Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Küçük ev aletleri Tavsiyeleri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tarıkuzun

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
Uygun
Marka Model Bilgisi
Hepsi
Herkese mutlu günler:)
-6 kişilik türk kahve makinesi
-Airfry
-Robot süpürge
-Kettle ( ya da çayçı)
Gibi küçük ev aletlerini kapsayacak marka ürün önerileri alabilir miyim?
Bütçe için problem yok ?

Arçelik TKM 9961 Telve (Türk kahve makinesinde Arçelik bu işin piridir)
Arçelik CM 6964 S Çay Makinesi
Robot süpürgeler hakkında bilgim yok aletleri gereksiz olarak görüyorum biraz bilgisi olanlar yardımcu olur.

Arçelik TKM 9961 Telve (Türk kahve makinesinde Arçelik bu işin piridir)
Arçelik CM 6964 S Çay Makinesi
Robot süpürgeler hakkında bilgim yok aletleri gereksiz olarak görüyorum biraz bilgisi olanlar yardımcu olur.
Murat bey yine imdada yetiştiniz vallahi ? Teşekkürler ediyorum hepsini inceleyeceğim.
Airfry öneriniz var mıdır?

Ya valla ne diyeyim %99'u aynı cihaz. Kullanmadım da hiç Airfyer için de bilenler yazsa iyi olur.
Tamamdır teşekkür ederim.
Bu arada dün önerdiğiniz tüm ürünleri aldim samsung buzdolabını, arceik ankastre setini, samsung çamaşır makinesini.
Sadece bulaşığı bosch SMS4IKW51T modelini almak durumunda kaldım. Ve 4 yil garanti yaptırdım. Umarım bulaşık makinesi tercihim kötü olmalıştır

Tamamdır teşekkür ederim.
Bu arada dün önerdiğiniz tüm ürünleri aldim samsung buzdolabını, arceik ankastre setini, samsung çamaşır makinesini.
Sadece bulaşığı bosch SMS4IKW51T modelini almak durumunda kaldım. Ve 4 yil garanti yaptırdım. Umarım bulaşık makinesi tercihim kötü olmalıştır
Bosch'larda +4 yıl ek garanti yok kime yaptırdınız onu?

Pardon +1 yil yaptırmışım ama makinenin kendi 3 yillik garantisini de sigortaya dönüştürdüğünü söyledi.
Media markt
Makinenin kendi 3 yıllık garantisi sigortaya felan dönüşmez fabrika garantisidir o. Yaptırdığınız +1 yıl garanti ücretini MediaMarkt'a verdiyseniz geçmiş olsun onların garanti dedikleri şeyin garantiyle alakası yok.

Makinenin kendi 3 yıllık garantisi sigortaya felan dönüşmez fabrika garantisidir o. Yaptırdığınız +1 yıl garanti ücretini MediaMarkt'a verdiyseniz geçmiş olsun onların garanti dedikleri şeyin garantiyle alakası yok.
Poliçede nem vs anakart yanmasi gibi şeyler var ama bilemedim. 1 yil yaptirdim zaten ne olur ne olmaz diye

Philips

Philips Airfryer XXL HD9651/90 Premium Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz​

önerir misiniz
Nedense daha çok philips öneriyorlar
teşekkürler

Airfry almaman için tavsiye verebilirim gereksiz bir alet yerim olsaydı çok kaliteli bir fırın alır bu aleti almazdım. Cosori dual blaze kullanıyorum ucuzda değil en iyilerinden ama temizlemesi çok sıkıntı ve dediğim gibi çok kaliteli bir fırın bunun yaptığını hayli hayli yapar.

Bekar olmam yanlız yaşamam ve evimin mutfagının küçük olması bu cihaza yönlendirdi ama geniş bir ev geniş mutfak varsa çok kaliteli bir fırın alırdım bu cihaz yerine. Tamamiyle şov bir reklam parlatması olan üründür bu alet benim için.

Yinede ben illa alacagım bunu diyrosanız ucuz olanı alın bakın bir bence.

Bir kullanıcı tavsiyesi.

Airfry almaman için tavsiye verebilirim gereksiz bir alet yerim olsaydı çok kaliteli bir fırın alır bu aleti almazdım. Cosori dual blaze kullanıyorum ucuzda değil en iyilerinden ama temizlemesi çok sıkıntı ve dediğim gibi çok kaliteli bir fırın bunun yaptığını hayli hayli yapar.

Bekar olmam yanlız yaşamam ve evimin mutfagının küçük olması bu cihaza yönlendirdi ama geniş bir ev geniş mutfak varsa çok kaliteli bir fırın alırdım bu cihaz yerine. Tamamiyle şov bir reklam parlatması olan üründür bu alet benim için.

Yinede ben illa alacagım bunu diyrosanız ucuz olanı alın bakın bir bence.

Bir kullanıcı tavsiyesi.
Bizim sevgili @Tesla ustamızın bir tezi vardı
Bir zamanların mutfak robotu gibi bu airfryer ürünler de 2 seneye kalmaz raflardaki yerini alır demişti :kiskis

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri