Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

GSM Operatörlerinden Yıl Sonu Fiyatları !

NBKpro

Moderatör
Moderator
Vodafone'da resmi bir bilgi olmamakla birlikte bayiden alınan bilgiye göre, son gün 19 Aralık'mış. Diğerlerinde de 20 aralık diyorlar.

araliktelekomm.png

aralikvodofon.png

aralikturksel.png

Son düzenleme:
Enflasyonu düşük gösterme, hasılatları şişirme çabaları bunlar :kiskis Taahhüt Mayıs'ta bitmeseydi bende bozardım.

Enflasyonu düşük gösterme, hasılatları şişirme çabaları bunlar :kiskis Taahhüt Mayıs'ta bitmeseydi bende bozardım.

Madem bu fiyatlardan verilebiliyordu, örnek veriyorum ki 1000 DK + 250 SMS + 20 GB için konuşalım. Madem 180 TL'ye verebiliyordunuz da neden yıl boyu 280-380 TL arası fiyatlar istediniz. Ayıp değil mi? Diye sormak lazım da. Zaten sürekli cart kampanyası curt tarifesi paketi... bir şeyler uydurup farklı fiyatlarla aynı içeriği veriyorlar.

her zaman aralık ayını bekleyin en iyi indirimler o zaman oluyor aralığın ilk haftasından sonra...

her zaman aralık ayını bekleyin en iyi indirimler o zaman oluyor aralığın ilk haftasından sonra...

Bunlar ayın 19-20'si gibi bitiyor. O zamandan sonra ne olur acaba? Geçen yıl Ocak ayının ilk 10 günü kadar da aynı fiyatlar devam etmişti diye hatırlıyorum.

Benim de taahhüt ağustos ayında, Seneye turkcell den başka bir operatöre 3 ay geçeceğim denemek için, taahhüt zamanını Aralık ayına almak çok mantıklı değil mi.

Benim de taahhüt ağustos ayında, Seneye turkcell den başka bir operatöre 3 ay geçeceğim denemek için, taahhüt zamanını Aralık ayına almak çok mantıklı değil mi.

Aralık ayına almak mantıklı. Ara ara yine böyle güzel indirimler oluyor fakat genellikle aralık ayında oluyor.

Hattı benim üzerime olan ama eşimin kullandığı telefon için Ocak 9 unda bitecek taahhütümüz vardı.Bu ayın 12 sinde Türk Telekom'dan Pttcell'e geçiş yaptık.Aylık 1000 dakika,100 sms,5 gb internet 105 Tl olmak üzere 1 yıllık taahhüt yaptık.

Madem bu fiyatlardan verilebiliyordu, örnek veriyorum ki 1000 DK + 250 SMS + 20 GB için konuşalım. Madem 180 TL'ye verebiliyordunuz da neden yıl boyu 280-380 TL arası fiyatlar istediniz. Ayıp değil mi? Diye sormak lazım da. Zaten sürekli cart kampanyası curt tarifesi paketi... bir şeyler uydurup farklı fiyatlarla aynı içeriği veriyorlar.
1000 yıllık devlet aklı dediğimiz şeyler bunlar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri