Sebwp sohbetdirBabam alkol tüketmediği için zorunlu olarak bana da yasak geliyoranca arkadaş ortamında
Rakının birinci mezesi muhabbettir temalı rakı bardağı da sana gelsin, içi boş ama olsundu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sebwp sohbetdirBabam alkol tüketmediği için zorunlu olarak bana da yasak geliyoranca arkadaş ortamında
Kahve, fincan detayı, arkadaki Yeldoş (yanlış okumuyorsam ?), çiçekler ay hepsi çok güzel içim açıldıİş temponda yorgunluğunu alsın sana kahve ikram edeyim @Beril cim??
Dağınık balkonundan sevdiğim çiçek ile için açılsın evett ? Yeldoş, Adoş yazıyor ?Kahve, fincan detayı, arkadaki Yeldoş (yanlış okumuyorsam ?), çiçekler ay hepsi çok güzel içim açıldıAfiyet olsun misler gibi
![]()
Ben kaktüs bile bakamam yaaa.. Bambu aldım anca ona bakabiliyorum. O da kendine bakıyor aslında, sadece sevdiği yeri buldum evdeDağınık balkonundan sevdiğim çiçek ile için açılsın evett ? Yeldoş, Adoş yazıyor ?
Kaktüs harici bakabildim tek cicek o. Bozulmadan büyümeye devam ediyor.
Şimdi ben çok tanımıyorum Osman abiyi ama, biraz tedirgin olmadım değil. Neyse bambu demiştim en son bambuOsman abi bizi kesecek en sonunda. Adam geceden günaydın dileklerini iletiyor biz burda Rakı muhabbeti yapıyoruz![]()
Ya sen hiç düğünlerde limonata içmedin mi?Abla mangalın yanında bir fırt içebilir miyim müsadenle![]()
Ben ararım ki ihbar hattını yahu öyle saçmalık mı olurİçiliyor yaa.. Maalesef ciddi ciddi içiliyor hem de. Sözde havalandırma kuruyorlar ama nafile. Yasak savmak için yapılan şeyler. Ben gördüm ne ne oldu sanki.. O havasız ortam yüzünden ne içtiğimden bir şey anladım, ne keyif alabildim. Somurtuk oturan ben ve insanların neyin var diye sorması. Neyim var değil neyim yok diyeceksiniz, oksijenim yok
Oraları bilemedim ama İzmir bir nebze uyuyordu bu kurala. İstanbul hele hiç uymuyor kapalı alan kurallarına. Her yer leş![]()
Ayyaş kırmızı çizgimizAyyaş çıktınız siz de hee ?
Bir şişe rakıya on kişiysek toplanan olabilir dediğin?
Fincanını sevdiğimİş temponda yorgunluğunu alsın sana kahve ikram edeyim @Beril cim??
Yaaaaa rahmetliŞarkınız da benden gelsin
Tabi dostlar, biz tutmasak da oruç tutan dostlar var, çay kahveden bahsetmeyelim derken rakı bira şarap aldı başını gidiyorOsman abi bizi kesecek en sonunda. Adam geceden günaydın dileklerini iletiyor biz burda Rakı muhabbeti yapıyoruz![]()
Arada kola da içerim ama zero.Oooyy, can evimden vurdun.
@İlteriş Yılmaz kardeşimin sigara içmemesi mükemmel olmakla birlikte adam çay ayran dışında birşey içmiyor o biraz sıkıntılı![]()
[HIDEREPLYTHANKS]Yaaaaa rahmetli
İçimndeki sazlar başka, söz başka Bartu'cum
Gız @Yelda Helvacı biz seninle hiç meyhaneye gitmedik hakikaten. Gerçi ben de gitmedim de, @Rüstem Rüstem adam gibi bir yer referans ok derse bir ara gidelim![]()
Ablam çok haklı.Rakılar, şaraplar, cigerciler hey maşallah.
Bir gün buluşma düzenlenir ise mangal en ideali. İçkili buluşmalarda kimin neresi ile içeceği belli olmaz tad kaçmasın sonra?
Meyhane dediğin içkili şarkılı türkülü yer.Yaaaaa rahmetli
İçimndeki sazlar başka, söz başka Bartu'cum
Gız @Yelda Helvacı biz seninle hiç meyhaneye gitmedik hakikaten. Gerçi ben de gitmedim de, adam gibi bir yer referans ok derse bir ara gidelim![]()
Vallahi sonradan farkettim??Ayyaş kırmızı çizgimiz![]()
Sağ olun ya.Tabi dostlar, biz tutmasak da oruç tutan dostlar var, çay kahveden bahsetmeyelim derken rakı bira şarap aldı başını gidiyor
Bayramdan sonra artık içmeler muhabbetler![]()
Eeeeee kadın Bodrum sosyetesinden olunca, ben meyhane diyorum o Akyakadaki balık restoranlarını anlıyor doğal olarakMeyhane dediğin içkili şarkılı türkülü yer.
Çoook gittik adı meyhane değildi?.
Akyaka da canlı müzikli arkadaşlarla rakı balık yaptığımız restaurant gibi bizim öyle düşün.
Fethiye de paspatur da var o tarz değil mi @Rüstem . Biz sigarası bol, gürültüsü çok ortamı sevmiyoruz sanırım o yönden de tercihimiz olmuyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.