Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla nem olunca sen nefes alsan yetiyorYok kesinlikle kış. Ben kış bebesiyim ki ?
O aylar zaten evden çıkmak için değil ki, evde oturmak için var. Hele bir de nem olunca aman aman. Geliyor gelmekte olan zaten.. Nisan başı geldi bile. Tehlike çanlarını hissediyorum
Benim evde klimam da yok, minimum hareketle vücudun enerji ve ısı ortaya çıkarmasına engel olmaya çalışıyorum yaz aylarında ?
Madem öyle Haziran, Temmuz, Ağustos kara üç aylarda gelir klimalı olarak sizde kalırım ?Valla nem olunca sen nefes alsan yetiyor
Klimasız yatınca, yarım saat sonra kafanı kaldırdığında yastık ıslak oluyor ensenden dolayı![]()
Şöyle düşün Beril.Madem öyle Haziran, Temmuz, Ağustos kara üç aylarda gelir klimalı olarak sizde kalırım ?
Bu kadar anlatınca şimdiden karalar bağladı beni..
2021 yazıydı sanırım, bizim evde 4 klima testteydi, o faturalar da beni terletiyorduHavalar ısındıkça gelecek elektrik faturalarını düşündükçe şimdiden terliyorum![]()
Filtre konusunda da 3 tane seçenekte sunuyor, Mavi (standart), yeşil(anti-formaldehyde), mor(antibakteriyel)Xiaomi bana da sıcak geliyor. Genel olarak ürünlerine karşı sempatim var elbet. Filtre durumlarını ve fiyat oranını bildiğim iyi oldu ?
Ben oraya cup diye alışırım ki. İlk başta ufak stres olurum "Geç kalıyoruz aman ne ettik hadi koş" diye. Sonra bakarım "E her türlü yetisiyoruz.."Şöyle düşün Beril.
Ben İstanbul'a gelsem (ki ıslak odunla dövseler gelmem) orada nereye ne zaman nasıl ve ne ile gidilir bilemem. Ama sen hangi saatte evden çıkarsan trafiğe takılmazsın vs iyi bilirsin.
İşte sen de buraya geldiğinde ne zaman nereye nasıl çıkılır bilemezsin ancak arada bir fark var. Ben İstanbul'a alışamam da sen buraya alışırsın![]()
[HIDEREPLYTHANKS]2021 yazıydı sanırım, bizim evde 4 klima testteydi, o faturalar da beni terletiyordu![]()
Ben Xiaomi için biraz araştırıp bakayım, fiyatları ne durumda..Filtre konusunda da 3 tane seçenekte sunuyor, Mavi (standart), yeşil(anti-formaldehyde), mor(antibakteriyel)
[HIDEREPLYTHANKS]Ben oraya cup diye alışırım ki. İlk başta ufak stres olurum "Geç kalıyoruz aman ne ettik hadi koş" diye. Sonra bakarım "E her türlü yetisiyoruz.."
Sonra bir bakmışsınız komşu olmuşum ?
Burada komşu olmak kolay. Geniş arazi, bol yeşil alanBen oraya cup diye alışırım ki. İlk başta ufak stres olurum "Geç kalıyoruz aman ne ettik hadi koş" diye. Sonra bakarım "E her türlü yetisiyoruz.."
Sonra bir bakmışsınız komşu olmuşum ?
Pilot evimizin boş odaları da dolunca neden olmasınİnceleme merkezinde yer kalmazsa az yakan klimalardan teste alabilirim![]()
Sen hiç Boğaziçi Restoranda Kahve sipariş ettin mi?Ben İstanbul'dan gelince her yere 1 saat önce çıkıyordum buradaKoşturuyordum falan. Hatta diyordum millet ne kadar uyuşuk, sallana sallana yürüyorlar, esnaf sallana sallana hizmet veriyor falan. Şimdi ben de alıştım
![]()
Benim her sabah hazırlanma için bile alarmım var. Uyandığım saat belli, giyinip çıkacağım saat belli, kahvaltıya ayrılacak vakit belli. Ayarlanan alarm çaldığında yapacağım iş bitmemiş olursa koşturmam gerek ?Ben İstanbul'dan gelince her yere 1 saat önce çıkıyordum buradaKoşturuyordum falan. Hatta diyordum millet ne kadar uyuşuk, sallana sallana yürüyorlar, esnaf sallana sallana hizmet veriyor falan. Şimdi ben de alıştım
![]()
Sen hiç Boğaziçi Restoranda Kahve sipariş ettin mi?![]()
Benim her sabah hazırlanma için bile alarmım var. Uyandığım saat belli, giyinip çıkacağım saat belli, kahvaltıya ayrılacak vakit belli. Ayarlanan alarm çaldığında yapacağım iş bitmemiş olursa koşturmam gerek ?
İşte Beril sırf bu yüzdendi hayatımın hiçbir aşamasında bu moda girmemek için isyanlarım, istifalarım, kaçışlarımBenim her sabah hazırlanma için bile alarmım var. Uyandığım saat belli, giyinip çıkacağım saat belli, kahvaltıya ayrılacak vakit belli. Ayarlanan alarm çaldığında yapacağım iş bitmemiş olursa koşturmam gerek ?
[HIDEREPLYTHANKS]İşte Beril sırf bu yüzdendi hayatımın hiçbir aşamasında bu moda girmemek için isyanlarım, istifalarım, kaçışlarım
Tamam doğru, işçi olarak çalıştıığm dönemde kendimce bir disiplinim vardı, saat konusunda çok hassastım, gecikmeler bana göre değildi. Ancak bir noktadan sonra bakıyorsun ve diyorsun ki ''hesap vererek yaşamak bana göre değil''
Bence aramızda fark yok, sadece senin yaşın henüz gelmemiş kardeşim![]()
Hah işte biz de o yüzden fakiriz kardeşim ama mutluyuz.Ben de aynı şeyleri düşünerek kaçtım ve senelerdir freelance çalışıyorum. O yüzden fakirim![]()
[HIDEREPLYTHANKS]Hah işte biz de o yüzden fakiriz kardeşim ama mutluyuz.
Her zaman söylerim. ''İdealist olmanın bir bedeli vardır ve hayat bunu mutlaka ödetir.''
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.