Merhaba arkadaşlar 10 Kasım 2023 tarhinde hepsiburada üzerinden grundik marka bir ses sistemi satın aldım. ben aldığım da 1798 tl olan ürün 14 kasıma kadar 1600 tl den satıldı. ( Satıcı Grundik Türkiye). Bugün satıcıya mesaj attım ürünümü ne zaman göndereceksiniz diye en kısa zamanda diye mesaj attılar. az önce ise ürünümün iptal edildiği para iadesi yapıalcağı söylendi. mh yi aradığımda gidip yasal hakkımı kullanmamı söylediler ve sabaha kadar satışta olan ürünü satışta kapattılar ama ben benden sonra 1600 tl ye satıldığının ekran görüntüsünü almıştım hepsi mevcut Resmen paramı 1 hafta kullanıp iade ettiler . Şimdi thh ye versem kazanırmıyım ve sona hepsiburada firmasının itraz etmesi durumunda mahkeme ne tür bir karar verebilir. @Adem Helvacı abi özellile tavsiyeni bekliyorum.
Düzenleme: Arkadaşlar forumun kıymetini bilelim gerçekten gücü fazla pek bilmiyoruz ama büyük siteler burayı biliyor ve takip ediyor ve bence şikjayetvardan daha güçlü bir forum olduk
hepsiburada genel müdürlük konu linkini gösterip @NBKpro nun verdiği akılla başka sitelerde aynı satıcı tarafından ürünün satışta olduğunu gösterdim ve hepsiburada beni haklı buldu aradaki farkı o üründe geçerli olmak üzere hediye çeki oalrak tanıladı 
Düzenleme: Arkadaşlar forumun kıymetini bilelim gerçekten gücü fazla pek bilmiyoruz ama büyük siteler burayı biliyor ve takip ediyor ve bence şikjayetvardan daha güçlü bir forum olduk

Son düzenleme: