Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
internetten satın almayacağım amazondan ürün önermeyin mağazadan alacağımSony 50X89J de olabilir mesela. 17.000 TL Amazonda.
Siz bilirsiniz Amazon mağazalara göre daha güvenilir. 55C735'e bakın mağazalardan.internetten satın almayacağım amazondan ürün önermeyin mağazadan alacağım
tcl satış sonrası berbat denmiyordu ?Bütçe nedir? İlla Samsung olması zorunlu mu? Konsol için TCL 55C735 öneriyoruz genelde.
bütçe 30u aşmasın 60 70 e tv alamamBütçe nedir? İlla Samsung olması zorunlu mu? Konsol için TCL 55C735 öneriyoruz genelde.
Berbat değil çokta iyi değil.tcl satış sonrası berbat denmiyordu ?
O zaman Philips 55PML9507bütçe 30u aşmasın 60 70 e tv alamam
bu tür ürünleri amazondan almak daha mantıklı aldığınız ürünün arkasında anlaşabileceğiniz insan var değişim yapabiliyorsunuz mağazdan aldığınız ürünün karşısında %90 insan dışı varlık çıkıyor değişim yapmak için 40 takla atarsınızinternetten satın almayacağım amazondan ürün önermeyin mağazadan alacağım
kardeşim kargoda tv işi sorunlu olur kargoculara mı güveneceksin direk mağazadan getirmekmi daha güvenilirbu tür ürünleri amazondan almak daha mantıklı aldığınız ürünün arkasında anlaşabileceğiniz insan var değişim yapabiliyorsunuz mağazdan aldığınız ürünün karşısında %90 insan dışı varlık çıkıyor değişim yapmak için 40 takla atarsınız
paneli nasılBerbat değil çokta iyi değil.
55C735: VA panel, 10 bit (8bit + frc) 80 ppi, direct led, 330 cd parlaklıkpaneli nasıl
Bu arada o bütçede 55PML9507 daha mantıklı tercih olacaktır.
peki lg ses sistemi var elimde tv ile uyum sorunu olurmu simplink kullanıyorum meselaSony 50X89J de olabilir mesela. 17.000 TL Amazonda.
Sanmıyorum sorun yaratacağını. @aeronicspeki lg ses sistemi var elimde tv ile uyum sorunu olurmu simplink kullanıyorum mesela
yazdığınız sony modelde ve philips modelde kronik panel vs sıkıntısı şimdiye dek şikayet oldumu adem hocam ne diyor öneriyormu 2 modelideSanmıyorum sorun yaratacağını. @aeronics
Adem abi pek Sony önermez (ürünlerin kalitesi ile alakalı değil gereksiz pahalı olduğu için) ama bu modelin fiyatı iyi düştü. Benim bildiğim gördüğüm kronik sorunları yok iki televizyonun da.yazdığınız sony modelde ve philips modelde kronik panel vs sıkıntısı şimdiye dek şikayet oldumu adem hocam ne diyor öneriyormu 2 modelide
Çıkamaz. Simplik, Anynet+, Regzalink, Bravia Link. Hepsi aynı. Ancak bu bahsettiğiniz tanım iki cihazın tek kumanda ile kullanımını tanımlar. Ses formatları yani ARC ve eARC farklı bir durum.peki lg ses sistemi var elimde tv ile uyum sorunu olurmu simplink kullanıyorum mesela
Bende 10 yıllık lg soundbar var 55pml9507 ile sorunsuz çalıştı.peki lg ses sistemi var elimde tv ile uyum sorunu olurmu simplink kullanıyorum mesela
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.