Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kaira Klimalarda İndirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.Faraday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Faraday

İnce Eleyen
Araştırmacı
Merhabalar, forumda da sıklıkla önerilen cihazlardan biri olan Kaira markasında indirim var şu anda. Sadece soğutma amacıyla klima almayı düşünenler için iyi bir fırsat. Bu fiyat bandında alternatifi yok şu anda. Airfel, Bosch CL2000U, Rota Seal gibi modellerle birebir aynı cihaz ama Kaira'nın Wi-Fi avantajı var. Servis hizmetinin Daikin tarafından sağlanıyor olması da çoğu ilimiz için avantaj. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

- Kaira 9.000 BTU Klima / 22.587,20 TL

- Kaira 12.000 BTU Klima / 25.840 TL

- Kaira 18.000 BTU Klima / 38.714,40 TL

- Kaira 24.000 BTU Klima / 45.250,40 TL

Merhabalar, forumda da sıklıkla önerilen cihazlardan biri olan Kaira markasında indirim var şu anda. Sadece soğutma amacıyla klima almayı düşünenler için iyi bir fırsat. Bu fiyat bandında alternatifi yok şu anda. Airfel, Bosch CL2000U, Rota Seal gibi modellerle birebir aynı cihaz ama Kaira'nın Wi-Fi avantajı var. Servis hizmetinin Daikin tarafından sağlanıyor olması da çoğu ilimiz için avantaj. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

İşte görmek istediğimiz fiyatlar. :ok

Selamlar, Bosch olarak wifi dongle bakındım ancak ne yazık ki bulamadım. Uyumlu bildiğiniz bir dongle var mı? Bir de hangi app ile kullanabiliyoruz?

Çok teşekkürler.

Selamlar, Bosch olarak wifi dongle bakındım ancak ne yazık ki bulamadım. Uyumlu bildiğiniz bir dongle var mı? Bir de hangi app ile kullanabiliyoruz?

Çok teşekkürler.
Merhaba, @İlteriş Yılmaz ile iletişime geçebilirsiniz. Kendisi bildiğim kadarıyla bu modeller ile uyumlu Wi-Fi kitinin satışını yapıyordu. Bir sorun isterseniz.

Kaira Türkiye adlı satıcı 5 Ağustos 2024 tarihli siparişimi 20 gün kargoya verememişti ve thh dilekçesi ile paramı geri almıştım. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor, sigma plus tercih ettim.

Çok teşekkürler.
Home Smart uygulaması ile kullanıyorsunuz
Adı bosch olsa da o klimnın üreticisi Midea olduğu için Midea orijinal wifi modülleri ile kullanıyorsunuz zaten bosch diye bir modül yok o ürüne uygun olan.

@İlteriş Yılmaz gönderi listesine sizi de yazsın zira resmi tatil bittikten sonra ürün sevklerine yeniden başlayacaktı haturladığım kadarıyla

Kaira Türkiye adlı satıcı 5 Ağustos 2024 tarihli siparişimi 20 gün kargoya verememişti ve thh dilekçesi ile paramı geri almıştım. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor, sigma plus tercih ettim.
Bu yüzden alternatiflere yönelmek gerekebiliyor bazı durumlarda. Kaira olmazsa Airfel, Airfel olmazsa Bosch, Bosch olmazsa Rota gibi mesela. Hepsi birbirinin alternatifi sonuçta. Kaira'nın tek avantajı Wi-Fi özelliği. Onu da alternatiflerine sonradan ekleme şansı var zaten.

Bu yüzden alternatiflere yönelmek gerekebiliyor bazı durumlarda. Kaira olmazsa Airfel, Airfel olmazsa Bosch, Bosch olmazsa Rota gibi mesela. Hepsi birbirinin alternatifi sonuçta. Kaira'nın tek avantajı Wi-Fi özelliği. Onu da alternatiflerine sonradan ekleme şansı var zaten.
Rota klimalarda tüketicilerden geri bildirimler genelde ''Abi bayi ile anlaştık wifi dahil montaj yapacaklar'' şeklinde oluyor bu da aslında güzel bir girişim.

Neticede Rota klimaları wifi opsiyonel satıyorlar ancak bayilerin elinde dongle olması güzel fikir. Duruma göre ücretini ödeyene de veya belki birkaç ürün alana jest olsun diye hediye olarak da bunların ANINDA çözülebiliyor olması güzel. :ok

Rota klimalarda tüketicilerden geri bildirimler genelde ''Abi bayi ile anlaştık wifi dahil montaj yapacaklar'' şeklinde oluyor bu da aslında güzel bir girişim.

Neticede Rota klimaları wifi opsiyonel satıyorlar ancak bayilerin elinde dongle olması güzel fikir. Duruma göre ücretini ödeyene de veya belki birkaç ürün alana jest olsun diye hediye olarak da bunların ANINDA çözülebiliyor olması güzel. :ok
Tüketici odaklı çalışan firmalar başımızın tacıdır hocam. Rota firması piyasada olan ama pek bilinmeyen bir markaydı. Özellikle son dönemde ciddi atılımlar yaptılar. Umarım kalite, memnuniyet ve fiyat dengesini koruyabilirler. Rekabet ne kadar çok olursa biz tüketiciler açısından bir o kadar avantajlı olur.

Merhaba Herkese iyi forumlar,

İstanbul Şişli’de, ara katta bulunan ve öğlen 13.00’ten sonra tüm gün güneş alan güney cepheli (boydan boya 9 m² cam bulunan) 28 m² büyüklüğündeki salonum için klima arayışındayım.

Sitenin klimacısı 1/4 - 3/8 kesit borulanma olduğunu gree ve mitsubishi modelleri hariç 18bin btu uyumlu olmayacağını söyledi. Açıkçası bu modellere çıkacak bütçem yok ama son indirimde 18lik kaira düşünüyordum. Sorum şu olacak 12bin btu kaira da benim işimi görür mü?
Teşekkürler şimdiden

Merhaba Herkese iyi forumlar,

İstanbul Şişli’de, ara katta bulunan ve öğlen 13.00’ten sonra tüm gün güneş alan güney cepheli (boydan boya 9 m² cam bulunan) 28 m² büyüklüğündeki salonum için klima arayışındayım.

Sitenin klimacısı 1/4 - 3/8 kesit borulanma olduğunu gree ve mitsubishi modelleri hariç 18bin btu uyumlu olmayacağını söyledi. Açıkçası bu modellere çıkacak bütçem yok ama son indirimde 18lik kaira düşünüyordum. Sorum şu olacak 12bin btu kaira da benim işimi görür mü?
Teşekkürler şimdiden
Merhaba, 12.000 BTU Kaira'nın yetersiz geleceğini düşünüyorum. Cam yüzey alanı çok fazla ve güneşin etkisini de hesaba katınca işinizi görmez sanırım. Bir de boru ölçüleri sizi kısıtlıyor. Tüm koşullarınızı belirten detaylı bir konu açabilirseniz, o konu üzerinden istişare yapmak daha uygun olacaktır.

Salon için aldığım bosch yanına bir de mutfak-yemek odası için Kaira siparişi verdim şimdi. evim zaten 65m2. Mutfakta çalışıyorum zamanımın çoğu mutfakta geçiyor. İki klima ile kapıları açarak sanırım bütün evi ferahlatabilirim diye düşünüyorum.

ilk defa klıma alıyorum bu kaira 12000 btu 18m2 salon kuzey cephe 1,5m2 cam alanı olan salon için yeterlı gelmez mı şuan ındırımlı fıyatı cazıp gorunuyor. SAdece sogutma amaçlı kullanıcam

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri