Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Boru İzolasyonu Böyle Yapılır

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Çok zor bir şey değil kardeşim, isteyince oluyor yani.

Bugün bu işçiliği sergileyen Daikin ekibi (Airfel montajı) için özellikle içerik üretip yayınlayacağım.

1718286611374.jpeg

Hadi bakalım sizin boru bitimlerini görelim. Valla ben buna bayıldım :love:

Bu ekip daha önce yayınladığım bir içerik nedeniyle mahkemelik olduğumuz ve benim hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunan işletmenin ekibi ama ben kimsenin hakkını yemem, on numara işçilik yapmışlar. :ok

Bugün bu işçiliği sergileyen Daikin ekibi (Airfel montajı) için özellikle içerik üretip yayınlayacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 16669

Bu ekip daha önce yayınladığım bir içerik nedeniyle mahkemelik olduğumuz ve benim hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunan işletmenin ekibi ama ben kimsenin hakkını yemem, on numara işçilik yapmışlar. :ok
Abi görseldeki eser iklimlendirme alanında okuyan kardeşlerimize sunulmak üzere arşivlenmesi gereken bir görsel. Emek veren ustaların ellerine sağlık.

O halde ben de paylaşıyorum. Bu kadar kusursuz olmasada gayet iyi iş çıkarılan Sigma Comfort 12.000 BTUya ait bakır boru ve sigorta elektrik hattının sonlandırıldığı nokta 😊

Ekli dosyalar

• IMG_20240613_170043.jpg
    IMG_20240613_170043.jpg
    50.1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20240613_170053.jpg
    IMG_20240613_170053.jpg
    33.8 KB · Görüntüleme: 49
Abi görseldeki eser iklimlendirme alanında okuyan kardeşlerimize sunulmak üzere arşivlenmesi gereken bir görsel. Emek veren ustaların ellerine sağlık.

O halde ben de paylaşıyorum. Bu kadar kusursuz olmasada gayet iyi iş çıkarılan Sigma Comfort 12.000 BTUya ait bakır boru ve sigorta elektrik hattının sonlandırıldığı nokta 😊
Demi yaaaa? Bazen çocuk gibi heyecanlanıp abartıyor muyum diye düşünüyorum da, yok canım alenen ne facialar gördük yani onların yanında sanat eseri gibi işlemiş adamlar :D

Çiçek gibi işçilik gerçekten. Şunu görmek o kadar keyifli ki. :clap2

Bunu yapan usta gelsin benim hayatımı'da düzenlesin ya :hihi :hihi Ben rahatladım bunu görünce :))

Şuan evde olmasam da evimde asılı duran klimacığım geldi aklıma. Alüminyum borular 1 karış kadar boşlukta yalıtımsız, ayrıca tam V şeklinde duruyor muhtemelen bir söküm esnasında kırılacak. Dekoratif sargı belli bir düzende değil kimi yerde sıkı kimi yerde gevşek sarılmış, drenaj borusu ise balkon demirlerinin arasında sıkıştırılmış.

Forumda fotosu vardı ama olmazsa eve gidince çeker atarım. NASIL YAPILMALI'nın yanında NASIL YAPILMAMALI da olmalı tabi.

Ekleme: Fotoyu buldum, Vakumsuz Klima Montajında Neler Yapılmalı... başlığında paylaşmışım.
Daha belirgin olması açısından kırmızı çember içine alıp tekrar paylaşayım.

balkon dış-kırmızılı.jpg

Şuan evde olmasam da evimde asılı duran klimacığım geldi aklıma. Alüminyum borular 1 karış kadar boşlukta yalıtımsız, ayrıca tam V şeklinde duruyor muhtemelen bir söküm esnasında kırılacak. Dekoratif sargı belli bir düzende değil kimi yerde sıkı kimi yerde gevşek sarılmış, drenaj borusu ise balkon demirlerinin arasında sıkıştırılmış.

Forumda fotosu vardı ama olmazsa eve gidince çeker atarım. NASIL YAPILMALI'nın yanında NASIL YAPILMAMALI da olmalı tabi.

Ekleme: Fotoyu buldum, Vakumsuz Klima Montajında Neler Yapılmalı... başlığında paylaşmışım.
Daha belirgin olması açısından kırmızı çember içine alıp tekrar paylaşayım.

Ekli dosyayı görüntüle 16683
Bunu yapanın gözleri kör olmuş değil mi?
Yoksa yapanın mı görenin mi o kısmı karıştırmış olabilirim :D

Bunu yapanın gözleri kör olmuş değil mi?
Yoksa yapanın mı görenin mi o kısmı karıştırmış olabilirim :D

Yani abi, durumları biliyorsun sabahın köründe Arçelik'te bir Adem Helvacı videosu patlamış ve hemen harekete geçmişler ve değişim için adım atmışlardı. İşte Arçelik sosyal medya, bölge müdürlüğü ve tabi servis ayağa kalktıktan sonra değişim yapılan klimanın montajı bu. Daha ne diyim yani. Ulan bunlar bu işi takip eder azıcık düzgün yapalım düşüncesi olmamış belli ki. :hihi:hihi Bunca olanlara rağmen ne yetkilisi servise, ne servis elemanına "aman buna dikkat et çiçek gibi bir montaj yap değişimde" dememiş belli ki.

Böyle ufak tefek kusurlar çok olunca gören/kullanan olarak ben kör oluyorum görmek istemediğim için. Takıntı yapsam kafaya, bana zor çünkü.

Yani abi, durumları biliyorsun sabahın köründe Arçelik'te bir Adem Helvacı videosu patlamış ve hemen harekete geçmişler ve değişim için adım atmışlardı. İşte Arçelik sosyal medya, bölge müdürlüğü ve tabi servis ayağa kalktıktan sonra değişim yapılan klimanın montajı bu. Daha ne diyim yani. Ulan bunlar bu işi takip eder azıcık düzgün yapalım düşüncesi olmamış belli ki. :hihi:hihi Bunca olanlara rağmen ne yetkilisi servise, ne servis elemanına "aman buna dikkat et çiçek gibi bir montaj yap değişimde" dememiş belli ki.

Böyle ufak tefek kusurlar çok olunca gören/kullanan olarak ben kör oluyorum görmek istemediğim için. Takıntı yapsam kafaya, bana zor çünkü.
Ah be abi, kötüyü ifşa edip, iyiyi gönüllü reklam etme çabalarımız boşuna değil işte :(

Abi merhaba
klima vakumu ile ilgili geçmiş bir videona yorum yaptım ama görmedin sanırım
klima kurulumunda yetkili servis yalandan vakum saatini bağlayıp yaptım diye ispatlıyor ise veya hiç yapmıyorsa biz bu olayı nasıl ispatlayabiliriz video veya fotoğraf ile
teşekkürler

Abi merhaba
klima vakumu ile ilgili geçmiş bir videona yorum yaptım ama görmedin sanırım
klima kurulumunda yetkili servis yalandan vakum saatini bağlayıp yaptım diye ispatlıyor ise veya hiç yapmıyorsa biz bu olayı nasıl ispatlayabiliriz video veya fotoğraf ile
teşekkürler
İşte bu nedele herkese, ''Evinize klimacı geliyorsa işlem yapacakları bölgeyi kayıt edecek şekilde kamera kurun'' diyorum her zaman.
Az önce bana yolladan fotolardan da gördüğüm ve zaten bildiğim üzere yoksa kapakları sökülmüş ve ibresi ile oynanmış manometrelerin seri numarası yanında çekilmiş fotoları sözde delil olarak sunuyorlar ve bunu bu şekilde kabul eden THH ler de var.

Artık öyle bir hale geldi ki konu, ''bunu yapanın Allah Belasını Versin, Çoluk çocuğunun hayrını görmesin'' diyecek konumdayız.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri