Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi şu Electrolux aslında iddialı bir markaydı ve halen de öyle fakat özellikle DH de çok maniple edildi geçmiş yıllarda.Bütçeye göre çok değişken ürünler var
Dyson en üst oyuncu bu konuda.
Xiaomi yine türkiyede tutulan bir marka bu konuda
Ve türkiyede çok marka olarak tutulmasa da electrolux ün ürünleri var avrupa da tercih ediliyor hem de tasarım olarak hava temizleyici gibi durmuyorlar pek daha estetikler.
Adam instadaki fotolarının sayısını biliyor beaaaInstagram hesabımda 95 fotoğraftan 1 tanesinde yarım yüzüm var. Bu forumda daha çok foto paylaşmışım![]()
Benim kullandığım ürünleri var ben tasarım ve kalite olarak çok beğeniyorum ama türkiyede detaylı inceleme ve iyi satış rakamları olmadığı için beyaz eşya grubundan ürün almıyorum. Bu konuda da aslında sizden yorum bekliyorum elektrolux beyaz eşyası alınsa sıkıntı çekeceğimiz durumlar var mı? Servis, kalite, işçilik gibiAbi şu Electrolux aslında iddialı bir markaydı ve halen de öyle fakat özellikle DH de çok maniple edildi geçmiş yıllarda.
Her zaman hep aynı yaklaşımı sergiliyorum, marka büyüklüğü kadar temsil büyüklüğü de önemli benim için.
Hatta temsil şekilleri o kadar büyük olsun ki, marka kusurları gözüme pembe kelebekler gibi görünsün![]()
Şu an Hoover grubuna geçen, eski Electrolux satış bölge müdürü bir arkadaşım ile çok konuştuk bu konuyu.Benim kullandığım ürünleri var ben tasarım ve kalite olarak çok beğeniyorum ama türkiyede detaylı inceleme ve iyi satış rakamları olmadığı için beyaz eşya grubundan ürün almıyorum. Bu konuda da aslında sizden yorum bekliyorum elektrolux beyaz eşyası alınsa sıkıntı çekeceğimiz durumlar var mı? Servis, kalite, işçilik gibi
Bu da aslında tüm elektronikler gibi çok geniş bir yelpazede elbette.Bütçeye göre çok değişken ürünler var
Dyson en üst oyuncu bu konuda.
Xiaomi yine türkiyede tutulan bir marka bu konuda
Ve türkiyede çok marka olarak tutulmasa da electrolux ün ürünleri var avrupa da tercih ediliyor hem de tasarım olarak hava temizleyici gibi durmuyorlar pek daha estetikler.
Ortalama bu cihaz için ayırdığınız bütçe nedir? Alerjiniz var mı ona göre anti alerjik özelliklerine de dikkat etmek gerek.Bu da aslında tüm elektronikler gibi çok geniş bir yelpazede elbette.
Herkes Dyson ister ama gerçekten Dyson'a ihtiyacımız var mı beklentilerimizi düşününce? Bu yüzden de kullananların ya da inceleyenlerin fikirleri değerli olabilir diye düşündüm.
Electrolux bir süpürgemiz vardı 7-8 sene öncesinde alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Pili cortlayana kadar senelerce kullanmıştık. Şimdiki elektronikler bu kadar gider/gitmez bu durumda bütçemiz neye elverişli olabilir?
Açıkçası ben bir süredir acaba mı diye düşünüp bakıyordum bu cihazlara. Amazon indirimleri başlayınca da alsam mı almasam mı dedim ama hiçbir fiyat araştırmam yok. Şu an fikir edinmek isterim. Ha gerçekten "Bu cihaz bu fiyata kaçmaz" gibi bir durum olursa o zaman bütçesel düşünebilirim.Ortalama bu cihaz için ayırdığınız bütçe nedir? Alerjiniz var mı ona göre anti alerjik özelliklerine de dikkat etmek gerek.
Görüyor ve arttırıyorum, Muğla'da daha temiz hava, pencereleri de açın, doğalgaz da beddavaaaa beddaavaaaaya boş verin cihazı falan bunlar hep para tuzağı yeğenimgelin karadenize yerleşin. hemi de beleş temiz hava
![]()
Ya siz oralarda üşüyonuz mu hiç kiGörüyor ve arttırıyorum, Muğla'da daha temiz hava, pencereleri de açın, doğalgaz da beddavaaaa beddaavaaaa![]()
Köşede durması da yeterli salon da koltuğunuzun yanında da durabilir hava akışı daha yüksek olması için kapalı bir köşede olmaması yeterli.Açıkçası ben bir süredir acaba mı diye düşünüp bakıyordum bu cihazlara. Amazon indirimleri başlayınca da alsam mı almasam mı dedim ama hiçbir fiyat araştırmam yok. Şu an fikir edinmek isterim. Ha gerçekten "Bu cihaz bu fiyata kaçmaz" gibi bir durum olursa o zaman bütçesel düşünebilirim.
Ev tozu ve akarlara alerjim var. Sigara kullanılan bir ev değil. Cam elbette açıyorum ama dışarıdan gelen tozu da bir nebze alabilir belki ardından çalıştırınca.
m2 olarak sadece oda içinde mi iş yapıyor koridordan tüm eve çalışır mı mesela? Şimdi aklıma gelen sorulardan biri.
Odanın ortasına mı konumlandırmak gerekiyor? Köşede durup iş yapar mı?
Bir zamanlar top gibi içi su dolu hava temizleyiciler vardı. Tam bir karikatür. Benim hava temizleyici düşüncemin bitmesi bu cihazla, tekrar başlaması da bugünü gösterir. Arada kalan dönem karanlık dönem, hiçbir bilgim yok![]()
Size ayıp olmasın diye kış gelmiş gibi yapıyoruzYa siz oralarda üşüyonuz mu hiç ki![]()
Xiaomi bana da sıcak geliyor. Genel olarak ürünlerine karşı sempatim var elbet. Filtre durumlarını ve fiyat oranını bildiğim iyi oldu ?Köşede durması da yeterli salon da koltuğunuzun yanında da durabilir hava akışı daha yüksek olması için kapalı bir köşede olmaması yeterli.
Tüm evi yapabilir teori de fakat o hava akışının olması tüm odalardan gelen kokuların ortak bir yerde buluşması ve geri temiz havanın odalara yönlenmesi pek ihtimal dahilinde değil gibi. Ama salon yerine salon girişine koyarak koridora da etki etmesini sağlayabilirsiniz.
Xiaomi rakiplerine göre uygun bir model özelliklerine göre. Yedek filtre bulmak ve filtre fiyatı konusuna dikkat ettiğimizde de xiaomi öne çıkıyor. Philips, electrolux ve dyson ın filtre ücretleri xiaomi ye göre iki kat daha pahalı.
Abi geçen gün attığın fotoğrafta gördüm yaa.. Ben o gün kazak üstüne polar ve mont ile çıktım evden, sen gömlekle poz vermişsin. Neyse yazın kavrulurken de konuşuruz bunuSize ayıp olmasın diye kış gelmiş gibi yapıyoruz![]()
Gidip yatsana kardeşim sen? Sabah işin yok mu? Bugün yorulmadın mı?Xiaomi bana da sıcak geliyor. Genel olarak ürünlerine karşı sempatim var elbet. Filtre durumlarını ve fiyat oranını bildiğim iyi oldu ?
E yani yaan değil fena kavuruyor ancak o kavrulmalardan kaçacak çok yerimiz var bizim.Abi geçen gün attığın fotoğrafta gördüm yaa.. Ben o gün kazak üstüne polar ve mont ile çıktım evden, sen gömlekle poz vermişsin. Neyse yazın kavrulurken de konuşuruz bunu![]()
Kendimi uyumak için yatağa girmiş ama uyumayıp yorgan altında, karanlıkta telefonla oynayan kız çocukları gibi hissettim ?Gidip yatsana kardeşim sen? Sabah işin yok mu? Bugün yorulmadın mı?![]()
Geldiğim zaman sıcağın göbeğine denk gelirse karanlık yüzümü görürsünüz, hiç sevmiyorum sıcağı ?E yani yaan değil fena kavuruyor ancak o kavrulmalardan kaçacak çok yerimiz var bizim.
Bir gün hakikaten geldiğinizde sizi burada bir Alabalık yeri var, geçen yaz bizi Çin'den ziyarete gelen bir arkadaşımızı götürmüştük. Of of of diyorum başka bir şey demiyorum![]()
Al bir @Yelda Helvacı dahaGeldiğim zaman sıcağın göbeğine denk gelirse karanlık yüzümü görürsünüz, hiç sevmiyorum sıcağı ?
Yok kesinlikle kış. Ben kış bebesiyim ki ?Al bir @Yelda Helvacı daha
Ben de öyle yanıp kavrulmayı sevmem fakat yaz mı kış mı desen kesinlikle YAZ derim.
Yeldoş zaruri durumlar dışında Haziran Temmuz Ağustosta evden çıkmaz.
Klimalar bütün yaz 24 saat çalışır bizde.
Ev havalandırırken de klimalar kapanmaz.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.