Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bina havalandırma sistemlerinde yapıyorlar bunu. Dışarıdan giren hava çeşitli filtreler sonrası UV ışığından uzun bir yol boyunca dolana dolana geçiyor.Bunun nasıl sağlanabileceğine dair 1-2 dakika düşündüm ekrana bakıp bakıp, evet yapılabilirliğinde sorun olmasa da üretim maliyetini de hacim konusunu da ciddi anlamda etkileyecektir sanırım.
Beril bu başlık da oyun bilgisayarı gibi olmasınHerkese merhaba,
Hava temizleyicilerle ilgili hiç konu açılmamış sanırım, . Bu gibi ürünleri kullanan, öneren-önermeyen, marka tavsiyesi gibi fikirleri olanlar paylaşabilirse çok sevinirim![]()
O değil de abi, bu kardeşimizin gitti her konu amacından sapıyor.Beril bu başlık da oyun bilgisayarı gibi olmasın![]()
Heeee ben de diyorum yahu portatif sistemlerde nasıl olacak bu iş.Bina havalandırma sistemlerinde yapıyorlar bunu. Dışarıdan giren hava çeşitli filtreler sonrası UV ışığından uzun bir yol boyunca dolana dolana geçiyor.
Benim gözümde canlanan tek şey havalandırma sistemi. Havayı en az 1-2 dakika içinde ve 1 metreden az mesafede tutacak şey, kanal içi akışlı ve UV lambaların seri bir şekilde bağlı olması durumu gibi sanki.Bunun nasıl sağlanabileceğine dair 1-2 dakika düşündüm ekrana bakıp bakıp, evet yapılabilirliğinde sorun olmasa da üretim maliyetini de hacim konusunu da ciddi anlamda etkileyecektir sanırım.
Derken aha cevabı gelmiş bile ben görmemişimBina havalandırma sistemlerinde yapıyorlar bunu. Dışarıdan giren hava çeşitli filtreler sonrası UV ışığından uzun bir yol boyunca dolana dolana geçiyor.
Yok yok onda alacaktım ama işler ters gitti. Bunda hem ben bilgi edineyim, hem merak edenler bakabilsin. Hem de bu konuyla ilgili hiçbir şey göremedim forumdaBeril bu başlık da oyun bilgisayarı gibi olmasın![]()
Abi valla billa burada daha kaçmadı amacından yaa hala hava ile ilgileniyoruz ?O değil de abi, bu kardeşimizin gitti her konu amacından sapıyor.
Konu neydi ben unutuyorum kardeşimizle muhabbet etmekten
Allah neşesini daim etsin ?
Sevim kooooş, bizim aradığımız 2 oda 1 salon yer bulunmuşSize 2015 yılından bir havalandırma sistemi selfiesi göndereyimŞu gördüğünüz arkamda duran boşluk havalandırma kanalı girişi. Kendik Paymakamlığının. Her sektörde çalıştım diye boşuna demiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 1964
Buranın kapısı da kasaplardaki buzlukların kapısı gibi. Ben ilk gördüğümde kaymakamlıkta buzluğun ne işi var demiştim. HavalandırmaymışSevim kooooş, bizim aradığımız 2 oda 1 salon yer bulunmuş
Kardeşim neyin havaandırmasıymış bu, biz oraya bahçeli ev tikeriz sen bi çekil bakem söyle![]()
Havalandırma konusuna havalandırma fotosu koydumYaaa Adem abi şimdi ben mi konuları karıştırıyorum. Baksana adam geldi kasap kapısıyla fotoğrafını koydu![]()
İlk izlediğimde şaşırmıştım fazlaca ama cidden güzel incelemişler.Seviyorum böyle çalışmaları.
Sonra hayıflanıyorum![]()
Bütçeye göre çok değişken ürünler varHerkese merhaba,
Hava temizleyicilerle ilgili hiç konu açılmamış sanırım, . Bu gibi ürünleri kullanan, öneren-önermeyen, marka tavsiyesi gibi fikirleri olanlar paylaşabilirse çok sevinirim![]()
Yaaa bence kendisinin fotosunu koyma niyeti vardı da bize gariban kasapları bahane ettiYaaa Adem abi şimdi ben mi konuları karıştırıyorum. Baksana adam geldi kasap kapısıyla fotoğrafını koydu![]()
Patron çıldırdı bugünbugün de herkes forumda terfi alıyor biz hala araştırmacıgaliba başlık nanay
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.