Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
''Çarşamba ne ara olmuş?'' derken herkese günaydın olsun o haldeOsman abimin dediği gibi bereketli çarşamba olsun
Günümüz stressiz geçsin, günaydın
CevapladımGünaydın herkese. Adem abi acil desteğine ihtiyacım var konuma yorum yapabilirsen 5 dk çok sevinirim
Gördüm abi çok teşekkürler Son kez bakıp birşey yazabilirsen çok sevinirim . Tekrar seni yorduğumuz için kusura bakma lütfenCevapladım![]()
Osman abi günaydın. Horozun kazak 2 haroşe bir ters örülmüş sanki?
Günaydıngünaydın tüm forum arkadaşlarım güzel bir gün dileği ile
Sana da günaydın kuzum. ?Günaydın![]()
Adem bey merhaba sizi youtube den takip etmekteyim sirketlerle sorun yasan musterilere yardimci oldugunuzu bildigim icin bir konuda fikrinizi almak istiyorumSabah foruma geldim baktım, Millet'e ''Günaydın'' diyecek bir yer yok. E hadi bu da Günaydın konumuz olsun madem.
Herkese günaydın, günün ilk çayları benden![]()
Urunun tanitim kitapcigini inceledim onda da boyle bir ozellikten bahsetmiyorAdem bey merhaba sizi youtube den takip etmekteyim sirketlerle sorun yasan musterilere yardimci oldugunuzu bildigim icin bir konuda fikrinizi almak istiyorum
Vestelin 12btu luk son serisi olan nefes inverter klimasini iki aydir kullanmaktayim Urunu alirken biraz arastirmak istedim ama urun 2023 seri oldugu icin olsa gerek internette cokta fazla kullanici deneyimi yada yorumu yoktu bir iki yorum disinda Urunu vestelin kendi sitesinde urun tanitim ozelliklerine bakarak urunun uygun oldugunu birde 2023 serisi artik vestel bu zamanda da hala sorunlu klima uretecek degilya diye dusunerek hepsiburada araciligi ile urunu siparis ettim urun geldi kurulumu yapildi israrla vakumlama yaptirdim 10 dakika ancak yaptilar yapmamak icinde cok direndiler gerek yok falan Urunu kullanmaya basladigimda urunde sensor hatasi meydana geldi soyleki bu urunun hava kalitesini olcen oma gorede ambiyans isigi yakan bir sensoru var
Ilk kullanimda esim evde ne zaman kizatma yapsa yada yogun kokulu bir yemek falan yapsa ne bilim ekmek kizartsa falan klima hemen sensor hatasi veriyordu klima sensoru arizalandi mjsteri hizmetleri ile iletisime gecin diye aradim hdiler kablolarda temassizlik var diyerek kablolari degistirdiler tabi boyle geldiler degistiler anlatiyorum ama bu surec te biraz sancili gecti urun yeni oldugu icin gelen servis vjdeo kaydi istedi ariza kodlarini istedi iste genel mudurlufe yolladi onlardan gelem cevap dogrultusunda kablolari degistiler ama sorun uine devam edince tekrar aradim bu sefer de sensor arizali diyip sensoru degistiler an itibari ile sorun kalmadi klima da guzel malzeme iscilik kaliteli belli ozenmisler yani ama fakat lakin urun wep sitesinde vestel.com.tr tanitiminda belirtilen mantar ve kuf olusumunu engellemek icin kendini temizleme ozelligi bu urunde yokmus ama sitesinde urun tanitiminda bu ozelligin oldugu belirtiliyor musteri hizmetlerine yazdim bu ozelligin bu klimasa olmadigini oraya yanlislikla yazilmis olabilecegini baska hangi konuda yardimci olabilirim diyerek gecistirdi bu aldatmaya falan giriyor desemde umursamadi iyigunler diyip gecistirdiler Olmayan bir ozelligi varmis gibi yazdiklari icin bana da cazip geldi urunu aldim e simdi bu ozellik bu urunde yok diyorlar aldatildigimi dusunuyorum nasil bir yol izlemeliyimEkli dosyayı görüntüle 6110
Valla o kadar anlamam ama onu giydirene kadar kim bilir neler çektilerOsman abi günaydın. Horozun kazak 2 haroşe bir ters örülmüş sanki?![]()
muhammet aksoy ürünle ilgili soru sorulma bölümü burası değil cevap alamassın burdan ilgili bölümden konu açınızUrunun tanitim kitapcigini inceledim onda da boyle bir ozellikten bahsetmiyo
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.