- Bütçe
- 10bin - 20 bin
- Marka Model Bilgisi
- Samsung- lg
Herkese iyi forumlar dilerim. 50-55 inc tv arayışındayım aklımda samsung ve lg markası var. Android sistemi tv stick gibi aparatla halledebileceğim için ana sistem android olmasını istemiyorum. Lg 50-55 inc uq81 ve ur81 modelleri, samsung 50-55 inc cu8000 ve q60c serileri aklımdaki modeller. 50 inc serilerinde her iki markada va panel ama hangisi kalitelidir?
Lg ips paneli ve direct led daha cazip gelmekte ama yinede değerli forum adminlerine ve üyelerine danışmak istedim. Bu saydıgım modelleri tavsiye edermisiniz? Hem satış öncesi hem de satış sonrası için kafam ağrımayacak servisle uğraşmayacağım bir model istiyorum açıkcası. Bu modeller dışında ayni fiyat kategorisinde farkli marka önerilerinede açıgım, teşekkür ederim.
Lg ips paneli ve direct led daha cazip gelmekte ama yinede değerli forum adminlerine ve üyelerine danışmak istedim. Bu saydıgım modelleri tavsiye edermisiniz? Hem satış öncesi hem de satış sonrası için kafam ağrımayacak servisle uğraşmayacağım bir model istiyorum açıkcası. Bu modeller dışında ayni fiyat kategorisinde farkli marka önerilerinede açıgım, teşekkür ederim.