Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kaira 12.000 btu klima montaj bi muhteşem

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

61yavuz1967

Yeni Üye
Yeni Üye
Kaynanama almıştık kaira klima. Daikin servis gelip kurdu ama ne kurma. Böyle mi oluyor montajlar hep. Ne duvardaki deliği bi kapama var ne estetik tek bir şey. Mecbur kendim gizlemek için boru kapama kanalı arıycam, duvardaki deliğü gizlemek için plastik aparat. Alçı vs artık.

Ekli dosyalar

• 20240717_121552.jpg
    20240717_121552.jpg
    74.7 KB · Görüntüleme: 109
  • 20240717_121558.jpg
    20240717_121558.jpg
    49.2 KB · Görüntüleme: 108
Kaynanama almıştık kaira klima. Daikin servis gelip kurdu ama ne kurma. Böyle mi oluyor montajlar hep. Ne duvardaki deliği bi kapama var ne estetik tek bir şey. Mecbur kendim gizlemek için boru kapama kanalı arıycam, duvardaki deliğü gizlemek için plastik aparat. Alçı vs artık.
17220150751374227261888828748750.jpg
TCL bana kuranlar kutunun iceriginden cıkan macunu kullandi

Soba borusu geçecek kadar büyük delmişler Mübarek Adem oğulları, eliniz yatkınsa biraz alçı alıp suyla karıştırıp kendiniz yapabilirsiniz.

Soba borusu geçecek kadar büyük delmişler Mübarek Adem oğulları, eliniz yatkınsa biraz alçı alıp suyla karıştırıp kendiniz yapabilirsiniz.
Öyle yapıcam zaten , hem plastik bi çerçeve gibi parça var ondan aldım hemde alçıyla yapıp kapatıcam. Boru içinde mutlusanın klima boru kanalı var onla boruları içine saklıycam. Biraz daha güzel olacak inşallah.

montajda hiçbir şey yok sadece boru için delik fazla büyük açılmış
bizim millete hep aynı kafa var aldğı cihaz süper olacak arıza çıkarmayacak servis aradı mı hemen gelecek montajı kusursuz olacak ama fiyat çok ucuz olacak en baba markalarda bile montaj servis sıkıntısı olabiliyor

Vakum yaptilar mi bari

montajda hiçbir şey yok sadece boru için delik fazla büyük açılmış
bizim millete hep aynı kafa var aldğı cihaz süper olacak arıza çıkarmayacak servis aradı mı hemen gelecek montajı kusursuz olacak ama fiyat çok ucuz olacak en baba markalarda bile montaj servis sıkıntısı olabiliyor
ne alakası var açtığı deliği kapamak çok mu zor. dolce vita almıştım kendim için adamlar on numara işçilik yaptılar. açtıkları deliği kapadılar düzgünce montajını yaptılar yaptıkları pisliği bile temizleyecektiler ben yaparım zahmet etmeyin diye yaptırmadım. yani size bu montaj normal geliyorsa sizin beklentiniz aşırı düşük. duvarı kırmamışlar iyi bari diye. borunun altına beton çivisi çaktılar ya bu nedir yani böyle çirkin birşey görmedim daha önce. delikten bahsetmeye gerek yok zaten yapan var yapamayan var herkes anlayacak diye birşey yok böyle işlerden yaptığınız işin hakkını vereceksiniz. kendi evinize taksanız nasıl takacaksanız bir başkasının evine de o şekilde takmanız lazım. serviste servise tabi ki değişir bu olay ama bi alt standartı da olmalı biraz.

Youtube'dan bir yabancı klima kurulum videolarını izleyin, bir de bizimkileri...

Bu arada macun olarak ben bunu aldım, memnunum: https://www.hepsiburada.com/orbay-klima-montaj-macunu-orbay-1-adet-200-gram-5-adet-fiyatidir-p-HBV0000164JY5?magaza=GÜVENLİALIŞVERİŞ
alçıyla hallettim ya mancunla olacak gibi değildi delik bayağı büyüktü.deliğin etrafınada plastik bir klima deliğini kapatan aparattan varmış ondan koyduk güzel oldu. Birde mutlusanın klima hortum kanalından aldım birde boruyu da onla gizledim daha insaflı oldu :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri