Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Haier Pearl Premium önerilir mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

alperenvuruskan

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
Haier Pearl Premium
Merhaba,

İzmir Çiğli'de ikamet ediyorum. Salonum yaklaşık 28 m² ve tavan yüksekliği 2.8 metre. Odanın yaklaşık 11-12 m²’lik kısmı kuzeydoğu cephesine bakıyor ve öğlen 1-2 civarından gün batımına kadar güneş alıyor. Binamızın yalıtımı oldukça iyi, bu yüzden evin içi genellikle sıcak oluyor.

Klimalar konusunda çok tecrübem yok ama bir süredir araştırma yapıyorum. Servis ağı ve kullanıcı yorumları açısından Kaira 18.000 BTU modelinin sıkça önerildiğini gördüm. Ancak Haier Pearl Premium modelinin SEER değeri (resmi sitesine göre) çok daha yüksek ve hava temizleme gibi ekstra özellikleri de oldukça ilgimi çekti. Fakat bu modelle ilgili neredeyse hiç kullanıcı yorumu veya tavsiye göremedim.

Bu nedenle konunun uzmanlarına danışmak istedim. Bütçem yaklaşık 50.000 TL civarında. Kaira ve Haier arasında kararsız kaldım, ama eğer bu bütçeyle daha iyi bir alternatif varsa, önerilerinize de açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    4.9 KB · Görüntüleme: 4
Merhaba,

İzmir Çiğli'de ikamet ediyorum. Salonum yaklaşık 28 m² ve tavan yüksekliği 2.8 metre. Odanın yaklaşık 11-12 m²’lik kısmı kuzeydoğu cephesine bakıyor ve öğlen 1-2 civarından gün batımına kadar güneş alıyor. Binamızın yalıtımı oldukça iyi, bu yüzden evin içi genellikle sıcak oluyor.

Klimalar konusunda çok tecrübem yok ama bir süredir araştırma yapıyorum. Servis ağı ve kullanıcı yorumları açısından Kaira 18.000 BTU modelinin sıkça önerildiğini gördüm. Ancak Haier Pearl Premium modelinin SEER değeri (resmi sitesine göre) çok daha yüksek ve hava temizleme gibi ekstra özellikleri de oldukça ilgimi çekti. Fakat bu modelle ilgili neredeyse hiç kullanıcı yorumu veya tavsiye göremedim.

Bu nedenle konunun uzmanlarına danışmak istedim. Bütçem yaklaşık 50.000 TL civarında. Kaira ve Haier arasında kararsız kaldım, ama eğer bu bütçeyle daha iyi bir alternatif varsa, önerilerinize de açığım.

Sadece soğutma için kullanacaksınız premium sınıf bir 12k btu cihaz işinizi görür. Bu bağlamda gree fairy veya midea extreme save alabilirsiniz

Sadece soğutma için kullanacaksınız premium sınıf bir 12k btu cihaz işinizi görür. Bu bağlamda gree fairy veya midea extreme save alabilirsiniz
Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak ileride taşınma ihtimalim olduğu için, yaklaşık 30 m² bir odada 12.000 BTU bir cihazın yetersiz kalabileceğinden endişeliyim. 18.000 BTU versiyonları ise başlıkta belirttiğim Haier Pearl Premium modeliyle aynı fiyat bandında yer alıyor. Eğer bu model ya da servisiyle ilgili olumlu bir deneyiminiz ya da bilginiz varsa, düşük enerji tüketimi nedeniyle tercihim bu yönde olabilir. Öte yandan, Kaira modelinin şu anda indirimde olması da gerçekten iyi bir fırsat gibi görünüyor.

Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak ileride taşınma ihtimalim olduğu için, yaklaşık 30 m² bir odada 12.000 BTU bir cihazın yetersiz kalabileceğinden endişeliyim. 18.000 BTU versiyonları ise başlıkta belirttiğim Haier Pearl Premium modeliyle aynı fiyat bandında yer alıyor. Eğer bu model ya da servisiyle ilgili olumlu bir deneyiminiz ya da bilginiz varsa, düşük enerji tüketimi nedeniyle tercihim bu yönde olabilir. Öte yandan, Kaira modelinin şu anda indirimde olması da gerçekten iyi bir fırsat gibi görünüyor.
Şüphen olmasın bu cihazları 32m2 kullanan var. Ben de 27m2 de kullanıyorum fazlasıyla yetiyor.

Merhaba,

İki üründen tercihim açık ara kaira olurdu fakat Servise bak ak lazım .

Donanım farkından dolayı mı servis farkından dolayı mı tercihiniz kaira?
Sıkışık trafikten yazıyorum yanlış oldu kusuruma bakmayın

Tercihim haier olurdu

*ama servis önemli , izmirde bunu öğrenmek zor olmaz

Donanıma çok takılmamanızı tavsiye ederim

Sonuçta klimanın asıl işi soğutma/ısıtma

Merhaba,

Eğer iki model arasında kalırsak Pearl kesinlikle ilk tercih olur ama Haier Servisine bakılıp alınabilir.Kullanacağız odadan dolayı 12btu almanız iyi olur taşınsanız bile 32m içim yeterli olur çünkü kalorilisi yüksek olmasından dolayı ama kaira alacaksanız taşınacağınızdan 18 btu almak zorundasınız

Cevaplarınız için teşekkürler.

Engraulis tavsiyesiyle midea xtreme save ve haier pearl premium arasında kaldım. Ancak en iyisi en yakın bayiye danışarak servisler hakkında bilgi almak olacak sanırım.

Klimayı aldıktan sonra merak eden arkadaşlar için güncelleme yazarım.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Engraulis tavsiyesiyle midea xtreme save ve haier pearl premium arasında kaldım. Ancak en iyisi en yakın bayiye danışarak servisler hakkında bilgi almak olacak sanırım.

Klimayı aldıktan sonra merak eden arkadaşlar için güncelleme yazarım.
Bilgilendirme yaparsanız çok iyi olur. Ben de klima araştırması yapıyorum aylardır belki de 1 yıldır. En sonunda konu açacağım bakalım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri