Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kayseri için Klima Önerisi *KAIRA Alındı*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Seyit ahi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Sagolun teşekkür ederim. Dediğiniz gibi olsa belki görüntü bakımından da daha güzel olabilirdi. Ama neyse bakalım. Biraz sonra bir daha gelecekler dış üniteye giren ince bakır boruya diş açarken tam giriş yerinde eziklik olmuş. Benim dikkatimi çekince yeni olusum mühendisliğe sordum ve onlarda servis ile görüşelim orayı düzeltsinler dedi. Muhetelemelen tekrar kesip yeniden diş açip yapacaklar.Benim aklımda acaba tekrar vakum gerek var mı sorusu oluştu? @meeb
Sistem eğer açılacaksa yeniden vakum tabi ki gerekli.
Bence içiniz rahat etsin diye ekip gönderiyorlar, bana kalsa orada sizi olumsuz etkileyecek bir durum yok :D

Sistem eğer açılacaksa yeniden vakum tabi ki gerekli.
Bence içiniz rahat etsin diye ekip gönderiyorlar, bana kalsa orada sizi olumsuz etkileyecek bir durum yok :D
Abi geldiler yeniden diş açıp duzelttiler aslında sıkıntı yok ama kafan rahat etsin diye yapıyoruz dediler. Tam dk ya bakmadım ama tahminen 15 dk vakum yaptılar. Şu anda tamamen kafam rahatladı😁

Abi geldiler yeniden diş açıp duzelttiler aslında sıkıntı yok ama kafan rahat etsin diye yapıyoruz dediler. Tam dk ya bakmadım ama tahminen 15 dk vakum yaptılar. Şu anda tamamen kafam rahatladı😁
Ahahahaha hadi gözünüz aydın :love:

Ya şimdi ben bunları yazınca REKLAM YAPIYOR diye sağda solda yazıılyor görüyorum da, Allah için sen söyle şimdi bu işin içinde YENİ OLUŞUM MÜHENDİSLİK olmasa sence bu iş bu şekilde olur muydu? Bu adamların reklamını yapmayalım da, servisine it muamelesi yapıp tüketicisine değer vermeyen teneke vestelin reklamını mı yapalım?

Şimdi ben buraya @Kadir.aoao kardeşimizi etiketleyeyim, siz de Kadir kardeşimizin evine yapılan montaja şu konudan lütfen gidin bir bakın.

Ürün ve markaları boşverin dostlar YAKLAŞIM anlamında aradaki fark bariz şekilde görülmüyor mu?
Size gösterilen şu yaklaşımı Vestel kendi müşterilerine bu özen ve hassasiyet ile gösterdi de biz mi kendisinin reklamını yapmadık?

Ya şimdi ben bunları yazınca REKLAM YAPIYOR diye sağda solda yazıılyor görüyorum da, Allah için sen söyle şimdi bu işin içinde YENİ OLUŞUM MÜHENDİSLİK olmasa sence bu iş bu şekilde olur muydu? Bu adamların reklamını yapmayalım da, servisine it muamelesi yapıp tüketicisine değer vermeyen teneke vestelin reklamını mı yapalım?

Şimdi ben buraya @Kadir.aoao kardeşimizi etiketleyeyim, siz de Kadir kardeşimizin evine yapılan montaja şu konudan lütfen gidin bir bakın.

Ürün ve markaları boşverin dostlar YAKLAŞIM anlamında aradaki fark bariz şekilde görülmüyor mu?
Size gösterilen şu yaklaşımı Vestel kendi müşterilerine bu özen ve hassasiyet ile gösterdi de biz mi kendisinin reklamını yapmadık?
aman abi böyle konuları görünce yine şükür ediyorum halime bende.Aslında ses sorunu olmasa sıkıntı yok soğutma ısıtma da bende.Ama ilk açılınca şu titreşim sesi ,dış ünite takırtısı nasıl çözülür bilemiyorum havalar düzelsin az daha yine servis çağırıcam bakalım.Bir ara sana da göndereyim abi açıldıktan sonra tırrr tırr sesi niye yapıyor anlamadım.

Valla bana böyle montaj yapılsa kalpten giderdim herhalde. Ben bu ezikligi gorunce birazda Yeni Oluşum Mühendislikten Eda hanimla rahatca soru sorup konusabildigim icin aradım foto attım ben burayı begenmedim benimde kafama takıldı dedim oda hemen goruselim halledilsin orasi dedi.Hepimize montaj güzel yapılsın, vakumu yapılsın zaten biz kullanıcılar reklamını yaparız. Kendi reklamlarına ayırdikları parayı servislerin eğitimlerine ve denetimlerine harcasalar çoğu kişi yerli markalara yönelir. Yeni Oluşum mühendislik galiba asıl reklamını tuketici memnuniyeti uzerinden yapıyor bencede doğru yapiyor. Bu zamana kadar montaj yorumu yaptım. Bundan sonra sıcaklar iyice baslasın ürünün kendi yorumunu yapacam hatta yapabilirsem elektrik tüketimi hesaplayıp buradan paylasacam. Başka ürünler ile kıyaslamasini siz buradan yaparsınız .

Son düzenleme:
aman abi böyle konuları görünce yine şükür ediyorum halime bende.Aslında ses sorunu olmasa sıkıntı yok soğutma ısıtma da bende.Ama ilk açılınca şu titreşim sesi ,dış ünite takırtısı nasıl çözülür bilemiyorum havalar düzelsin az daha yine servis çağırıcam bakalım.Bir ara sana da göndereyim abi açıldıktan sonra tırrr tırr sesi niye yapıyor anlamadım.
Gönder geldin kardeşim. Bir de soğutma modunda durum ne olacak onu da görelim.

Valla bana böyle montaj yapılsa kalpten giderdim herhalde. Ben bu ezikligi gorunce birazda Yeni Oluşum Mühendislikten Eda hanimla rahatca soru sorup konusabildigim icin aradım foto attım ben burayı begenmedim benimde kafama takıldı dedim oda hemen goruselim halledilsin orasi dedi.Hepimize montaj güzel yapılsın, vakumu yapılsın zaten biz kullanıcılar reklamını yaparız. Kendi reklamlarına ayırdikları parayı servislerin eğitimlerine ve denetimlerine harcasalar çoğu kişi yerli markalara yönelir. Yeni Oluşum mühendislik galiba asıl reklamını tuketici memnuniyeti uzerinden yapıyor bencede doğru yapiyor. Bu zamana kadar montaj yorumu yaptım. Bundan sonra sıcaklar iyice baslasın ürünün kendi yorumunu yapacam hatta yapabilirsem elektrik tüketimi hesaplayıp buradan paylasacam. Başka ürünler ile kıyaslamasini siz buradan yaparsınız .
Şimdiden elleriniz dert görmesin. :cay

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri