Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Letgo, Sahibinden Param Güvende ve Trendyol Linkleri ile İkinci El Ürün Dolandırıcılığı

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Herkese selam. İnternette ve özellikle Facebook marketplace ilanları ile çalışıyor bu dolandırıcılar. İlan konumu sizin ilinizde oluyor. Fakat her nedense bu arkadaşlar nişan atma, boşanma ya da üniversiteden mezun olma gibi nedenlerle uzak illere gitmiş oluyorlar. Siz nasıl alacağım dediğinizde Letgo linki,param güvende linki ya da trendyol linki gönderiyorlar. Bu sistemden almanızı istiyorlar Ürünleri oldukça uygun fiyata koyuyorlar ve pazarlık da yapıyorlar. Ve sayıları çok fazla. Genelde büyük ekran televizyonlar ve pahalı elektrik süpürgeleri bu karakter yoksunu insanların olta yemleri. Konuşmaları aşağıya bırakıyorum.

ürün linki bu siteye gidiyor
1000009133.jpg

Site sahte ayrıca ödeme ekranını atıyorum size evlere şenlik 🤣

1000009134.jpg

Şahıs ibani verilmiş.

1000009143.jpg1000009144.jpg
1000009145.jpg1000009146.jpg
Konuşma böyle. Mısır ve çerez almayi unuttuysaniz alabilirsiniz. Kalanı whatsapp ile devam ediyor.
1000009140.jpg1000009142.jpg

Ekli dosyalar

• 1000009140.jpg
    1000009140.jpg
    50.9 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000009141.jpg
    1000009141.jpg
    53.2 KB · Görüntüleme: 4
40 küsür bin liralık İhlas'ı 7000 TL'ye görüp almaya niyetlenen oldukça bunun gibi adamlarda çok olur. Milletimiz cahil bu adamlarda kabahat yok.

40 küsür bin liralık İhlas'ı 7000 TL'ye görüp almaya niyetlenen oldukça bunun gibi adamlarda çok olur. Milletimiz cahil bu adamlarda kabahat yok.
Burada ihlas da hatalı. Internette hiç bir yerde fiyatı yazmıyor. Neymiş evde tanıtımda katalog bırakılıyormuş.

Burada ihlas da hatalı. Internette hiç bir yerde fiyatı yazmıyor. Neymiş evde tanıtımda katalog bırakılıyormuş.
Ben bildim bileli aynı kafada bu adamlar. Aynı ürünü 20 senedir 0 ARGE ile satıyorlar. İnsan dövücüden kola giden kabloyu bari saklar o boruyu değiştirir ama yok. Satış stratejileri de senin dediğin gibi. Garip bir oluşum.

Ben bildim bileli aynı kafada bu adamlar. Aynı ürünü 20 senedir 0 ARGE ile satıyorlar. İnsan dövücüden kola giden kabloyu bari saklar o boruyu değiştirir ama yok. Satış stratejileri de senin dediğin gibi. Garip bir oluşum.
Ve hala ayakta. İnsan o kabloyu boruya adapte eder. 90 modelinde de aynı. Annem müptelası 🤣

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri