Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Diğer Sorular Merhaba Ofisel Alpha Fab1 garanti işlemi için atmam gereken mail de bana yardımcı olabilirmisiniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

poyraztry

Meraklı
Meraklı
Merhaba Ofisel Alpha Fab1 kotuğumun sol kol dayama dayanağı yerinden çıktı ve gördüğüm kadarıyla somunun dişleri parçalanmış koltuğumun garantisi devam etmekte sol kol sistemi ve kol dayanağının ücretsiz değişimini onarımını talep etmem için mail atmam gerekmetke fatura tarihi 05-11-2022 yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bize anlattığınız gibi sorunu aynen oraya anlatın. Mailin başına "Merhaba," diyerek. Faturanızı ve ürün görsellerini de ekleyin o vida kısmını falan. Garanti işlemi içerisinde onarım veya değişimini talep ediyorum deyip "İyi çalışmalar" şeklinde maili tamamlayın.

Eğer standart dışı kullanım tespit edilirse garanti dışı işlem de yapılabilir. İlk garantili değişim talebi yapın bu şekilde.

Bu talep kime şekilde olacak ? Firma mı yoksa Hakem Heyeti mi?
Aynı zamanda fiziksel hasarlarda genelde tüketici hatası olmadığı konusunun kesinleştirilmesi gerekliliği unutulmamalıdır.

Bize anlattığınız gibi sorunu aynen oraya anlatın. Mailin başına "Merhaba," diyerek. Faturanızı ve ürün görsellerini de ekleyin o vida kısmını falan. Garanti işlemi içerisinde onarım veya değişimini talep ediyorum deyip "İyi çalışmalar" şeklinde maili tamamlayın.

Eğer standart dışı kullanım tespit edilirse garanti dışı işlem de yapılabilir. İlk garantili değişim talebi yapın bu şekilde.
Merhaba Ofisel Alpha Fab1 kotuğumun sol kol dayama dayanağı yerinden çıktı ve koltuğumun garantisi devam etmekte sol kol sistemi ve kol dayanağının Garanti işlemi içerisinde onarım veya değişimini talep ediyorum. İyi çalışmalar

Firma ise yukarıdaki metniniz yeterli, diplomatik lisana gerek yok.
ilk tüketici hakları çıktığı zamanlarda

bir bilgisayar donanımı esnaftan almıştım. sonra bozuktu. (sanırım faks/modem di )

Gittim yüz yüze konuştum. Almam dedi.

Bende bir faks çektim.
Titresi (unvanı) yazdım
altına da
Sayın İlgili
ile derdimi anlattım. ve şu şu maddelere göre geri almanız gerekir gibi metin yazdım.

sonra telefon geldi ve tamam paranı iade edeceğim dedi.

gene yüz yüze geldik. Para hazır. alacağım.

Birden başlamaz mı "sayın ilgili" ile bana nasıl hitap edersin. "sayın ilgili" ile bana küfür mü ediyorsun... 5dk söylendi.

Sonra parayı aldım gittim. Kızacak birşey bulamadı :D

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri