Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Var olTeşekkürler adem ustam bende onu gördüm onun için konuyu açayım dedim![]()
Eyvallah kardeşimHayırlı geceler İnceleriz ailesi.![]()
20 yıldan fazla olmuştur forumcuyum, İlk yöneticiliğim Donanımhaberdeydi, aile ortamı olması normaldirHerkese iyi geceler.
Bu forumu seviyorum tam bir aile havası var.. ??
Bir kedi ile uyuyabilmek çok güzel olurdu ama ben her gece bir dişi kaplan ile uyuyorum, olsun o da bir kedi sonuçta değil mi @Yelda Helvacı
Arkadaşın kedisi geçici olarak evde, manyak manyak dolanıyor ortalıkta. Doruk kediyi eve geldiğine pişman etti ama olsun, evde tek kalmaktansa benimle mutlu yavrucak.Bir kedi ile uyuyabilmek çok güzel olurdu ama ben her gece bir dişi kaplan ile uyuyorum, olsun o da bir kedi sonuçta değil mi @Yelda Helvacı
İşin şakası bir yana, kedilerin çıkardığı o grrrr grrr grrr sesine oldum olası bayılırım, huzur verir bana, hakikaten bir kedi ile uyumak isterdim de Yeldoş'un ciddi bir kedi fobisi var ne yazık ki. Düşünün mesela biz bir restoranın açık bölümünde yemek yiyeceksek yandık![]()
Bir kedi ile uyuyabilmek çok güzel olurdu ama ben her gece bir dişi kaplan ile uyuyorum, olsun o da bir kedi sonuçta değil mi @Yelda Helvacı
İşin şakası bir yana, kedilerin çıkardığı o grrrr grrr grrr sesine oldum olası bayılırım, huzur verir bana, hakikaten bir kedi ile uyumak isterdim de Yeldoş'un ciddi bir kedi fobisi var ne yazık ki. Düşünün mesela biz bir restoranın açık bölümünde yemek yiyeceksek yandık![]()
Kedi dedin buz gibi soğudu ortam benım içinBir kedi ile uyuyabilmek çok güzel olurdu ama ben her gece bir dişi kaplan ile uyuyorum, olsun o da bir kedi sonuçta değil mi @Yelda Helvacı
Bugün de senin kedi fobine yaktık be abla. (Sigara içmesek de yaktık. Ne kadar içimiz acıyor sen düşün.)Kedi dedin buz gibi soğudu ortam benım içinkedi korkumun önüne geçemiyorum biliyorsun anlatmama gerek yok bence.
Cocukluğumdan bugüne dek kurt, kangal ve en son annemin evindeyken teriyer köpeğim var iken, kedi gördüğümde kaplan görmüş gibi kaçan biriyim yapacak bir şey yok. Sevemedim![]()
Dedi kaplanımKedi dedin buz gibi soğudu ortam benım içinkedi korkumun önüne geçemiyorum biliyorsun anlatmama gerek yok bence.
Cocukluğumdan bugüne dek kurt, kangal ve en son annemin evindeyken teriyer köpeğim var iken, kedi gördüğümde kaplan görmüş gibi kaçan biriyim yapacak bir şey yok. Sevemedim![]()
Adem hocam yelda hanımın korkusunu yenmesi için aslında bir kaç seans pisikoterapiste götürebilirsin tabii kendisi gitmek isterse bak bu konuda şöyle bir yazı buldum saygılar,Bir kedi ile uyuyabilmek çok güzel olurdu ama ben her gece bir dişi kaplan ile uyuyorum, olsun o da bir kedi sonuçta değil mi @Yelda Helvacı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.