- Bütçe
- 18bine kadar
- Marka Model Bilgisi
- Marka farketmez
Merhaba, ankara icin 30-35 m2 lik salona güney doğu cepheli klima öneriniz ne olur? Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hocam sigma konfor rahatlık sessizlik tüketim anlamında sizi Uzer kaldiki 12 lik gerçek 12bile veremiyor bağırır durur o fiyata ısıtmada soğutmada olsa sigmanin özellikle comfort modeli parasını haketmiyor bence 30 35 mt oda 12lik klimanın sınırları sanırım daha iyi anlayan size daha iyi model önerecektir evdeki yalıtim vs durumuna göre
Soğutma amacli kullanacağım.Isıtma soğutma amaçlı mı kullanacaksınız?
Teşekkür ederim. Airfel kampanyası bitmiş. Tcl 20bin civarına var hepsiburada da. Sizce nasıl fiyat?18 lik Airfel Ltmx R32 olan model alabilirsiniz. TCL 18 lik A101 e gelmisti diye hatirliyorum 17-18 bine bulursaniz TCL de alabilirsiniz.
Cepheyi bilmiyorum. Gree Aphro ne cephesi?Gree Aphro idealdir bir kronik hastalık yoksa ama illede yerli olsun diyorsan ben Vestel Baymak derim.
Güneydoğu cephesiCepheyi bilmiyorum. Gree Aphro ne cephesi?
Abi Vestel baymak önerme insanlara hangi kaynağa dayanarak öneriyorsun bu markalarıGree Aphro idealdir bir kronik hastalık yoksa ama illede yerli olsun diyorsan ben Vestel Baymak derim.
Genel olarak sorduğu soru ve yazdığı cevaplara bakınca manipülatif bir tutum gördüm, forumumuzda bu tarz yaklaşımlara izin vermediğimiz için kendisine yıldır özelliği uyguladım.Abi Vestel baymak önerme insanlara hangi kaynağa dayanarak öneriyorsun bu markaları
Teşekkürler abi sana bir soru sordum başka bir başlık altında müsaitsen ona cevap verebilir misinGenel olarak sorduğu soru ve yazdığı cevaplara bakınca manipülatif bir tutum gördüm, forumumuzda bu tarz yaklaşımlara izin vermediğimiz için kendisine yıldır özelliği uyguladım.
Bir konuda vestel önerip, diğer konuda ''ne alayım?'' diye sorup, başka konuda hiç bilmediği ürünleri önermesi tutarsızlıktır ve forumumuzda tutarsız yaklaşımlara müsamaha göstermemekteyiz.
Genel olarak sorduğu soru ve yazdığı cevaplara bakınca manipülatif bir tutum gördüm, forumumuzda bu tarz yaklaşımlara izin vermediğimiz için kendisine yıldır özelliği uyguladım.
Bir konuda vestel önerip, diğer konuda ''ne alayım?'' diye sorup, başka konuda hiç bilmediği ürünleri önermesi tutarsızlıktır ve forumumuzda tutarsız yaklaşımlara müsamaha göstermemekteyiz.
Yaşadığınız bölge, cephe, kullanım şekliniz (Sadece soğutma) ve beklentileriniz doğrultusunda öyle çok üst segmnet veya yüksek kalite, yüksek bütçe ürün ihtiyacınız yok.Tam olarak sorunu anlamadım ama benim cevap gümbürtüye gitti sanırım. Ne önerirsiniz Adem Bey ?
Kışın ısıtmaya destek olarak da kullanabilir diye düşünüyorum. Teşekkürler.Yaşadığınız bölge, cephe, kullanım şekliniz (Sadece soğutma) ve beklentileriniz doğrultusunda öyle çok üst segmnet veya yüksek kalite, yüksek bütçe ürün ihtiyacınız yok.
TCL her şekilde işinizi görür zira kompresör nominal değeri de oldukça yüksek.
12 lik Airfel ltmx R32Merhaba 25 m2 salonuma klima düşünüyorum. Bina yalıtımsız. Daire ara katta. Şehir mersin.
Aklımda;
Arçelik-Beko ekolojik 18.000 btu
LG Dual 18.000 btu
Midea Breezeless 12.000 btu
Gree Aphro 18.000 btu
Klimalar var bunlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi. Çoğunlukla soğutmada kullanılacak.
Abi bu saydıkların arasında hepsi bakır borumu kullanıyor bide hepsinin garanti süreleri ve servis kaliteleri aynı mı12 lik Airfel ltmx R32
12 lik TCL
12 lik Lg dual
Az yaksın çok soğutsun diyorsanız bütçenize göre Extreme save, All easy pro 12 lik yeter.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.