Teşekkür ederiz ?Adem abi yeri değil biliyorum ama forumda bulamadım (varsa); airfryer ile ilgili tavsiye inceleme bölümü var mı? Link verebilir misiniz, teşekkürler afiyet olsun
Ana sayfada konu ile ilgili bilgi paylaştım, sizi etiketlerim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederiz ?Adem abi yeri değil biliyorum ama forumda bulamadım (varsa); airfryer ile ilgili tavsiye inceleme bölümü var mı? Link verebilir misiniz, teşekkürler afiyet olsun
Oooo bartucum air fryer canavarı forumumuzda var zaten.Adem abi yeri değil biliyorum ama forumda bulamadım (varsa); airfryer ile ilgili tavsiye inceleme bölümü var mı? Link verebilir misiniz, teşekkürler afiyet olsun
Yelda abla genelde firardayım çocuk bakmadığım vakitlerde yemek, temizlik ve eşimle ilgileniyorum… kendime vakit ayırdığım bir zaman dilimi neredeyse yok ya… bazen gerçekten firar edesim geliyor ???@Eylem Yıldız firarda galiba görünmüyor, gezide olabilir. dün gece girmiş foruma işi çıktıysa birşey yazmadan geri gitmiş. Arada selam ver iyimisin görelim?
@Zeynep kitaplar iyiydi görüyorduk not alıyordum okuyacaklarımın arasına ekleniyordu, nerlerdesin?
Tahmin edebiliyorum seni. Bebiş ile birkaç senen daha bu şekilde gider. İnanılmaz sabır, ilgi gerekiyor.Yelda abla genelde firardayım çocuk bakmadığım vakitlerde yemek, temizlik ve eşimle ilgileniyorum… kendime vakit ayırdığım bir zaman dilimi neredeyse yok ya… bazen gerçekten firar edesim geliyor ???
Az daha sabır evet… kötü günler geçecek daha kötü ve zor günler ise beni bekliyor olacak? şu an yürümüyor herkes yürüyünce çok zor vs diyor bakalım artık tecrübe edeceğiz ? mutfak bile artık bana mutluluk vermiyor. Yemek yapmak güzel de çıkan bulaşık her şeyi bozuyor ? Fethiye’ye geldik ama hiçbir şey anlamadık. Umarım sizi de ziyaret edebileceğim geniş bir zaman diliminde tekrar gelirim.Tahmin edebiliyorum seni. Bebiş ile birkaç senen daha bu şekilde gider. İnanılmaz sabır, ilgi gerekiyor.
Mutfak senın kacış alanın, deşarj olduğun yer, keyifle saatlerinin aktığı başarılı olduğun alan.
Firar edip fethiyelere gelmişsin, @İlteriş Yılmaz İnstgram fotoğraflarından yakaladım?
Geniş bir zamanda mutlaka getireceğim zaten. Vakitleri olmadı. ?Tahmin edebiliyorum seni. Bebiş ile birkaç senen daha bu şekilde gider. İnanılmaz sabır, ilgi gerekiyor.
Mutfak senın kacış alanın, deşarj olduğun yer, keyifle saatlerinin aktığı başarılı olduğun alan.
Firar edip fethiyelere gelmişsin, @İlteriş Yılmaz İnstgram fotoğraflarından yakaladım?
Benim arkadaşlarımdan, akrabalarından gördüğüm iki çeşit anne modeli var. Birisi her saniye cocuğun arkasından koşan, kendine vakit kalmayan, duşa lavaboya bile giremeyen girdiğinde bebeği de yanında götüren, diğeri de saldım çayıra diyen mama sandalyesine koyup eline oyuncağını tutuşturan ve biz de böyle büyüdük diyen mikrop alsın çamurlar oynasın bağışıklık güçlenir diyen. İlkinde sağlığın bozuluyor bitkin oluyorsun, ikincisi de kısmen bana göre olanı. Mikrop konusunda takıntılıyım, bırakmazdım?Senin hangisi olduğunu gelince görürüz artık ??Az daha sabır evet… kötü günler geçecek daha kötü ve zor günler ise beni bekliyor olacak? şu an yürümüyor herkes yürüyünce çok zor vs diyor bakalım artık tecrübe edeceğiz ? mutfak bile artık bana mutluluk vermiyor. Yemek yapmak güzel de çıkan bulaşık her şeyi bozuyor ? Fethiye’ye geldik ama hiçbir şey anlamadık. Umarım sizi de ziyaret edebileceğim geniş bir zaman diliminde tekrar gelirim.
Hatay a gittiğini bile instgram dan öğreniyoruz arkadaş ?Geniş bir zamanda mutlaka getireceğim zaten. Vakitleri olmadı. ?
Ben gideceğini biliyordum en azındanHatay a gittiğini bile instgram dan öğreniyoruz arkadaş ?
Bir de bizim komşu gibi, 10 dk sizde kalsın deyip 5 saatliğine komşuya bırakan anneler varBenim arkadaşlarımdan, akrabalarından gördüğüm iki çeşit anne modeli var. Birisi her saniye cocuğun arkasından koşan, kendine vakit kalmayan, duşa lavaboya bile giremeyen girdiğinde bebeği de yanında götüren, diğeri de saldım çayıra diyen mama sandalyesine koyup eline oyuncağını tutuşturan ve biz de böyle büyüdük diyen mikrop alsın çamurlar oynasın bağışıklık güçlenir diyen. İlkinde sağlığın bozuluyor bitkin oluyorsun, ikincisi de kısmen bana göre olanı. Mikrop konusunda takıntılıyım, bırakmazdım?Senin hangisi olduğunu gelince görürüz artık ??
Vallahi yemeğe ayrılan vakit ayrı dert, sonrasında dağ gibi kirlileri akıt makineye koy ayrı dert. Yine buna da şükür, makineler var hayat kurtarıyor.
Level atlamışlar onlar?Bir de bizim komşu gibi, 10 dk sizde kalsın deyip 5 saatliğine komşuya bırakan anneler var![]()
Kadın ne derece çıldırdıysaBir de bizim komşu gibi, 10 dk sizde kalsın deyip 5 saatliğine komşuya bırakan anneler var![]()
En sevdiğim anne modeliBazen çok takıntılı, bazen çok rahat, bazen aman hasta olmasın bazen soğuk iyidir diri tutar, bazen canı sıkılmasın oyun oynayalım bazen sıkı can iyidir hayal kurdurur, bazen saatinde uyusun uykusuz kalmasın bazen bugün de uyumasın canıımm ?? ben böyle bir anneyim. Geceki uyku performansımıza göre günümüz ve modumuz şekilleniyor ?
4 köşesi cennet güzel memleketim.
Burası göcek. Göcek ot festivali başlamış gidelim diyen annem ile yola çıktığımız ama ot festivalinin ertesi gün olacağını öğrendiğimiz ama yıne de keyif aldığımız şahane bir günden kalan resimler.
Bana Bodrum Yalıkavak Marina yı andırdı. Hava bahar havası kimileri kısa kollu geziyordu. Yaz gelsin özlemişiz![]()
Başlığı değiştirdim. Gezdiğimiz yeni yerlerin mekanı olsun burası??4 köşesi cennet güzel memleketim.
Telefonu bilgisayara bağlayayım bari de bende bizim oraların resimlerini yükleyeyimBaşlığı değiştirdim. Gezdiğimiz yeni yerlerin mekanı olsun burası??![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.