Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Gününüz Aydın Olsun

Babam alkol tüketmediği için zorunlu olarak bana da yasak geliyor :D anca arkadaş ortamında
Sebwp sohbetdir
Rakının birinci mezesi muhabbettir temalı rakı bardağı da sana gelsin, içi boş ama olsundu?

Ekli dosyalar

• DSC_0305.JPG
    DSC_0305.JPG
    34.4 KB · Görüntüleme: 7
Kahve, fincan detayı, arkadaki Yeldoş (yanlış okumuyorsam ?), çiçekler ay hepsi çok güzel içim açıldı :love::love: Afiyet olsun misler gibi :love:
Dağınık balkonundan sevdiğim çiçek ile için açılsın evett ? Yeldoş, Adoş yazıyor ?
Kaktüs harici bakabildim tek cicek o. Bozulmadan büyümeye devam ediyor.

Dağınık balkonundan sevdiğim çiçek ile için açılsın evett ? Yeldoş, Adoş yazıyor ?
Kaktüs harici bakabildim tek cicek o. Bozulmadan büyümeye devam ediyor.
Ben kaktüs bile bakamam yaaa.. Bambu aldım anca ona bakabiliyorum. O da kendine bakıyor aslında, sadece sevdiği yeri buldum evde :haha

İçiliyor yaa.. Maalesef ciddi ciddi içiliyor hem de. Sözde havalandırma kuruyorlar ama nafile. Yasak savmak için yapılan şeyler. Ben gördüm ne ne oldu sanki.. O havasız ortam yüzünden ne içtiğimden bir şey anladım, ne keyif alabildim. Somurtuk oturan ben ve insanların neyin var diye sorması. Neyim var değil neyim yok diyeceksiniz, oksijenim yok :LOL:

Oraları bilemedim ama İzmir bir nebze uyuyordu bu kurala. İstanbul hele hiç uymuyor kapalı alan kurallarına. Her yer leş :sick:
Ben ararım ki ihbar hattını yahu öyle saçmalık mı olur :(

Şarkınız da benden gelsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Yaaaaa rahmetli :(

İçimndeki sazlar başka, söz başka Bartu'cum :(

Gız @Yelda Helvacı biz seninle hiç meyhaneye gitmedik hakikaten. Gerçi ben de gitmedim de, adam gibi bir yer referans ok derse bir ara gidelim :)

Osman abi bizi kesecek en sonunda. Adam geceden günaydın dileklerini iletiyor biz burda Rakı muhabbeti yapıyoruz :D
Tabi dostlar, biz tutmasak da oruç tutan dostlar var, çay kahveden bahsetmeyelim derken rakı bira şarap aldı başını gidiyor :oops:

Bayramdan sonra artık içmeler muhabbetler :D

Gız @Yelda Helvacı biz seninle hiç meyhaneye gitmedik hakikaten. Gerçi ben de gitmedim de, @Rüstem Rüstem adam gibi bir yer referans ok derse bir ara gidelim :)
[HIDEREPLYTHANKS]
Ben de en son 2-3 sene önce gittim meyhaneye :haha Ama restoran arkadaş var, o bilir neresi iyidir nereye gidilir. Sorarım ona.
[/HIDEREPLYTHANKS]

Son düzenleme:

Gız @Yelda Helvacı biz seninle hiç meyhaneye gitmedik hakikaten. Gerçi ben de gitmedim de, adam gibi bir yer referans ok derse bir ara gidelim :)
Meyhane dediğin içkili şarkılı türkülü yer.
Çoook gittik adı meyhane değildi?.
Akyaka da canlı müzikli arkadaşlarla rakı balık yaptığımız restaurant gibi bizim öyle düşün.
Fethiye de paspatur da var o tarz değil mi . Biz sigarası bol, gürültüsü çok ortamı sevmiyoruz sanırım o yönden de tercihimiz olmuyor.

Meyhane dediğin içkili şarkılı türkülü yer.
Çoook gittik adı meyhane değildi?.
Akyaka da canlı müzikli arkadaşlarla rakı balık yaptığımız restaurant gibi bizim öyle düşün.
Fethiye de paspatur da var o tarz değil mi @Rüstem . Biz sigarası bol, gürültüsü çok ortamı sevmiyoruz sanırım o yönden de tercihimiz olmuyor.
Eeeeee kadın Bodrum sosyetesinden olunca, ben meyhane diyorum o Akyakadaki balık restoranlarını anlıyor doğal olarak :kiskis

Yahu fonda Ferdi Tayfur'dan ''neyleyim sen yoksan eğer'' çalmayan yere meyhane mi denir? :kop

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri