Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

AlestaDjango

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Taksit sayısına göre değişebilir.
Marka Model Bilgisi
Midea, Rota, Airfel, Kaira, Samsung.
Merhabalar, Şanlıurfa'da yaşıyorum kirada yaşadığım eve klima alma planım var. Diğer konularda önerilen, rota, airfel, midea, kaira markalarını düşünüyorum. Fiyat taksit vs durumlarına göre hareket edeceğim. Aşağıda eğer yüklendiyse evin yaklaşık ölçülerde krokisinden yola çıkarak, kırmızı çizgiler mümkünse öncelikli montaj yapılacak duvarlar, mavi çizgi salonda klima için daha önceden elektrik tesisatı çekilmiş duvar. Salona 12lik yatak odasına 9luk düşünüyorum. Mutfağı da serinletmesi açısından (belki vantilatör de kullanabilirim) salon kapısı açık kullanacağım, tüketimler çok yüksek olmazsa iki klimayı da çalıştırıp sadece banyo kapısı kapalı (kullanılmadığı süreçte çalışma odasının kapısı da kapalı) şekilde de kullanabilirim. Bu şekilde doğru seçim ve doğru kullanım olur mu veya ne önerirsiniz ? Montaj yerleri mantıklı mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. 1000110413.webp

Merhabalar, Şanlıurfa'da yaşıyorum kirada yaşadığım eve klima alma planım var. Diğer konularda önerilen, rota, airfel, midea, kaira markalarını düşünüyorum. Fiyat taksit vs durumlarına göre hareket edeceğim. Aşağıda eğer yüklendiyse evin yaklaşık ölçülerde krokisinden yola çıkarak, kırmızı çizgiler mümkünse öncelikli montaj yapılacak duvarlar, mavi çizgi salonda klima için daha önceden elektrik tesisatı çekilmiş duvar. Salona 12lik yatak odasına 9luk düşünüyorum. Mutfağı da serinletmesi açısından (belki vantilatör de kullanabilirim) salon kapısı açık kullanacağım, tüketimler çok yüksek olmazsa iki klimayı da çalıştırıp sadece banyo kapısı kapalı (kullanılmadığı süreçte çalışma odasının kapısı da kapalı) şekilde de kullanabilirim. Bu şekilde doğru seçim ve doğru kullanım olur mu veya ne önerirsiniz ? Montaj yerleri mantıklı mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 25062
1 haftalığına Adana'dayım. Buradan da araştırma yapacağım ve Şanlıurfa da kurulum servisi olan markadan alıp kendim götürebilirim.

Yatak odanıza 9000btu dan büyük klima almayın lütfen, gece uyurken eziyet çekersiniz.
Salon için büyük olsa da yine de kullanma planınız çerçevesnde 12000btu klima olur. Hatta burada kalori kısmını da düşünerek hareket edip iki ayrı markadan ürün alımı da yapabilirsiniz mesela.

Biliyorsunuz küçük alanlarda güçlü klimalar hiçbir zaman fayda sağlamaz aksine eziyet çektirir. Bu nedenle Salona Xtreme, Yatak odasına Rota veya iki ürünü birden rota da düşünebilirsiniz. Her şekilde vantilatör fikrinize katılmamak elde değil zira yeterli gelmez aksi türlü.

Yatak odanıza 9000btu dan büyük klima almayın lütfen, gece uyurken eziyet çekersiniz.
Salon için büyük olsa da yine de kullanma planınız çerçevesnde 12000btu klima olur. Hatta burada kalori kısmını da düşünerek hareket edip iki ayrı markadan ürün alımı da yapabilirsiniz mesela.

Biliyorsunuz küçük alanlarda güçlü klimalar hiçbir zaman fayda sağlamaz aksine eziyet çektirir. Bu nedenle Salona Xtreme, Yatak odasına Rota veya iki ürünü birden rota da düşünebilirsiniz. Her şekilde vantilatör fikrinize katılmamak elde değil zira yeterli gelmez aksi türlü.
Öncelikle çok teşekkür ederim, markalardan fiyat alıp tekrar sizlere sorup önerilerinizle hareket edeceğim.

Hocam selamlar biraz araştırma yaptım, fiyat sordum, fiyat ve taksit imkânı doğrultusunda kaira alma düşüncesindeyim, scop ve seer değerlerine baktığımda rota ile aynı görünüyorlardı. Bildiğiniz rotayı seçmemi gerektiren önemli bir bilgi var mı ? 12 + 9 btu 48bin ₺ 9 taksit oluyor, rota fiyatı 51bin ₺ sadece bonus karta 9 taksit oluyor o da bende yok maalesef.

Hocam selamlar biraz araştırma yaptım, fiyat sordum, fiyat ve taksit imkânı doğrultusunda kaira alma düşüncesindeyim, scop ve seer değerlerine baktığımda rota ile aynı görünüyorlardı. Bildiğiniz rotayı seçmemi gerektiren önemli bir bilgi var mı ? 12 + 9 btu 48bin ₺ 9 taksit oluyor, rota fiyatı 51bin ₺ sadece bonus karta 9 taksit oluyor o da bende yok maalesef.
Kaira airfel bosch cl200u rota vs hepsi Midea prime platformu altında üretiliyor rota yerine Kaira'yı alsanız daha iyi olur tek farkı Kaira'da wifi olması.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri