Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hava Temizleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
[HIDEREPLYTHANKS]
Gerçi bunun bir tık ötesi alım gücü olmuyor, alamama hali oluyor zira hiçbir şey alacak güç kalmıyor.
[/HIDEREPLYTHANKS]

Son düzenleme:
İşte Beril sırf bu yüzdendi hayatımın hiçbir aşamasında bu moda girmemek için isyanlarım, istifalarım, kaçışlarım :)

Tamam doğru, işçi olarak çalıştıığm dönemde kendimce bir disiplinim vardı, saat konusunda çok hassastım, gecikmeler bana göre değildi. Ancak bir noktadan sonra bakıyorsun ve diyorsun ki ''hesap vererek yaşamak bana göre değil''

Bence aramızda fark yok, sadece senin yaşın henüz gelmemiş kardeşim :)
Bazı şeylerin oturması, netleşmesi gerekiyor abi :giggle: bu yaş ne zaman gelir bak onu bilmiyorum. Rakam değil çünkü gelmesi gereken. Ufak bir hamle :giggle:

Çoktandır alasım var ama sırf sarf malzemesi yüzünden almaktan vazgeçiyorum, 3 bin liralık makinenin filtresi 1400 tl, ne kadar sürdürülebilir oluyor, yerlilerin de benzer fiyat, oldu ileride filtre bulunmadı heke mi ayırcaz cihazları, her seyin muadili var bu filtrelerin muadili de pahalı, karar veremedim

BOSH Air 4000 cihazı 2022 Aralık'ta 3000 liraya almışım. Çok sık kullanmadığım için filtre değiştirme gereği duymadım konu hortlayınca bir bakayım dedim şu an sadece filtre 4000 cihazın kendisi 6000-8000 civarına çıkmış. Aldığım ürünü düzenli kullanmak istiyorum ve sürekli masrafa girmek çok canımı sıkıyor. Benzer durum robot süpürgede de geçerli. Bataryası ömrünü doldurdu süpürmenin ortasında çat diye kapanıyor, zamanında cihazı aldığım paralara pil revizyonu yaptırmak istemiyorum fakat bir kenarda atıl durumda bırakmak da zoruma gidiyor.
Çoktandır alasım var ama sırf sarf malzemesi yüzünden almaktan vazgeçiyorum, 3 bin liralık makinenin filtresi 1400 tl, ne kadar sürdürülebilir oluyor, yerlilerin de benzer fiyat, oldu ileride filtre bulunmadı heke mi ayırcaz cihazları, her seyin muadili var bu filtrelerin muadili de pahalı, karar veremedim

BOSH Air 4000 cihazı 2022 Aralık'ta 3000 liraya almışım. Çok sık kullanmadığım için filtre değiştirme gereği duymadım konu hortlayınca bir bakayım dedim şu an sadece filtre 4000 cihazın kendisi 10000 civarına çıkmış. Aldığım ürünü düzenli kullanmak istiyorum ve sürekli masrafa girmek çok canımı sıkıyor. Benzer durum robot süpürgede de geçerli. Bataryası ömrünü doldurdu süpürmenin ortasında çat diye kapanıyor, zamanında cihazı aldığım paralara pil revizyonu yaptırmak istemiyorum fakat bir kenarda atıl durumda bırakmak da zoruma gidiyor.
Kartuşlu yazıcı vardı eskiden makine 300 tl kartuşlar da yanında hediye gelmişti, şuan hala o makineyi kullanacak olsam renkli ve siyah kartuş toplam fiyatı 1000 tl, muadili de yok, artık bir şey almadan önce sarf malzemesine ya da yedek parçasına bakıyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri