yüküm konum ve ev itibariyle fazla batı cephesi güneş alıyor güneş almayan yerlerde boğucu yani hem bölge basık bir bölge hemde avlu duvarı yüksek
mersin kadar olmasada oldukça sıcak bir memleket

genel olarak çalışma prensibi performans+sessizlik olarak klimamdan memnunum resimde bu ayki günlerin tüketim verisini ekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 17073
muhammet hocam anladığım kadarıyla günlük 12 saat civarı kullanıyorsunuz, bende save extreme modelini aldım ama sizin daha üst modeli sanırım , peki benzer verileri bende görebilirmiyim 18 metre kare oda çok fazla güneş görmüyor müstakil ev zemin kat ortalama 26 yada 27 set kullanımda ?

Biraz kısa bilgi vereyim. Dün öğrendiğim kadarı ile eski distribütörde bu model ürün yokmuş ve onlara , onların sattıkları ürünler ile ilgili bu tarz bir geri bildirim hiç olmamış.

Kendilerine Globale yazdığımız belirttim. ''Cevap vermezler'' cevabını aldım.

Onlar İklimsaya ulaşıp ''İlgilenin'' dermiş, iklimsa bize ulaşırmış işleyiş şekilleri böyleymiş.
Bugün twitter da kontrole ttim bir geri dönüş olmamış. Mesajlarımda da bir dönüş olmamış.

Sana 9'luk All Easy Pro bile yetermiş esasında Muhammet.
Abi alırken bilinçli aldım kiracıyım diye
Btu olarak fazla geldiğinin farkındayım ama beni hiç üzmedi
nasıl dersen kışın sert havalarda hiç kapanmaz normal havalarda termostat yapar
Yazın da daha ben kapandığını görmedim muhtemelen yazın ısı yüküm kışında soğuk yüküm fazla diyedir.

Ha şu var fazla btu ile küçük bir odada aklı başında olmayan bir klima ile yaşayamazsın yazın üşütür dengesizlik yapar kışında yakar yada aşırı termostat yapar ısınmazsın yada saçmalar
ama bunda öyle bir dert yok şükür gereği neyse onu yapıyor
Ben biraz titiz biriyim ufak bir saçma huyu olsa klimayı yaklaşık 3 yıldır barındırmam evde 😂

muhammet hocam anladığım kadarıyla günlük 12 saat civarı kullanıyorsunuz, bende save extreme modelini aldım ama sizin daha üst modeli sanırım , peki benzer verileri bende görebilirmiyim 18 metre kare oda çok fazla güneş görmüyor müstakil ev zemin kat ortalama 26 yada 27 set kullanımda ?
Evet xreme in bir üst modeli
Aynen şimdilik aç kapa şeklinde kullanıyorum

İç ünitenizi güzel verimli bir konuma
Dış ünite yerinizide mümkün olduğunca gölge yere getirmeye çalışın hocam ordan bile enerji kârınız olur.

Ben benzer verileri göreceğinize inanıyorum xreme modeli babamlara aldırdım yakıt ve genel performans konusunda memnunlar
adem abi de Muğla gibi nemli sıcak bir yerde xreme testlerini yapıyor oda memnun sanırım Muğla mersin benzer hava koşullarına sahip :alala

Dış ünite yerinizide mümkün olduğunca gölge yere getirmeye çalışın hocam ordan bile enerji kârınız olur.

Ben benzer verileri göreceğinize inanıyorum xreme modeli babamlara aldırdım yakıt ve genel performans konusunda memnunlar
adem abi de Muğla gibi nemli sıcak bir yerde xreme testlerini yapıyor oda memnun sanırım Muğla mersin benzer hava koşullarına sahip :alala
Umarım iyi olur çok tşkr ederim muhammet hocam

Umarım iyi olur çok tşkr ederim muhammet hocam
Rica ederim hocam 😊

Klima elektrik bağlantısı yapılırken basit bir watmetre takabilirsneiz imkân varsa öyle güzel olur ki hem siz hemde biz Bilgi sahibi olup mersin hava koşullarında ne iş çıkarır görmüş olurduk.

Bundan bir önceki klimam yine 12 btu midea prime'dı yaklaşık 1 yıl kullandım onu ondan da çok memnundum.
Eminim sizde seveceksiniz 🙋

Bacanağın iş yerine 18 lik prime taktırttım Fethiye gibi hem de denize 200 metre mesafe bir yerde, nemden yapış yapış oluyor insan. Yine de Mersin kadarmıdır bilemiyorum. Askere Giderken Taşucunda 2 gün kalmıştım Temmuz ayında, Abariiii :D

Yani benim bulunduğum yer Fethiye ile kıyaslandığında nem açısından daha şanslı o nedenle bacanağın işyerinden örnek verdim.
45m2 ticari işletme. 3 metre tavan, hava perdesi yok ve kapı açık kullanıyorlar klimayı hem de prime kasa yani Xtreme kasa bile değil daha ne diyeyim. :)

Bacanağın iş yerine 18 lik prime taktırttım Fethiye gibi hem de denize 200 metre mesafe bir yerde, nemden yapış yapış oluyor insan. Yine de Mersin kadarmıdır bilemiyorum. Askere Giderken Taşucunda 2 gün kalmıştım Temmuz ayında, Abariiii :D

Yani benim bulunduğum yer Fethiye ile kıyaslandığında nem açısından daha şanslı o nedenle bacanağın işyerinden örnek verdim.
45m2 ticari işletme. 3 metre tavan, hava perdesi yok ve kapı açık kullanıyorlar klimayı hem de prime kasa yani Xtreme kasa bile değil daha ne diyeyim. :)
Abi yine biz şanslıyız desene Maraş sıcak ama en azından kuru sıcak 😀
Klima grubunda midea'yı 3 yıldır tecrübe ettim iki modeli ile birlikte paramızın hakkını dibine kadar veriyor 👌

Abi yine biz şanslıyız desene Maraş sıcak ama en azından kuru sıcak 😀
Klima grubunda midea'yı 3 yıldır tecrübe ettim iki modeli ile birlikte paramızın hakkını dibine kadar veriyor 👌
Tek handikapı fiyat politikaları ama görüyorum ki hakikaten bu ürünlerin pahalı olmalarının da bir haklı sebebi var.

FG Europe Trabzon'da güzel bir yapılanma sağlasa idi bu kadar sürüncemede kalmayacaktım, Midea ilk tercihim olacaktı.

Tek handikapı fiyat politikaları ama görüyorum ki hakikaten bu ürünlerin pahalı olmalarının da bir haklı sebebi var.
Şimdi Hocam olurda hiç sanmıyorum ama benim Fujitsu klimaları iade alırlar ise 21.500 birisi 29.500 birisi yazıyor faturada sanırım 2 adet Midea klimada ben alabilirim.

Flora 12 btu ürünü daha geçen arkadaş taktırdı 25k
28 30 k bandında xreme bana normal geliyor abi ah keşke fg eu yapılanma işini iklimsa yada gree gibi bir düzeye getirsede herkese öneri verebilsek varya ne güzel olur.

Rica ederim hocam 😊

Klima elektrik bağlantısı yapılırken basit bir watmetre takabilirsneiz imkân varsa öyle güzel olur ki hem siz hemde biz Bilgi sahibi olup mersin hava koşullarında ne iş çıkarır görmüş olurduk.

Bundan bir önceki klimam yine 12 btu midea prime'dı yaklaşık 1 yıl kullandım onu ondan da çok memnundum.
tamam hocam mutlaka deneyip paylışıcam verileri
Rica ederim hocam 😊

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri