Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zabbaanan görüşürüz abi. ?Ben bu gece erkenciyim dostlar.
Yarın görüşürüz.
Ellerine sağlık abim.Son mesajlarım artık
Sırtım ağrıdı ama forumda soru da kalmadı.
Sonraki gelenlere sabah devam ederim.
Senin ilginin çeyreği bu markalarda olsa vatandaşın sorunu olmaz Adem abi var olSon mesajlarım artık
Sırtım ağrıdı ama forumda soru da kalmadı.
Sonraki gelenlere sabah devam ederim.
Markalar ile benim, Benim de markalar ile anlaşabilmem çok çok zor bir süreçSenin ilginin çeyreği bu markalarda olsa vatandaşın sorunu olmaz Adem abi var ol
Erkencisin kardeşHerkese iyi geceler ahali. Güzel bir Cumartesine uyanmak ümidiyle...
Vay arkadaş, bekliyor dostlar Yeldoş.
Adam adammmVay arkadaş, bekliyor dostlar Yeldoş.
Rahat edemiyorum cevap bekleyenler olduğunu görünce veya bilince.
Ders tekrarı, kanalları tek tek gezip yorumculara sövüp odaya çekilme vakti abiErkencisin kardeş![]()
Ahahahah belki de gece yarısına kadar soru cevaplamamın en güzel yanı bu, yalaka yandaşların saçmalamalarını duymak zorunda kalmıyorum.Ders tekrarı, kanalları tek tek gezip yorumculara sövüp odaya çekilme vakti abi
Aynen öyle abi. Bein Connect, Youtube gezmekten yoruldum artık sırf uydu kanallarına bakmamak için.Ahahahah belki de gece yarısına kadar soru cevaplamamın en güzel yanı bu, yalaka yandaşların saçmalamalarını duymak zorunda kalmıyorum.![]()
Gecenin sonu bana da görünmek üzere, 3-5 soru kaldıAynen öyle abi. Bein Connect, Youtube gezmekten yoruldum artık sırf uydu kanallarına bakmamak için.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.