Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Tüketici Hakları Mağdur eden e-Ticaret ve Fiziksel Bayi Panosu

Murkit

İnce Eleyen
Araştırmacı
Herkese memnuniyeti yüksek alışveriş keyfi diliyorum.
Forumda en çok karşılaştığım şikayet unsurlarından biri satış sonrası hizmet servisleri ile ilgili. Bu güzide platformun öncelikli ve spesifik amacı olan bilinçli tüketici kamuoyu oluşturma çabası ve amacına istinaden, bireylerin hem satıcı hem de servis nezdinde öncelikli olarak elbette kötü deneyim ve şikayetlerinin bir arada listelenebileceği, aynı zamanda elbette olumlu deneyimden kaynaklı samimi önerileri de görebileceğimiz bir konu başlığının altında toplanılmasını hem tüketici dostu hem de burada adı geçmekten kaynaklı, caydırıcılığı olan bir yazılı kamuoyunu oluşturulmasını çok elzem görüyorum.

Özelikle @Adem Helvacı beyin belirttiği al-satçı, maddi kazanç dışında bir kaygısı olmayan işletme ve teknik servisleri biz; bilinçli tüketici olmaya çalışan bireylere bildirmenizi rica ederim.

Bilinçli Alışverişler.

Aaaa siz o musunuz? Arge mekanik için sormuştunuz bana, ben de sizi uyarmıştım ''Bakın ucuza satıyorlar ama sonrasında çok sorun çıkıyor, satıcı ile farklı servis aralarında anlaştıkları için klimayı montaj mı yapıyorlar kusup gidiyorlar mı belli değil'' demitşim. Daha 1-2 gün önceki konu polması lazım doğru mu hatırlıyorum?

Ben her konuda elimden geldiğince objektivitemi yitirmeden hareket etmeye ve yorum yazmaya gayret ediyorum.
Bu çerçevede ısrarla diyorum ki inetrent satıcılarından Midea klima almayın.
BAYİ/SERVİS sistemi ile çalışan bu markada klimanızı, daha ucuza satıyorlar diye al/sat işi yapanlardan satın aldığınızda ne mi olur?

Bakın bu olur.

Ekli dosyayı görüntüle 24360 Ekli dosyayı görüntüle 24361
Ekli dosyayı görüntüle 24362

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri