Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Meta Plus Bilgi Teknolojileri - Outlet Bilgisayar Satış Merkezi

metaplusbilgiteknolojiler

Yeni Üye
Kadim Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,

@İlteriş Yılmaz beyefendi ile tanışıp hoş bir sohbetten sonra forumunuzu keşfettik. Kendilerine yaptığımız işten bahsettiğimizde kesinlikle forumda olmamız gerektiğini ve buradaki aile üyelerine bilgisayar alımlarında alabilecekleri en uygun fiyata verebileceğimizi garanti ettik :) Pazar yerlerindeki mağazalarımızda sıfır olarak sattığımız ürünler geri geldikleri takdirde, tüm kontrollerini yaparak outlet olarak tekrardan satışa sunuyoruz. Yani aslında sıfır ürün satışı yapıyoruz. Kutu vs takıntısı olmayan müşterilerimiz ise outlet olarak aslında aynı ürünü daha uyguna alabiliyorlar. Mağazamız İstanbul Levent'teki Pol Center Avm'nin alt katında. Tüm ürünlerin resmi garantileri geçerlidir. Outlet ürünlerin sıfırından tek farkı kutularının açılmış olmasıdır ve bazı apple grubu gibi ürünlerin garantisinin başlamış olmasıdır. Özellikle okulların açılmaya yaklaştığı ve herkesin bilgisayar ihtiyacının oluştuğu bu dönemde; elimizden gelen yardımı yapmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen çekinmeden sorun.

Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar herkese merhaba,

@İlteriş Yılmaz beyefendi ile tanışıp hoş bir sohbetten sonra forumunuzu keşfettik. Kendilerine yaptığımız işten bahsettiğimizde kesinlikle forumda olmamız gerektiğini ve buradaki aile üyelerine bilgisayar alımlarında alabilecekleri en uygun fiyata verebileceğimizi garanti ettik :) Pazar yerlerindeki mağazalarımızda sıfır olarak sattığımız ürünler geri geldikleri takdirde, tüm kontrollerini yaparak outlet olarak tekrardan satışa sunuyoruz. Yani aslında sıfır ürün satışı yapıyoruz. Kutu vs takıntısı olmayan müşterilerimiz ise outlet olarak aslında aynı ürünü daha uyguna alabiliyorlar. Mağazamız İstanbul Levent'teki Pol Center Avm'nin alt katında. Tüm ürünlerin resmi garantileri geçerlidir. Outlet ürünlerin sıfırından tek farkı kutularının açılmış olmasıdır ve bazı apple grubu gibi ürünlerin garantisinin başlamış olmasıdır. Özellikle okulların açılmaya yaklaştığı ve herkesin bilgisayar ihtiyacının oluştuğu bu dönemde; elimizden gelen yardımı yapmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen çekinmeden sorun.

Herkese iyi forumlar.
Hocam hoş geldiniz. Görür görmez mutlu oldum gerçekten. :clap2

Sizin gibi müşteri odaklı firmaların başımızın üstünde yeri var. Forum üyelerimiz ve takipçilerimiz dizüstü bilgisayar alışverişlerinde rahatlıkla sizi tercih edebilir. Biz sizden bu enerjiyi zaten aldık. ☺️?

Zaten bulunduğunuz konum sayesinde sık sık görüşeceğiz. ?

Hayırlı işler diliyorum. ☺️?

Sizin gibi müşteri odaklı firmaların başımızın üstünde yeri var. Forum üyelerimiz ve takipçilerimiz dizüstü bilgisayar alışverişlerinde rahatlıkla sizi tercih edebilir. Biz sizden bu enerjiyi zaten aldık. ☺️?

İlteriş hocam çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Bizde sizlerden bu enerjiyi aldık. Burada 1 kişiye bile faydamız dokunursa ne mutlu bizlere. Her daim bu foruma özel fiyatlandırma yapacağımıza emin olabilirsiniz.

Tekrar satışı yine pazar yerlerinde de yapabiliyor musunuz acaba? Biz İstanbulda değiliz o yüzden soruyorum :)
Uğur bey merhaba,
tabiki outlet ve ikinci el satışı yapılan n11 eptt avm gibi pazar yerlerinde tekrardan satışa sunuyoruz. Ancak bu kategorilerde komisyon oranları yüksek olduğu için tavsiyemiz herhangi bir ihtiyacınızda buradan bizimle iletişim kurmanız. Malum yaşadığımız dönemde artık 1 tl'miz bile çok değerli. En uygun fiyatlarla en doğru cihazı almanız gerekmektedir.

Bu arada eklemeyi unuttuk. Sizin güzel enerjinizden faydalanabilmek için her daim kahvemiz sıcaktır. Her zaman bekleriz.

İlteriş hocam çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Bizde sizlerden bu enerjiyi aldık. Burada 1 kişiye bile faydamız dokunursa ne mutlu bizlere. Her daim bu foruma özel fiyatlandırma yapacağımıza emin olabilirsiniz.
Tüketicilerin doğru ürüne, uygun fiyatlarla sahip olabilecek olması bizim için büyük bir mutluluk. Ürünlerinizin arkasında duracağınızı bilmek de bir tüketici derneği yöneticisi olarak baktığımda ayrıca değerli. ?

Bu arada eklemeyi unuttuk. Sizin güzel enerjinizden faydalanabilmek için her daim kahvemiz sıcaktır. Her zaman bekleriz.
Fugo açılmadan önceki kahvemizi sizin iş yerinizde içelim o halde. ??

Tüketicilerin doğru ürüne, uygun fiyatlarla sahip olabilecek olması bizim için büyük bir mutluluk. Ürünlerinizin arkasında duracağınızı bilmek de bir tüketici derneği yöneticisi olarak baktığımda ayrıca değerli. ?

Fugo açılmadan önceki kahvemizi sizin iş yerinizde içelim o halde. ??
@İlteriş Yılmaz hocam her zaman bekleriz. Ayrıca bu foruma özel sattığımız bütün ürünlere verdiğimiz şekilde almak kaydıyla 3 ay para iade garantisi veriyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için herşeyden önemli.

Hoşgeldiniz, Ankara'da bir teknoloji ve özellikle apple tutkunu olarak şu an satışta olan ürünleri görebileceğimiz bir yer var mı acaba?
Teşekkür ederiz hoşbulduk?? web sitemiz hazırlanıyor kısa bir süre sonra yayına alacağız. Ancak apple grubunu site üzerinden satışa açmakta kararsız kaldık. Outlet ürünlerde fiyatlar uyguna geldiği için büyük firmaların şikayeti üzerine google'dan birkaç kere ban yedik. Merchant Center hesabımıza kadar kapattılar. Sarı siteye ürün yüklediğimiz zaman linkini paylaşıyor oluruz buradan. İlginize çok teşekkürler.

Merhabalar hayırlısı olsun. Ancak ürünleriniz ne kadar uyguna geliyor ? mesela ben google'dan araştırdığımda sıfır garantisi başlamamış ürün mesela macbook air olsun diyelim. En ucuzu m1 model işlemcili 23500 lira. https://www.akakce.com/laptop-noteb...56-gb-ssd-13-3-notebook-fiyati,882471431.html örnek olsun diye link ekliyorum n11.com da satılıyor. Puan ile çekle falanda biraz daha uyguna gelebiliyorken sizde bu ürün ne kadara gelecek ?

Merhabalar hayırlısı olsun. Ancak ürünleriniz ne kadar uyguna geliyor ? mesela ben google'dan araştırdığımda sıfır garantisi başlamamış ürün mesela macbook air olsun diyelim. En ucuzu m1 model işlemcili 23500 lira. https://www.akakce.com/laptop-noteb...56-gb-ssd-13-3-notebook-fiyati,882471431.html örnek olsun diye link ekliyorum n11.com da satılıyor. Puan ile çekle falanda biraz daha uyguna gelebiliyorken sizde bu ürün ne kadara gelecek ?
Merhaba çok teşekkürler. Belirttiğiniz üründen elimizde adetli olarak var. Mağazamızdan 18.499 tl'ye alabilirsiniz. Mart - Nisan aktivasyonlu cihazlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri