Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Midea - Gree - Mitsubishi electric

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

omerberat

Meraklı
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Midea , Gree , Mitsubishi eletric
Herkese merhaba. Soğuk bir bölgedeyim klimayı ısınmak için kullanıyorum. Ama memur olduğum hemde mersinli olduğum için sahil bölgelerine tain olursam soğutma için kullanacağım. Daha önce midea (prime) kullandım çok memnundum ısınma konusunda tek problem çok çatırtı sesleri geliyordu. Oda zamanla alısıyorsun önemli değil aslimda ama tasındığım için yeni kiracıya sattım. Yeni klima konusunda tavsiye istiyorum. Tamam mitsubishi(krigamine, legendera) iyi ama degerlere baktiğimiz zaman midea(breezeless All easy pro )ve green( G-Tech)in de aynı SEER ve SCOP değerlerini yakaladigini görüyorum sadece kWh/yıl da biraz fark var oda aradaki fiyat farkına değer mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bir Midea klimayı All Easy veya Breezeless dahi olsa Mitsubishi Electric ile kesinlikle kıyaslayamayız bu nedenle maddi olanak varsa mutlaka bir ME Legendera almanızı öneririm zira çok kıymetli bir kardeşimiz gün gün klima verilerini paylaşıyor ve sonuçlar çok güzel, kasa genleşme sesi, dış ünitede motor sesi vs hiçbir şey duyamazsınız. 1020 rakım eksi 2 lerde henüz tam karakış bastırmamış olsa da tüketim verileri de muntazam geliyor. 18 lik makinenin 200 lü wattlarda seyrettiğini görüyoruz hem de anlık değil bayaaa bildiğiniz o seyirde devam ediyor.

Düşünün ki bendeki Breezeless bile 350 watt dolaylarında seyrediyor 12 lik olmasına rağmen.

Haaa Breezeless için sınıfında mükemmel ürün derim ama ME Legendera ile de kıyaslamam.

Bir Midea klimayı All Easy veya Breezeless dahi olsa Mitsubishi Electric ile kesinlikle kıyaslayamayız bu nedenle maddi olanak varsa mutlaka bir ME Legendera almanızı öneririm zira çok kıymetli bir kardeşimiz gün gün klima verilerini paylaşıyor ve sonuçlar çok güzel, kasa genleşme sesi, dış ünitede motor sesi vs hiçbir şey duyamazsınız. 1020 rakım eksi 2 lerde henüz tam karakış bastırmamış olsa da tüketim verileri de muntazam geliyor. 18 lik makinenin 200 lü wattlarda seyrettiğini görüyoruz hem de anlık değil bayaaa bildiğiniz o seyirde devam ediyor.

Düşünün ki bendeki Breezeless bile 350 watt dolaylarında seyrediyor 12 lik olmasına rağmen.

Haaa Breezeless için sınıfında mükemmel ürün derim ama ME Legendera ile de kıyaslamam.
Ozaman Mitsubishi babanın önünde saygıyla eğiliyorum?
Bükemediğin bileği öpecek missin derler abi?

Çok teşekkür ederim. ME Legendera 18 lik olmazsa 12 liğini almaya çalişacağım.

Antalya ve ilçelerinde tavsiye edebileceğıniz bayi varmı bide

Herkese merhaba. Soğuk bir bölgedeyim klimayı ısınmak için kullanıyorum. Ama memur olduğum hemde mersinli olduğum için sahil bölgelerine tain olursam soğutma için kullanacağım. Daha önce midea (prime) kullandım çok memnundum ısınma konusunda tek problem çok çatırtı sesleri geliyordu. Oda zamanla alısıyorsun önemli değil aslimda ama tasındığım için yeni kiracıya sattım. Yeni klima konusunda tavsiye istiyorum. Tamam mitsubishi(krigamine, legendera) iyi ama degerlere baktiğimiz zaman midea(breezeless All easy pro )ve green( G-Tech)in de aynı SEER ve SCOP değerlerini yakaladigini görüyorum sadece kWh/yıl da biraz fark var oda aradaki fiyat farkına değer mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kullanacağınız oda kaç m2

Bide adem abi bu scop ve seer değerleri 9 ve 12 liklerde daha iyi 18 likte düsüyor bunun sebebi ne daha yüksek olması gerekmiyor mu
Klima küçüldükçe harcadığı enejiye karşılık verdiği güç artar buyüzden ne kadar küçük okadar verimli oluyor abi. Bu sebepten herzaman ihtiyacı olan btü klima alınmalı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri