Yapacak bir şey yok abiBizim gibi içine muhalefet kaçmış tipler nasıl da kendisini belli ediyor.
Kadına hayal bile kurdurmuyrouz![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yapacak bir şey yok abiBizim gibi içine muhalefet kaçmış tipler nasıl da kendisini belli ediyor.
Kadına hayal bile kurdurmuyrouz![]()
Çok ütopik sevdiceğimEvet hayalde mi yasahh?Tek derdim havuzdan cıkıp denize girmek olsa, gün böyle geçse??
Hakkın ödenmez abi.Çok ütopik sevdiceğim
Sıkılır insan.
Bir başkasının derdi ile dertlenmediğim bir dünya hayal edemiyorum ben
5 Yıldızlı otele gidiyoruz, ben emekçi kardeşlerimle sohbet etmeyi terdih ediyorum. ?
Kesinlikle haklısın. Biz seninle dert anası ve babasıyız? Bu konuya hoşuma giden video, gördüğüm yerleri ekleyeceğim.Çok ütopik sevdiceğim
Sıkılır insan.
Bir başkasının derdi ile dertlenmediğim bir dünya hayal edemiyorum ben
5 Yıldızlı otele gidiyoruz, ben emekçi kardeşlerimle sohbet etmeyi terdih ediyorum. ?
Sen bize bakma güzel eşim. takılıyuoruz sadece.Kesinlikle haklısın. Biz seninle dert anası ve babasıyız? Bu konuya hoşuma giden video, gördüğüm yerleri ekleyeceğim.
Sabah da görür görmez eklemek istedim.
O Sarı Saçlı Mavi Gözlünün yolundan devam ? ?
Fethiye Kordon Can'dırFethiye Kordon
Dağ manzarası iyidir, hem bira fiyatları da uçtuFethiye Kordon Can'dır
Çok güzel gün batımı fotoları aldım yıllar içerisinde
Geçmiş zamanda biz Yeldoş ile özellikle Çalış da gün batımını izlemek için gider, kendimizi kumlara atar iki bira açar muhabbete dalar güneşin batışını ve insanları izlerdik.
Şimdi köye gelince dağ izler olduk![]()
Ha Seydikemer, ha Fethiye zaten. ? Seydikemerde oturuyoruz ancak sürekli Fethiye'ye gidip geliyoruz. ?Ya Adem abi ben sizi Seydikemer'de oturuyosunuz diye biliyodum Fethiye'de çıktın![]()
Seydikemerde oturuyoruz zatenYa Adem abi ben sizi Seydikemer'de oturuyosunuz diye biliyodum Fethiye'de çıktın![]()
Abi orası için sanki üstüne bize para vermen lazım gibi geldi banaSinop'ta dağ başında arazi var. Kimse geçmez, kimseyi görmezsiniz. Kiralarım isterseniz![]()
Malum zenginler kapış kapış arazi alıyor oradan. İklim krizi ve kuraklık arttığında, Türkiye'de en son etkilenecek yer olarak görülüyor. 15 sene sonra Fethiye sıcağı orada, çöl sıcağı Fethiye'de olacakmışAbi orası için sanki üstüne bize para vermen lazım gibi geldi bana![]()
15 sene sonra burada olurmuyuz ki. muğlaya doğru gidesimiz var ,daha ege olsun.Malum zenginler kapış kapış arazi alıyor oradan. İklim krizi ve kuraklık arttığında, Türkiye'de en son etkilenecek yer olarak görülüyor. 15 sene sonra Fethiye sıcağı orada, çöl sıcağı Fethiye'de olacakmış
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.