Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kombi Montajı videosu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

furkangeze

Meraklı
Yeni Üye
Son zamanlarda vakumsuz klima montajları, açıkta duran bakır borular vs derken genelde işini kötü yapan ustalarla ilgili başlıklar var. Bugün instagramda denk geldiğim ve izlerken keyif aldığım bir videoyu paylaşayım dedim. Forumda temiz iş yapan ustaları görünce keyiflenen çok kişiyiz. Kombiye asılarak askı aparatını denedikleri kısımda gülümsetti 😊

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu arkadaşları sürekli görüyorum Instagram'da. Gerçekten temiz ve düzenli çalışıyorlar. Halı dokur gibi tesisat döşüyorlar takdire şayan. Şu yeni tip doğalgaz borularının bir an evvel Ankara'ya da gelmesi lazım.

Temiz çalışıyorlar hakkını verelim.

Fakat doğalgaz hat, kombi, ocak, kalorifer sistemi maalesef hata kabul etmeyen bir sistem olduğu için bütün güvenlik kurallarına uyulması gerekmekte. Klima montajcısına göre doğal gaz işinde eğitim daha ön planda.

Bir kere projeye harfiyen uymak zorunda, olası bir hata da şirket zararlı çıkar.
Su Tesisat kısmında olası bir kaçak durumunda alt komşu masrafı, mevcut evin varsa parke, granit vs kırım söküm tekrar montaj işi yine şirkete ait olacak. (tesisata kimyasal sıkıp gideriliyor fakat her sorunda işe yaramayabiliyor)
Gaz kaçağından bahsetmiyorum bile....

Kısaca kombi işi daha planlı programlı ve eğitimli bir iş.

Ben mesela evin bütün tadilat, elektrik, montaj, boya işlerini hallederim ama iş su tesisatına gelince elimi bile sürmem. Diğer işler anında hatayı gösterirken , su ve gaz işinde kılcal bir sızıntı günler, haftalar veya aylar sonra kendini belli eder.

Temiz çalışıyorlar hakkını verelim.

Fakat doğalgaz hat, kombi, ocak, kalorifer sistemi maalesef hata kabul etmeyen bir sistem olduğu için bütün güvenlik kurallarına uyulması gerekmekte. Klima montajcısına göre doğal gaz işinde eğitim daha ön planda.

Bir kere projeye harfiyen uymak zorunda, olası bir hata da şirket zararlı çıkar.
Su Tesisat kısmında olası bir kaçak durumunda alt komşu masrafı, mevcut evin varsa parke, granit vs kırım söküm tekrar montaj işi yine şirkete ait olacak. (tesisata kimyasal sıkıp gideriliyor fakat her sorunda işe yaramayabiliyor)
Gaz kaçağından bahsetmiyorum bile....

Kısaca kombi işi daha planlı programlı ve eğitimli bir iş.

Ben mesela evin bütün tadilat, elektrik, montaj, boya işlerini hallederim ama iş su tesisatına gelince elimi bile sürmem. Diğer işler anında hatayı gösterirken , su ve gaz işinde kılcal bir sızıntı günler, haftalar veya aylar sonra kendini belli eder.
Geçenlerde bir arkadaş dikkat ettiği halde kaçak olmuştu. Tutunanak tutulmuştu hakkında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri