Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hava Temizleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Bütçeye göre çok değişken ürünler var
Dyson en üst oyuncu bu konuda.
Xiaomi yine türkiyede tutulan bir marka bu konuda
Ve türkiyede çok marka olarak tutulmasa da electrolux ün ürünleri var avrupa da tercih ediliyor hem de tasarım olarak hava temizleyici gibi durmuyorlar pek daha estetikler.
Abi şu Electrolux aslında iddialı bir markaydı ve halen de öyle fakat özellikle DH de çok maniple edildi geçmiş yıllarda.
Her zaman hep aynı yaklaşımı sergiliyorum, marka büyüklüğü kadar temsil büyüklüğü de önemli benim için.
Hatta temsil şekilleri o kadar büyük olsun ki, marka kusurları gözüme pembe kelebekler gibi görünsün :D

Abi şu Electrolux aslında iddialı bir markaydı ve halen de öyle fakat özellikle DH de çok maniple edildi geçmiş yıllarda.
Her zaman hep aynı yaklaşımı sergiliyorum, marka büyüklüğü kadar temsil büyüklüğü de önemli benim için.
Hatta temsil şekilleri o kadar büyük olsun ki, marka kusurları gözüme pembe kelebekler gibi görünsün :D
Benim kullandığım ürünleri var ben tasarım ve kalite olarak çok beğeniyorum ama türkiyede detaylı inceleme ve iyi satış rakamları olmadığı için beyaz eşya grubundan ürün almıyorum. Bu konuda da aslında sizden yorum bekliyorum elektrolux beyaz eşyası alınsa sıkıntı çekeceğimiz durumlar var mı? Servis, kalite, işçilik gibi

Benim kullandığım ürünleri var ben tasarım ve kalite olarak çok beğeniyorum ama türkiyede detaylı inceleme ve iyi satış rakamları olmadığı için beyaz eşya grubundan ürün almıyorum. Bu konuda da aslında sizden yorum bekliyorum elektrolux beyaz eşyası alınsa sıkıntı çekeceğimiz durumlar var mı? Servis, kalite, işçilik gibi
Şu an Hoover grubuna geçen, eski Electrolux satış bölge müdürü bir arkadaşım ile çok konuştuk bu konuyu.
Ürünler hakkında beni tatmin edecek teknik bilgisi olmasa da sohbetin genel içeriği ve aldığım bilgiler ne yazık ki şu an bir ARAF durumunda oldukları izlenimi uyandırdı bende.

Ben halen ürünlerini görüyorum mağazaları dolaştığımda, ölüsü bile vesteli tokatlar diye düşündüğüm ürünler olsa da bizim tarzımızda incelemediğim için çok kesin ifadeler kullanmaktan imtina ediyorum.

Bütçeye göre çok değişken ürünler var
Dyson en üst oyuncu bu konuda.
Xiaomi yine türkiyede tutulan bir marka bu konuda
Ve türkiyede çok marka olarak tutulmasa da electrolux ün ürünleri var avrupa da tercih ediliyor hem de tasarım olarak hava temizleyici gibi durmuyorlar pek daha estetikler.
Bu da aslında tüm elektronikler gibi çok geniş bir yelpazede elbette.
Herkes Dyson ister ama gerçekten Dyson'a ihtiyacımız var mı beklentilerimizi düşününce? Bu yüzden de kullananların ya da inceleyenlerin fikirleri değerli olabilir diye düşündüm.
Electrolux bir süpürgemiz vardı 7-8 sene öncesinde alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Pili cortlayana kadar senelerce kullanmıştık. Şimdiki elektronikler bu kadar gider/gitmez bu durumda bütçemiz neye elverişli olabilir?

Bu da aslında tüm elektronikler gibi çok geniş bir yelpazede elbette.
Herkes Dyson ister ama gerçekten Dyson'a ihtiyacımız var mı beklentilerimizi düşününce? Bu yüzden de kullananların ya da inceleyenlerin fikirleri değerli olabilir diye düşündüm.
Electrolux bir süpürgemiz vardı 7-8 sene öncesinde alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Pili cortlayana kadar senelerce kullanmıştık. Şimdiki elektronikler bu kadar gider/gitmez bu durumda bütçemiz neye elverişli olabilir?
Ortalama bu cihaz için ayırdığınız bütçe nedir? Alerjiniz var mı ona göre anti alerjik özelliklerine de dikkat etmek gerek.

Ortalama bu cihaz için ayırdığınız bütçe nedir? Alerjiniz var mı ona göre anti alerjik özelliklerine de dikkat etmek gerek.
Açıkçası ben bir süredir acaba mı diye düşünüp bakıyordum bu cihazlara. Amazon indirimleri başlayınca da alsam mı almasam mı dedim ama hiçbir fiyat araştırmam yok. Şu an fikir edinmek isterim. Ha gerçekten "Bu cihaz bu fiyata kaçmaz" gibi bir durum olursa o zaman bütçesel düşünebilirim.

Ev tozu ve akarlara alerjim var. Sigara kullanılan bir ev değil. Cam elbette açıyorum ama dışarıdan gelen tozu da bir nebze alabilir belki ardından çalıştırınca.
m2 olarak sadece oda içinde mi iş yapıyor koridordan tüm eve çalışır mı mesela? Şimdi aklıma gelen sorulardan biri.
Odanın ortasına mı konumlandırmak gerekiyor? Köşede durup iş yapar mı?

Bir zamanlar top gibi içi su dolu hava temizleyiciler vardı. Tam bir karikatür. Benim hava temizleyici düşüncemin bitmesi bu cihazla, tekrar başlaması da bugünü gösterir. Arada kalan dönem karanlık dönem, hiçbir bilgim yok :LOL:

Açıkçası ben bir süredir acaba mı diye düşünüp bakıyordum bu cihazlara. Amazon indirimleri başlayınca da alsam mı almasam mı dedim ama hiçbir fiyat araştırmam yok. Şu an fikir edinmek isterim. Ha gerçekten "Bu cihaz bu fiyata kaçmaz" gibi bir durum olursa o zaman bütçesel düşünebilirim.

Ev tozu ve akarlara alerjim var. Sigara kullanılan bir ev değil. Cam elbette açıyorum ama dışarıdan gelen tozu da bir nebze alabilir belki ardından çalıştırınca.
m2 olarak sadece oda içinde mi iş yapıyor koridordan tüm eve çalışır mı mesela? Şimdi aklıma gelen sorulardan biri.
Odanın ortasına mı konumlandırmak gerekiyor? Köşede durup iş yapar mı?

Bir zamanlar top gibi içi su dolu hava temizleyiciler vardı. Tam bir karikatür. Benim hava temizleyici düşüncemin bitmesi bu cihazla, tekrar başlaması da bugünü gösterir. Arada kalan dönem karanlık dönem, hiçbir bilgim yok :LOL:
Köşede durması da yeterli salon da koltuğunuzun yanında da durabilir hava akışı daha yüksek olması için kapalı bir köşede olmaması yeterli.
Tüm evi yapabilir teori de fakat o hava akışının olması tüm odalardan gelen kokuların ortak bir yerde buluşması ve geri temiz havanın odalara yönlenmesi pek ihtimal dahilinde değil gibi. Ama salon yerine salon girişine koyarak koridora da etki etmesini sağlayabilirsiniz.

Xiaomi rakiplerine göre uygun bir model özelliklerine göre. Yedek filtre bulmak ve filtre fiyatı konusuna dikkat ettiğimizde de xiaomi öne çıkıyor. Philips, electrolux ve dyson ın filtre ücretleri xiaomi ye göre iki kat daha pahalı.

Köşede durması da yeterli salon da koltuğunuzun yanında da durabilir hava akışı daha yüksek olması için kapalı bir köşede olmaması yeterli.
Tüm evi yapabilir teori de fakat o hava akışının olması tüm odalardan gelen kokuların ortak bir yerde buluşması ve geri temiz havanın odalara yönlenmesi pek ihtimal dahilinde değil gibi. Ama salon yerine salon girişine koyarak koridora da etki etmesini sağlayabilirsiniz.

Xiaomi rakiplerine göre uygun bir model özelliklerine göre. Yedek filtre bulmak ve filtre fiyatı konusuna dikkat ettiğimizde de xiaomi öne çıkıyor. Philips, electrolux ve dyson ın filtre ücretleri xiaomi ye göre iki kat daha pahalı.
Xiaomi bana da sıcak geliyor. Genel olarak ürünlerine karşı sempatim var elbet. Filtre durumlarını ve fiyat oranını bildiğim iyi oldu ?

Abi geçen gün attığın fotoğrafta gördüm yaa.. Ben o gün kazak üstüne polar ve mont ile çıktım evden, sen gömlekle poz vermişsin. Neyse yazın kavrulurken de konuşuruz bunu :kiskis
E yani yaan değil fena kavuruyor ancak o kavrulmalardan kaçacak çok yerimiz var bizim. :kiskis
Bir gün hakikaten geldiğinizde sizi burada bir Alabalık yeri var, geçen yaz bizi Çin'den ziyarete gelen bir arkadaşımızı götürmüştük. Of of of diyorum başka bir şey demiyorum :D

E yani yaan değil fena kavuruyor ancak o kavrulmalardan kaçacak çok yerimiz var bizim. :kiskis
Bir gün hakikaten geldiğinizde sizi burada bir Alabalık yeri var, geçen yaz bizi Çin'den ziyarete gelen bir arkadaşımızı götürmüştük. Of of of diyorum başka bir şey demiyorum :D
Geldiğim zaman sıcağın göbeğine denk gelirse karanlık yüzümü görürsünüz, hiç sevmiyorum sıcağı ?

Geldiğim zaman sıcağın göbeğine denk gelirse karanlık yüzümü görürsünüz, hiç sevmiyorum sıcağı ?
Al bir @Yelda Helvacı daha

Ben de öyle yanıp kavrulmayı sevmem fakat yaz mı kış mı desen kesinlikle YAZ derim.

Yeldoş zaruri durumlar dışında Haziran Temmuz Ağustosta evden çıkmaz.

Klimalar bütün yaz 24 saat çalışır bizde.

Ev havalandırırken de klimalar kapanmaz.

Al bir @Yelda Helvacı daha

Ben de öyle yanıp kavrulmayı sevmem fakat yaz mı kış mı desen kesinlikle YAZ derim.

Yeldoş zaruri durumlar dışında Haziran Temmuz Ağustosta evden çıkmaz.

Klimalar bütün yaz 24 saat çalışır bizde.

Ev havalandırırken de klimalar kapanmaz.
Yok kesinlikle kış. Ben kış bebesiyim ki ?

O aylar zaten evden çıkmak için değil ki, evde oturmak için var. Hele bir de nem olunca aman aman. Geliyor gelmekte olan zaten.. Nisan başı geldi bile. Tehlike çanlarını hissediyorum :haha

Benim evde klimam da yok, minimum hareketle vücudun enerji ve ısı ortaya çıkarmasına engel olmaya çalışıyorum yaz aylarında ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri