Öncelikle hayırlı günler dilerim herkese ve gecikmeli yazmamdan dolayı da özür dilerim herkezden.
Sevgili
@dost ,
Göstermiş olduğun sabır ve anlayışından dolayı çok teşekkür ederim ama maalesef bu özverinin karşılığı böyle sonuçlanmamalıydı , yaşattıklarımızdan dolayı da çok özür dilerim senden.
İlk satış esnasında Konya dan direk Derince ye giden ambar olmadığından dolayı İstanbul FG den sevk ederiz dedik fakat stok kalmadığı ve 05.Ağustos tarihinde gireceği bilgisini aldık. Derince deki servis arkadaş ile görüşmemiz neticesinde müdürümün kendisini araması sonucunda benim elimde var 1 haftalık emanet ürün verelim FG den ürünü ona sevk edeceğimiz yönünde konuştuk ve kendisinin gecen Cuma günü ürünü götürüp montaj yapacağını söyledi. Bizde
@dost kardeşe kendisini 10 gün bekletmeyeceğimizi Cuma günü montajı yaptıracağımızı ilettik.
@dost beni Perşembe den aradı ve Derince deki zatı muhtereme o kadar araması sonucunda ulaşamadığını Cuma gün ki montajda bir sorun olmaması yönünde rica etti evde hanımı ve çocuğu rahatsızlığını en başından beri dile getirmişti .Bizde servis arkadaş ile Cuma günü montajda bir sorun olmayacağının teyidini almak için aramaya başladık fakat telefon sürekli kapalı. Bizi bir telaş aldı ve
@dost u arayarak durumu izah ettim ve müsaade edersen Cuma günü nakliye bedeli de hiç önemli değil sadece sözümüz yerini bulsun , mahcup olmayalım ve evde ki hastalarımızı rahatlatmak amaçlı Konya dan Derince üzeri İstanbul a giden bir Tır ile ürünü göndereceğimizi fakat cumartesi sabah kendisinin ürünü tır şöförü ile konuşarak ürünü teslim alması gerektiğini rica ettik. Bizde ürünü montaj yaptırmak için Kocaeli de bir servis ile konuştuk ve müşterimizin evde hastası olduğu durumunu da izah ederek . Cumartesi sabah tır ın Derince ye ulaşması halinde kendisine haber ettiğimiz taktirde cumartesi günü montajı yaptıracağının teyidini aldık ve ürünü tırcıya teslim ettik.
Cumartesi sabah tır Derince de fakat
@dost a 20 km uzakta bir mesafede olduğunu ve ona yakın petrole gelmesinin zaman alacağını söyleyerek iş hızlı olması açısından
@dost un 20 km gelip ürünü bulunduğu yerden alması gerektiğini söylemiş.
@dost da hızlı hareket etmek adına kabul etmiş ve git gel 40 km yol yaparak klima yı teslim alıp beni bilgilendirdi, bizde cumartesi tır teslim etsin bizde mutlaka montajını yaparız diyen Kocaeli’ deki servis arkadaşı bilgilendirdik. Montajı sorgulamak için öğleden sonra tekrar aradığımda saat 18:00 e kadar ekiplerin uğrayacağını ve bir takım ya sabır dedirten sözler sarfetmesine rağmen mahcubiyet olmasın diye sessiz kalarak gün sonuna kadar bekledik. Maalesef ki Kocaeli’ndeki zatı muhteremde sözünün arkasında durmamıştı ve bizi mahcup etmişti. Durumu @Dost’ a ilettim ve aynı tırcı dönüş yolunda ise arayıp konuşacağım ve Konya nakliyesini de kendi ödemek süretiyle ürünü iade etmek istediğini söyledi. Sözün bittiği yere gelmiştik ve kendinden özür dileyerek nasıl uygun görüyorsan öyle yapalım dedim ve sonuçta cumartesi akşam 19:00 sularında aynı tırcı Konya dönüş yoluna geçmiş ürünü
@dost dan teslim alıp Konya ya doğru yola çıkmıştı ki Kocaeli’ndeki zatı muhterem beni aradı ve ürünü keşke Konya ya çekmeyip ona spotçu mantığında bir fiyata kendisine vermemi söyledi. Çok gerilmiştim zaten ve uzatıp kimseyi kırmakta istemiyordum hadi arkadaş işine git konuşmayalım dedim kapattım.
Maalesef ki olayın özeti olarak bazı ego sahibi arkadaşlar ellerinde ürün olmamasına rağmen kendi bölgelerine bir başkasının ürün satmasını hazmedemeyip , yalanlarla müşteri satıcı ilişkisini bozarak insanları mağdur edip ,markaya da zarar vermişlerdir.
Sevgili
@dost, senden , eşinden ve çocuğunda özür diliyorum, keşke böyle olmasaydı…