Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Nvshr

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30.000
Marka Model Bilgisi
Tcl elite
Merhaba
Şehir Kırşehir
Oda büyüklüğü 25 metrekare yükseklik 2.7m
Odanin içi 29 derece oluyor.
Soğutma amaçlı kullanılacak
Oda iki cephe, Doğuda büyük bir cam, güneyde ise balkon ve balkon kapısı var.
Odanın kapısı açık kullanılmak istiyorum.
Evin genel cephesi doğu güney batı
Ev izalasyonlu ve ara kat.

1) @Adem Helvacı sizin öneriniz hayat kurtarıcı. Sizce hangi marka ve model olmalı. Bir büyük klima ( 18) yerine farklı odalara iki (12 btu) almak mı mantıklı ( evi genel olarak serinletmek icin)
2) Kırşehir'de kullanim haziran ortasi ile Eylül ortası icin gunde yaklaşık 12 saat.
Birde klima aldıktan sonra satış sonrası destek için digitsu gibi firmalar bir kac yıl sonrası için güven konusunda tereddütum var. Siz ne dersiniz.
Servis uzak yerler için yol parası isteyebilir mi.

3) Mustbishi elektrik fiyatlar cok uçuk. A+++ cok az yakıyor diyorlar. Durum gercekten böyle mi. Airfelin yada tlc nin iki kati para verilir mi.
4) mustbishi e. Noviro modeli Gercekten cok sessiz. Hem ic unite hem dış. Digerleride böyle midir ic unite konusunda.
Teşekkür ederim. İyiki varsınız.

Bende yeni noviro me aldım daha takılmadı gerçi ama 10 yıl garanti olması cezbetti beni de açıkçası mitshubishinin.
Ve çevremde ne kadar kullanan varsa hepsi çok memnunlar elektrik tüketimi konusunda me’den
Evladiyelik olsun diye bu şekilde yatırım yaptım kendi adıma

Merhaba
Şehir Kırşehir
Oda büyüklüğü 25 metrekare yükseklik 2.7m
Odanin içi 29 derece oluyor.
Soğutma amaçlı kullanılacak
Oda iki cephe, Doğuda büyük bir cam, güneyde ise balkon ve balkon kapısı var.
Odanın kapısı açık kullanılmak istiyorum.
Evin genel cephesi doğu güney batı
Ev izalasyonlu ve ara kat.

1) @Adem Helvacı sizin öneriniz hayat kurtarıcı. Sizce hangi marka ve model olmalı. Bir büyük klima ( 18) yerine farklı odalara iki (12 btu) almak mı mantıklı ( evi genel olarak serinletmek icin)
2) Kırşehir'de kullanim haziran ortasi ile Eylül ortası icin gunde yaklaşık 12 saat.
Birde klima aldıktan sonra satış sonrası destek için digitsu gibi firmalar bir kac yıl sonrası için güven konusunda tereddütum var. Siz ne dersiniz.
Servis uzak yerler için yol parası isteyebilir mi.

3) Mustbishi elektrik fiyatlar cok uçuk. A+++ cok az yakıyor diyorlar. Durum gercekten böyle mi. Airfelin yada tlc nin iki kati para verilir mi.
4) mustbishi e. Noviro modeli Gercekten cok sessiz. Hem ic unite hem dış. Digerleride böyle midir ic unite konusunda.
Teşekkür ederim. İyiki varsınız.
Merhaba, Yaşadığınız bölge ve genel kullanım şekli çerçevesinde bakarsak ben çok pahalı klimalar almanıza gerek görmedim açıkçası zira biz pahalı klimalara ancak ve ancak zorlu koşullarda yöneliyoruz.

Soğutma çok kolay kısmıdır işin. Yete rki uygun koşullara uygun ürün alınsın. İşin içinde ısıtma olmadığı ve olmayacağı için sizin satın alacağınıoz Çin'in en Çin'inin en Çin'i ürün olsa yine taleplerinizi karşılar o nedenle klima markasına kalitei olgusundan ziyade SSh kısmı ile bakmak burada daha doğru olur ve kırsalda çok yaygın + etkin hizmet sunan Arçelik üretimleri bu noktada belki tercih edilebilir.

Veya Daikin Güvencesi ile satılan Kaira Airfel klimalar HER ŞEKİLDE sizin işinizi çok rahatlıkla görür zira Daikin de ülke genelinde çok iyi yapılanmış firmadır.

Bana 25m2 oda haricine kalan yaşam alanının da m2 bilgisini paylaşırmısınız rica etsem. Bir de evin şeklini yapı olarak bilsek iyi olurdu.

Merhaba, Yaşadığınız bölge ve genel kullanım şekli çerçevesinde bakarsak ben çok pahalı klimalar almanıza gerek görmedim açıkçası zira biz pahalı klimalara ancak ve ancak zorlu koşullarda yöneliyoruz.

Soğutma çok kolay kısmıdır işin. Yete rki uygun koşullara uygun ürün alınsın. İşin içinde ısıtma olmadığı ve olmayacağı için sizin satın alacağınıoz Çin'in en Çin'inin en Çin'i ürün olsa yine taleplerinizi karşılar o nedenle klima markasına kalitei olgusundan ziyade SSh kısmı ile bakmak burada daha doğru olur ve kırsalda çok yaygın + etkin hizmet sunan Arçelik üretimleri bu noktada belki tercih edilebilir.

Veya Daikin Güvencesi ile satılan Kaira Airfel klimalar HER ŞEKİLDE sizin işinizi çok rahatlıkla görür zira Daikin de ülke genelinde çok iyi yapılanmış firmadır.

Bana 25m2 oda haricine kalan yaşam alanının da m2 bilgisini paylaşırmısınız rica etsem. Bir de evin şeklini yapı olarak bilsek iyi o

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri