- Bütçe
- 30.000
- Marka Model Bilgisi
- Tcl elite
Merhaba
Şehir Kırşehir
Oda büyüklüğü 25 metrekare yükseklik 2.7m
Odanin içi 29 derece oluyor.
Soğutma amaçlı kullanılacak
Oda iki cephe, Doğuda büyük bir cam, güneyde ise balkon ve balkon kapısı var.
Odanın kapısı açık kullanılmak istiyorum.
Evin genel cephesi doğu güney batı
Ev izalasyonlu ve ara kat.
1) @Adem Helvacı sizin öneriniz hayat kurtarıcı. Sizce hangi marka ve model olmalı. Bir büyük klima ( 18) yerine farklı odalara iki (12 btu) almak mı mantıklı ( evi genel olarak serinletmek icin)
2) Kırşehir'de kullanim haziran ortasi ile Eylül ortası icin gunde yaklaşık 12 saat.
Birde klima aldıktan sonra satış sonrası destek için digitsu gibi firmalar bir kac yıl sonrası için güven konusunda tereddütum var. Siz ne dersiniz.
Servis uzak yerler için yol parası isteyebilir mi.
3) Mustbishi elektrik fiyatlar cok uçuk. A+++ cok az yakıyor diyorlar. Durum gercekten böyle mi. Airfelin yada tlc nin iki kati para verilir mi.
4) mustbishi e. Noviro modeli Gercekten cok sessiz. Hem ic unite hem dış. Digerleride böyle midir ic unite konusunda.
Teşekkür ederim. İyiki varsınız.
Şehir Kırşehir
Oda büyüklüğü 25 metrekare yükseklik 2.7m
Odanin içi 29 derece oluyor.
Soğutma amaçlı kullanılacak
Oda iki cephe, Doğuda büyük bir cam, güneyde ise balkon ve balkon kapısı var.
Odanın kapısı açık kullanılmak istiyorum.
Evin genel cephesi doğu güney batı
Ev izalasyonlu ve ara kat.
1) @Adem Helvacı sizin öneriniz hayat kurtarıcı. Sizce hangi marka ve model olmalı. Bir büyük klima ( 18) yerine farklı odalara iki (12 btu) almak mı mantıklı ( evi genel olarak serinletmek icin)
2) Kırşehir'de kullanim haziran ortasi ile Eylül ortası icin gunde yaklaşık 12 saat.
Birde klima aldıktan sonra satış sonrası destek için digitsu gibi firmalar bir kac yıl sonrası için güven konusunda tereddütum var. Siz ne dersiniz.
Servis uzak yerler için yol parası isteyebilir mi.
3) Mustbishi elektrik fiyatlar cok uçuk. A+++ cok az yakıyor diyorlar. Durum gercekten böyle mi. Airfelin yada tlc nin iki kati para verilir mi.
4) mustbishi e. Noviro modeli Gercekten cok sessiz. Hem ic unite hem dış. Digerleride böyle midir ic unite konusunda.
Teşekkür ederim. İyiki varsınız.