Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Huzur ve Huzuru bulduğum yerler ? Gezelim görelim paylaşalım?

Evet hayalde mi yasahh?Tek derdim havuzdan cıkıp denize girmek olsa, gün böyle geçse??
Çok ütopik sevdiceğim :)
Sıkılır insan.

Bir başkasının derdi ile dertlenmediğim bir dünya hayal edemiyorum ben :kop

5 Yıldızlı otele gidiyoruz, ben emekçi kardeşlerimle sohbet etmeyi terdih ediyorum. ?

Çok ütopik sevdiceğim :)
Sıkılır insan.

Bir başkasının derdi ile dertlenmediğim bir dünya hayal edemiyorum ben :kop

5 Yıldızlı otele gidiyoruz, ben emekçi kardeşlerimle sohbet etmeyi terdih ediyorum. ?
Kesinlikle haklısın. Biz seninle dert anası ve babasıyız? Bu konuya hoşuma giden video, gördüğüm yerleri ekleyeceğim.
Sabah da görür görmez eklemek istedim.

Kesinlikle haklısın. Biz seninle dert anası ve babasıyız? Bu konuya hoşuma giden video, gördüğüm yerleri ekleyeceğim.
Sabah da görür görmez eklemek istedim.
Sen bize bakma güzel eşim. takılıyuoruz sadece.
Senin içindeki tutkunun birazı bende olsaydı keşke :D
Benim güzele olan sevdam, gönlümün güzelini bulunca orada kalmış yapacak bir şey yok. ?

Fethiye Kordon :love:

IMG_20230313_232201_035.jpg

Fethiye Kordon

Fethiye Kordon Can'dır :)

Çok güzel gün batımı fotoları aldım yıllar içerisinde :)

Geçmiş zamanda biz Yeldoş ile özellikle Çalış da gün batımını izlemek için gider, kendimizi kumlara atar iki bira açar muhabbete dalar güneşin batışını ve insanları izlerdik.

Şimdi köye gelince dağ izler olduk :D

Fethiye Kordon Can'dır :)

Çok güzel gün batımı fotoları aldım yıllar içerisinde :)

Geçmiş zamanda biz Yeldoş ile özellikle Çalış da gün batımını izlemek için gider, kendimizi kumlara atar iki bira açar muhabbete dalar güneşin batışını ve insanları izlerdik.

Şimdi köye gelince dağ izler olduk :D
Dağ manzarası iyidir, hem bira fiyatları da uçtu :D

Ya Adem abi ben sizi Seydikemer'de oturuyosunuz diye biliyodum Fethiye'de çıktın :D
Seydikemerde oturuyoruz zaten :D

Bak şöyle izah edeyim. Biz ''Çok kalabalık'' dedik İzmirden Fethiye'ye kaçtık (Arada bodruma gittik de saymadım onu)
Sonra fethiye sakindir düşüncemizin tamamen yanlış olduğunu buraya taşınınca öğrendik ve hatta Türkiye araç nüfus sayımında en kalabvalık ilçe grubunda olduğunu acı şekilde tecrübe edince sakinliği daha dışarıda yani Seydikemerde bulduk.

Yalan değil abi 6-7 sene evvel biz buraya ilk geldiğimizde hakikaten çoooooook sakindi.

Gece cırcır böcekleri ile uyur, sabahları kuşlarla birlikte uyanırdık o derece Huzur kaynağı, coğrafi olarak (İnsan olarak .. para etmez) tam bir cennet diyebilirim mesela.

Gel gör ki mantar gibi ev bitti her yerde.

Malumunuz insanları Çiftçilik yapmaktan bezdirdikleri için herkes tarlasını tapanını sattı 3 katlı bina yaptı.

Araba motor egzost korna ve en önemlisi iki ayaklı öküz gürültüsü çekilmez hale geldi. Bir senedir daha sakin nasıl bir çözüm üretebiliriz kendimize diye düşüne düşüne işte forumda da ara sıra yazdığımız zeytinlik arayışına girdik.

Duvarla çevirip kendimizi içine kapatıp yaşayacağımız bir prefabrik ev hayalimiz var.

uzun lafın kısası, yakında seydikemerden de bize yol görünebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Malum zenginler kapış kapış arazi alıyor oradan. İklim krizi ve kuraklık arttığında, Türkiye'de en son etkilenecek yer olarak görülüyor. 15 sene sonra Fethiye sıcağı orada, çöl sıcağı Fethiye'de olacakmış
15 sene sonra burada olurmuyuz ki. muğlaya doğru gidesimiz var ,daha ege olsun.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri