- Marka Model Bilgisi
- Hoover H3DS 5106TAME-17
Herkese Merhabalar sevgili Forumdaşlar. Size Hoover markasıyla yaşadığım bir sorunu paylaşacağım ve bu sorunun çözümü için fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum. Mayıs ayının 30 günü Media Market üzerinden bir Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi satın aldım. Bu çamaşır makinesinin kurulumunu 6 Temmuz günü yaptırdım. Kurulum yapan yetkili servis personeli kurulumu bitirdiği sırada makinede herhangi bir sıvı deterjan gözü ya da aparatı olmadığını fark ettim bunun üzerine servis elemanına makinanın sıvı deterjan kullanımına uygun olup olmadığını sordum Uygundur ikinci gözle doldurabilirsiniz deyip gittiler. Ancak bu durum İçinde şüphe oluşturdu durumu hoover müşteri hizmetlerine bildirdim ilgi ve etki alanımızda değil servisle görüşün deyip kapattılar. Zorunlu şikayetler sitesinden dile getirdim bunun üzerine genel merkezden Şeyma Hanım bana dönüş yaptı. Makinenin deterjan gözün alt kısmında bir hazne olduğunu sıvı deterjanların buraya gidip beklediğini alınan suyla beraber makineye girdiğini söyledi. Bunun üzerine şikayetler sitesindeki Şikayetim Teşekkür edip sonlandırdım ancak makine sıvı deterjan eklediğimde bir hazne olmadım direkt olarak kazana geçtiğini gördüm arandığım Numara üzerinden tekrardan Şeyma hanımla görüştüm ve durumu bildirdim birkaç saat sonra yetkilisiyle görüştüğünü yetkilinin sıvı deterjanın kazana geçtiğini sonradan alınan suyla beraber yıkamanın yaptığı yapıldığını söyledi Ancak bu bana mantıklı gelmedi çünkü çamaşır makineleri her program başlamasında ilk önce pompayla devreye girerek tahliye yaparlar. Bunu dile Getirdiğimde Şeyma Hanım yetkilsin bu şekilde bilgi verdiğini Eğer bunun dışında bir çalışma şekli varsa makinede arıza olabileceğini söyledi Ben denemesini yaptım İlk önce tahliyenin devreye girdiğini söyledim kendilerini bunun üzerine daha sonra benimle iletişime geçeceklerini söyleyip konuşmayı sonlandırdılar. Bir sonraki gün hoover yetkili servisinden bir ekip geldi arıza olduğunu söyleyerek Ben durumu açıkladım bir arıza kaydım olmadığını söyledim böyle böyle bir sıkıntımın olduğunu dile getirdim servis bana hak verdi. Her program başlangıcında tahliyen devreye gireceğini söyledi over markası ile ilgili bir sıvı deterjan problemi olduğunu ama yetkililerin bunu kabul etmediğini belirtti makinanın normal çalıştığını not ederek servis kaydına gittiler. Şu durumda problem şu Ben bu makineyle sıvı deterjan kullanamıyorum Aslında çok büyük problem değil toz deterjan da kullanılabilirim. Ama genel merkezdeki kişilerin yanlış bilgilendirmesi bu bilgilendirmeye inanıp onların istediği gibi davranmış olsaydım sürekli olarak bir madde kaybı ve kirli çamaşırlarla karşı karşıya kalma durumu beni çok rahatsız etti. Ayrıca yeni model bir makinada sıvı deterjan kullanılabilme özelliğinin olmaması da kötü bir durum Bununla ilgili aparat edilmek için nasıl bir yol izlemeliyim değerli fikirleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim