Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hava Temizleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Yok kesinlikle kış. Ben kış bebesiyim ki ?

O aylar zaten evden çıkmak için değil ki, evde oturmak için var. Hele bir de nem olunca aman aman. Geliyor gelmekte olan zaten.. Nisan başı geldi bile. Tehlike çanlarını hissediyorum :haha

Benim evde klimam da yok, minimum hareketle vücudun enerji ve ısı ortaya çıkarmasına engel olmaya çalışıyorum yaz aylarında ?
Valla nem olunca sen nefes alsan yetiyor :kiskis

Klimasız yatınca, yarım saat sonra kafanı kaldırdığında yastık ıslak oluyor ensenden dolayı :D

Valla nem olunca sen nefes alsan yetiyor :kiskis

Klimasız yatınca, yarım saat sonra kafanı kaldırdığında yastık ıslak oluyor ensenden dolayı :D
Madem öyle Haziran, Temmuz, Ağustos kara üç aylarda gelir klimalı olarak sizde kalırım ?

Bu kadar anlatınca şimdiden karalar bağladı beni..

Madem öyle Haziran, Temmuz, Ağustos kara üç aylarda gelir klimalı olarak sizde kalırım ?

Bu kadar anlatınca şimdiden karalar bağladı beni..
Şöyle düşün Beril.

Ben İstanbul'a gelsem (ki ıslak odunla dövseler gelmem) orada nereye ne zaman nasıl ve ne ile gidilir bilemem. Ama sen hangi saatte evden çıkarsan trafiğe takılmazsın vs iyi bilirsin.

İşte sen de buraya geldiğinde ne zaman nereye nasıl çıkılır bilemezsin ancak arada bir fark var. Ben İstanbul'a alışamam da sen buraya alışırsın :D

Şöyle düşün Beril.

Ben İstanbul'a gelsem (ki ıslak odunla dövseler gelmem) orada nereye ne zaman nasıl ve ne ile gidilir bilemem. Ama sen hangi saatte evden çıkarsan trafiğe takılmazsın vs iyi bilirsin.

İşte sen de buraya geldiğinde ne zaman nereye nasıl çıkılır bilemezsin ancak arada bir fark var. Ben İstanbul'a alışamam da sen buraya alışırsın :D
Ben oraya cup diye alışırım ki. İlk başta ufak stres olurum "Geç kalıyoruz aman ne ettik hadi koş" diye. Sonra bakarım "E her türlü yetisiyoruz.."

Sonra bir bakmışsınız komşu olmuşum ?

Ben oraya cup diye alışırım ki. İlk başta ufak stres olurum "Geç kalıyoruz aman ne ettik hadi koş" diye. Sonra bakarım "E her türlü yetisiyoruz.."

Sonra bir bakmışsınız komşu olmuşum ?
[HIDEREPLYTHANKS]
Ben İstanbul'dan gelince her yere 1 saat önce çıkıyordum burada :haha Koşturuyordum falan. Hatta diyordum millet ne kadar uyuşuk, sallana sallana yürüyorlar, esnaf sallana sallana hizmet veriyor falan. Şimdi ben de alıştım :haha
[/HIDEREPLYTHANKS]

Son düzenleme:
Ben İstanbul'dan gelince her yere 1 saat önce çıkıyordum burada :haha Koşturuyordum falan. Hatta diyordum millet ne kadar uyuşuk, sallana sallana yürüyorlar, esnaf sallana sallana hizmet veriyor falan. Şimdi ben de alıştım :haha
Benim her sabah hazırlanma için bile alarmım var. Uyandığım saat belli, giyinip çıkacağım saat belli, kahvaltıya ayrılacak vakit belli. Ayarlanan alarm çaldığında yapacağım iş bitmemiş olursa koşturmam gerek ?

Benim her sabah hazırlanma için bile alarmım var. Uyandığım saat belli, giyinip çıkacağım saat belli, kahvaltıya ayrılacak vakit belli. Ayarlanan alarm çaldığında yapacağım iş bitmemiş olursa koşturmam gerek ?
İşte Beril sırf bu yüzdendi hayatımın hiçbir aşamasında bu moda girmemek için isyanlarım, istifalarım, kaçışlarım :)

Tamam doğru, işçi olarak çalıştıığm dönemde kendimce bir disiplinim vardı, saat konusunda çok hassastım, gecikmeler bana göre değildi. Ancak bir noktadan sonra bakıyorsun ve diyorsun ki ''hesap vererek yaşamak bana göre değil''

Bence aramızda fark yok, sadece senin yaşın henüz gelmemiş kardeşim :)

İşte Beril sırf bu yüzdendi hayatımın hiçbir aşamasında bu moda girmemek için isyanlarım, istifalarım, kaçışlarım :)

Tamam doğru, işçi olarak çalıştıığm dönemde kendimce bir disiplinim vardı, saat konusunda çok hassastım, gecikmeler bana göre değildi. Ancak bir noktadan sonra bakıyorsun ve diyorsun ki ''hesap vererek yaşamak bana göre değil''

Bence aramızda fark yok, sadece senin yaşın henüz gelmemiş kardeşim :)
[HIDEREPLYTHANKS]
Ben de aynı şeyleri düşünerek kaçtım ve senelerdir freelance çalışıyorum. O yüzden fakirim :haha
[/HIDEREPLYTHANKS]

Son düzenleme:
Hah işte biz de o yüzden fakiriz kardeşim ama mutluyuz.
Her zaman söylerim. ''İdealist olmanın bir bedeli vardır ve hayat bunu mutlaka ödetir.''
[HIDEREPLYTHANKS]
Ekonomi böyle kötüye giderse idealistliğim de kalmayacak, mutluluğum da. Aşağı çekile çekile burnuma kadar battım. Alım gücüm biraz daha düşerse boğulacağım :haha
[/HIDEREPLYTHANKS]

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri