Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hoover yetkili servis memnuniyeti

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

umut3513

Hidroforlardan Sorumlu Forum Bakanı
Araştırmacı
Merhaba arkadaşlar forumda ki ikinci konumu da açmış bulunuyorum :) Bu sıralar her ne kadar simfer adlı firma ile uğraşsamda işini düzgün yapan insalar da yok değil. Haziran ayında kurulumu yapılan hoover marka ısı pompalı kurutma makinam motor kısmından reçine gibi birşey kaçırmaya başladı ve arıza kaydı oluşturdum. İzmir bölge servis Atlas servis firması adeta değişim için benimle birlikte uğraştı hoover firmasının dünyanın en iğrenç müşteri hizmetleri deneyimi ve ısrarla ürün değişimine karşı olmasına rağmen fotoğraf ve videolar ile üründe sorun olduğunu yarın daha büyük arızalar yaşatacağını firmaya anlattı ve istanbula gönderdi ve değişim olmayacak diyen hoover firması değişim kararı verdi. Atlas yetkili servis aynı gün içinde değişimin onaylandığını haber verdi ve 12. gün yeni makinayı sıfır açılmamış bir şekilde teslim edip kurulumunu gerçekleştirdi. Kendilerine gerçekten çok teşekkür ettim ve servis müdürü ile ayak üzeri muhabbet esnasında kendilerine teşekkür etmek için forum sitesinde konu açabilirmiyim diye sordum hangi forum diye sorduğunda @Adem Helvacı abiyi instagram da takip ettiklerini öğrendim ve bu beni daha da çok mutlu etti. Çünkü firmalar da başta @Adem Helvacı ve diğer bilinçli tüm tüketiciler sayesinde işlerini düzgün yapmaya başlıyor en azından çalışıyor belki @Adem Helvacı abide youtube ve instagram da işini iyi yapmayan firmaları ifşa ettiği gibi böyle firmalar hakkında bilgi vererek yetkili servisleri iyi yönde teşvik edebilir. Böyle böyle işini yarım yamalak yapan hatta hiç yapmayan firmalar yola gelecektir kanaatimce. Bu forumu oluşturan emek veren herkese teşekkürlerimle. Ayrıca İzmir Karabağlar bölgesinde hoover veya electrolux marka ürün alacak arkadaşlar rahat olsunlar servis gerçekten işini iyi yapan bir firma.

kurulumu yapılan hoover marka ısı pompalı kurutma makinam motor kısmından reçine

Gerçekten öyle inanın hoover müşteri hizmetleri ile kavga ettim kaç defa ürün değişmeyecek diye tutturup gidin hakem heyetine verin diye kestirip attılar şikayet kaydı için aradım öyle bir işlemimiz yok diye yüzüme kapattılar şikayet var üzerinden yazdım cevap bile vermeye tenezzül etmediler. En son THH ye başvuru yapacaktım ki servis aradan sıyrılıp işi halletti.

İleride Hoover servisini bırakmaları , başka yetkili servis hâline gelmeleri ya da sadece özel servis olarak devam etme ihtimali nedeniyle sitesini , Google 'dan bulduğum adresini bırakmak istiyorum. Çünkü başarıları devam ederse İzmir'deki forumdaşlarimizin arayabilecegi onerebilecegimiz bir servisin olması güzel olur.

Atlas Yetkili Servisi ni ayrıca tebrik ediyorum. Marka 'nin müşteri hizmetlerine rağmen en iyi şekilde mağdur müşteriye daha iyi davrandıkları için.??

Atlas Servis

https://g.co/kgs/Sw1ee1

Paylaştığım servis bahsettiğiniz Atlas servis mi ? Onaylar mısınız ? @umut3513

İleride Hoover servisini bırakmaları , başka yetkili servis hâline gelmeleri ya da sadece özel servis olarak devam etme ihtimali nedeniyle sitesini , Google 'dan bulduğum adresini bırakmak istiyorum. Çünkü başarıları devam ederse İzmir'deki forumdaşlarimizin arayabilecegi onerebilecegimiz bir servisin olması güzel olur.

Atlas Yetkili Servisi ni ayrıca tebrik ediyorum. Marka 'nin müşteri hizmetlerine rağmen en iyi şekilde mağdur müşteriye daha iyi davrandıkları için.??

Atlas Servis

https://g.co/kgs/Sw1ee1

Paylaştığım servis bahsettiğiniz Atlas servis mi ? Onaylar mısınız ? @umut3513
Merhaba link doğru ancak adres yanlış resim olasak ekledim ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231002_184340_Chrome.jpg
    Screenshot_20231002_184340_Chrome.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 2
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri