Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Gününüz Aydın Olsun

Abi ben senin gerçekten kardeşin olabilirim. Burnumuz da benziyor. Annem sürekli söyler "Allah sana bir burun vermiş" diye. Bak şimdi sen de aynısını söyledin ?

İki alt katta karşı cephede bir daire sigara içsin ben evden alırım kokusunu. Ha bir de sinirlenirim alınca. Üniversite hayatım boyunca ve devamında hala daha mekanlara sırf bu yüzden gitmem. Rahatsız oluyorum keyfim kaçıyor yaa. Pis pis kokuyor üstüm başım ne eğlenceden keyif alıyorum ne içtiğimden. Meyhaneye gitsem mis gibi rakı içeyim desem orada da aynı durum var. Çok içerledim ben bu durumu yine bak. Geleyim de rakı içelim ?
Meyhanelerde sigara içiliyor mu yahu? Kapalı alan sonuçta :alala
Hayatında Meyhane yüzü görmemiş olan ben :oops:

Abim bu bilirkişi olarak atandığım bir dosya.
Vatandaş ''İşlemci arızalı'' diyor, firma ''biz test ettik sağlam'' diyor.

Allahtan tam da denk geldi benim pc nin bios ayarlarını kaç yıl oldu toplayalı hiç güncellememiştim.
Güncellenmemiş halini kayıt altına alıp işlemciyi taktım PC çalışmadı.
Bios güncelledim sonra yine taktım aynı işlemciyi, şak dedi açıldı makine.
Hepsini notları ile birlikte kayıt altına aldım, CpuZ dahil birkaç programda test kayıtlarını da aldım
Yeni bitti işim, kendi bilgisayarımı yeniden topladım geldim.

Birazdan oturup önce bilirkişi raporumu yazacağım İl Hakem Heyeti için.
Sonra da Komisyon üyesi raporlarımı yazacağım bu sefer bağlı olduğum ilçe heyeti için :D
OCCT diye bir program var stres testine sokabilirsin işlemciyi bilgin olsun.

OCCT diye bir program var stres testine sokabilirsin işlemciyi bilgin olsun.
Murat'ım stres testleri üzerinde çok durmadım zira işlemcinin takıldığı anakart hiç açılmıyor o nedenle genel kullanımda 1 saat kadar denedim, basit testlerden de geçirip kayıtlarını aldım. Bakma sen, normalde 5 dakikada ''Sağlam bu kardeşim'' denilerek iade edilecek ürün için yasal rapor gerektiği için mecburen detaylandırıyoruz.

Meyhanelerde sigara içiliyor mu yahu? Kapalı alan sonuçta :alala
Hayatında Meyhane yüzü görmemiş olan ben :oops:
İçiliyor yaa.. Maalesef ciddi ciddi içiliyor hem de. Sözde havalandırma kuruyorlar ama nafile. Yasak savmak için yapılan şeyler. Ben gördüm ne ne oldu sanki.. O havasız ortam yüzünden ne içtiğimden bir şey anladım, ne keyif alabildim. Somurtuk oturan ben ve insanların neyin var diye sorması. Neyim var değil neyim yok diyeceksiniz, oksijenim yok :LOL:

Oraları bilemedim ama İzmir bir nebze uyuyordu bu kurala. İstanbul hele hiç uymuyor kapalı alan kurallarına. Her yer leş :sick:

Rakılar, şaraplar, cigerciler hey maşallah.
Bir gün buluşma düzenlenir ise mangal en ideali. İçkili buluşmalarda kimin neresi ile içeceği belli olmaz tad kaçmasın sonra?
Yelda abla, şişeye biz el koyarız herkese parmak boyasıyla bir duble veririz. Şimdi onlara da günah çünkü, açık hava mangal derken canları çeker :haha

İş temponda yorgunluğunu alsın sana kahve ikram edeyim @Beril cim??

Ekli dosyalar

• DSC_0303.JPG
    DSC_0303.JPG
    49.6 KB · Görüntüleme: 6

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri