Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fujitsu Prime 12.000 BTU İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Evet ama ayrıyetten kumanda üzerindeki en düşük fan modu önemli benim için. Fan modlarıyla sessiz mod karışıyor gibi. Buna bir açıklık gelirse ben ürünü alacağım.
hocam bende çok araştırdım Ali beyin testlerinden sonra yarın iptal edicem sanırım can sıkıcı bir durum umarım basit bir şeydir

Ali abi iklimsa da prime ın özelliklere bakınca birçok sessizlik ve sınırlamadan bahsediliyor son bir soru sorayım bu modların birini etkinleştirmiş olmayasın :alala
Sessiz mod ayarı varmı bu klimada varsa direk sessize alma varsa onada bakabilir misin fan tuşuna uzun basınca nasıl bir ayar veriyor acaba mesela bende fan tuşuna uzun basınca direk sessize alıyor
başkada soru sormayacam beyin çöktü 😂
Şu aşağıdaki resimdeki kulllanma kılavuzundaki sıralamayı tek tek denermisin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240624_002709_Drive.jpg
    Screenshot_20240624_002709_Drive.jpg
    25.6 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Low yerine quiet seçiliyor gibi duruyor şuanda. Buna bi açıklık gelse rahatlığa kavuşcam 😄

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240624_002709_Drive.jpg
    Screenshot_20240624_002709_Drive.jpg
    25.6 KB · Görüntüleme: 16
Ali beyden tekrar kontrol etmesini bekleyelim
Görseli Ali beyin paylaştığı belgeden Türkçe olarak ekledim. Fakat açıklama o belgede olmadığı için quiet yani sessiz modda cihazın ne yaptığını İngilizce olarak ekledim. 👍 Fan şiddetini bir sonraki kademeye yani düşük moda aldığında yaşadığı olay çözülecek 👍 yinede teyit gelirse süper olur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240624_010044_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240624_010044_Samsung Internet.jpg
    24.1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20240624_010320_Drive.jpg
    Screenshot_20240624_010320_Drive.jpg
    44.6 KB · Görüntüleme: 18
Dostlar Cümleten hayırlı geceler dilerim
yarın devam ederiz ali abi de muhtemelen uyumuştur yarın sakin kafa ile tekrar modları bir gözden geçirir durum daha da netleşir inşallah.

Arkadaşlar Quit diye bir mod yok, 1.Kademe 2.Kad. 3.Kad. 4.kad. Oto oluyor sonra. @muhammet göl uzun bastığımda kademeleri hızlı hızlı değiştiriyor sadece farklı bir şey yok ondada.

Güç tüketimi hakkında yorum yapamam öyle bir ekipmanım yok ama benim 9k btu gree fairy ayar 25, oda 24, ve üfleme 18 derece iken fanı en düşüğe sıcaklığı da 18 e aldığımda 10 dakika sonra üfleme sıcaklığını 10 dereceye düşürdü o civarda durdu gibi belki daha da düşürmeye de devam ederdi ama dondum orada bıraktım.
Olması gerekende o zaten benim klimada öyle bir şey yok işte. 18 dereceye ayarlı klima 2 saat boyunxa 17.5 üfleme gelebildi en son.

Önce Şartlara Bakalım. Sabah hava esintili ve güneşsiz şuanda dış ünitemize güneş olsada güneş gelmiyor zaten.
WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.17.26.jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.17.27.jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.17.27 (1).jpeg

Saat 08:00 de klimayı en düşük derece en düşük fana aldım çalıştırdım. Bu oda Yatak Odası Yaklaşık 15 M2 herhangi bir ısı kaynağı yok odada televizyon ışık vs. vs gibi test boyunca sadece ben odada bulundum. 1 Saatte klimanın üfleme derecesini sizlere göstermek istiyorum. Aynı testi bosch Cl2000 9.000 Btü ilede yapmıştı. 4,4 Dereceye kadar (Silent Modda) düşebilmişti ve 20 dakika içerisinde oldu bu olay.

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.31 (3).jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.34.jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.33 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.33 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.33.jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.32.jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.31 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.31 (1).jpeg

Şimdi bu rakamları gördünüz ve bu rakamlar normalmidir adeğilmidir yorumlarınızı esirgemez iseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.31.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.31.jpeg
    41.5 KB · Görüntüleme: 8
  • WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.31 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-24 at 09.10.31 (3).jpeg
    31.4 KB · Görüntüleme: 8
Arkadaşlar Quit diye bir mod yok, 1.Kademe 2.Kad. 3.Kad. 4.kad. Oto oluyor sonra. @muhammet göl uzun bastığımda kademeleri hızlı hızlı değiştiriyor sadece farklı bir şey yok ondada.
Hocam günaydın ben yukarıda kumanda seçeneğinizi detaylı paylaştım. Sessiz mod yani quiet mod 1. Kademe oluyor. 2. Kademe Dediğiniz düşük 3. Kademe dediğiniz orta 4. Kademe dediğiniz yüksek mod birdaha basarsanız otomatik. Cihazı 1. Kademe yani en düşüğe getirerek sessiz moda sokuyorsunuz. Dikkatli bakarsanız fark edeceksiniz. Ben perşembe günü alacağım cihazı. Sizdede bir problem olmadığını düşünüyorum, kumanda sizi yanıltıyor.

Hocam günaydın ben yukarıda kumanda seçeneğinizi detaylı paylaştım. Sessiz mod yani quiet mod 1. Kademe oluyor. 2. Kademe Dediğiniz düşük 3. Kademe dediğiniz orta 4. Kademe dediğiniz yüksek mod birdaha basarsanız otomatik. Cihazı 1. Kademe yani en düşüğe getirerek sessiz moda sokuyorsunuz. Dikkatli bakarsanız fark edeceksiniz. Ben perşembe günü alacağım cihazı. Sizdede bir problem olmadığını düşünüyorum, kumanda sizi yanıltıyor.
Fan hızı düştükçe soğukluk artması lazım bu biirincisi ikincisi üst modelde quiet olabilir fakat bu klimada yok.

Şimdi benim burada kafama tek bir şey takılıyor, forumda bu konuya yüzlerce bakan insan olmuş ve bir kişi neden kendi klimasını en düşük dereceye ve en düşük fana alıpta benim wattmetre bu kadar çekiyor üfleme sıcaklığı bukadar, senin klima normal yada sıkıntı var gibisinden bir paylaşım yapmamış, tek merak ettiğim bu aslında. Haydi iyi geceler.
Daikin Sensira'da test ettim wattmere yok ama derece ile test ettim, Dış ünite gölgede hava durumunda hava 31.8 derece gözükürken klima oda sıcaklığı 26 ayarlı çalışıyordu dereceyi 18 yapıp klimada 5 tane fan modu var bir tane de sessiz mod gibi bir şey var fan tuşuyla ayarlanıyor ama fan ayar simgesi olmadan çıkıyor en düşük mod onu açtım yemek derecesiyle 5 dakika ölçtüm 7.5 derece üfleme sıcaklığı aldım.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri