- Bütçe
- 60000
- Marka Model Bilgisi
- Mitsubishi-Toshiba
Merhaba değerli arkadaşlar. Yaklaşık 20 m2 çift balkon kapılı, bir duvarda 3lü bir duvarında 4lü cam pencere olan, zemini fayans güney cepheli salona klima arayışına girdim. Konum Aydın ama deniz kıyısı değil. Alış sebebim biraz ısınma ağırlıklı. Dayanıklılık, güç ve enerji verimliliği açısından baktım biraz. 12000 btu üzerinden;
Mitsubishi Electric Kirigamine Zen 12
Toshiba Shorai Edge 12
modelleri arasında kaldım. Açıkçası klimalarla ilgili bilgim ve deneyimim yok. Bu sebeple doğru eleme mi yaptım ya da odaya uygun gücü seçebildim mi hiç fikrim yok. Tecrübeli hocalarımın olduğunu görünce aranıza katılıp burada sorma ihtiyacı duydum. Şimdiden fikir sunan herkese teşekkür ederim. Bayilerden fiyat almadım ama 65e kadar max vermeyi planlıyorum bu arada.
Mitsubishi Electric Kirigamine Zen 12
Toshiba Shorai Edge 12
modelleri arasında kaldım. Açıkçası klimalarla ilgili bilgim ve deneyimim yok. Bu sebeple doğru eleme mi yaptım ya da odaya uygun gücü seçebildim mi hiç fikrim yok. Tecrübeli hocalarımın olduğunu görünce aranıza katılıp burada sorma ihtiyacı duydum. Şimdiden fikir sunan herkese teşekkür ederim. Bayilerden fiyat almadım ama 65e kadar max vermeyi planlıyorum bu arada.