Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Midea - Gree - Mitsubishi electric

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

omerberat

Meraklı
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Midea , Gree , Mitsubishi eletric
Herkese merhaba. Soğuk bir bölgedeyim klimayı ısınmak için kullanıyorum. Ama memur olduğum hemde mersinli olduğum için sahil bölgelerine tain olursam soğutma için kullanacağım. Daha önce midea (prime) kullandım çok memnundum ısınma konusunda tek problem çok çatırtı sesleri geliyordu. Oda zamanla alısıyorsun önemli değil aslimda ama tasındığım için yeni kiracıya sattım. Yeni klima konusunda tavsiye istiyorum. Tamam mitsubishi(krigamine, legendera) iyi ama degerlere baktiğimiz zaman midea(breezeless All easy pro )ve green( G-Tech)in de aynı SEER ve SCOP değerlerini yakaladigini görüyorum sadece kWh/yıl da biraz fark var oda aradaki fiyat farkına değer mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun abi güle güle kullan montaj sırasında vakumlama işlemini 10-15 dakika boyunca yaptır çok önemli
Teşekkür ederim. Tamam. Bide internette bu marka modellere bakarken iç ünite ile dış ünite arasındaki boru ve kaplolar güzel bi şekilde kapatılmış. Acaba mitsubishi klimalar hep bi sekildemi yapılıyot yoksa eski düzen açıkta olma şansı varmı. O kadar paraya inşallah kapatırlar diye düşünüyorum ama.Screenshot_20231217_184401_Instagram.jpg

Teşekkür ederim. Tamam. Bide internette bu marka modellere bakarken iç ünite ile dış ünite arasındaki boru ve kaplolar güzel bi şekilde kapatılmış. Acaba mitsubishi klimalar hep bi sekildemi yapılıyot yoksa eski düzen açıkta olma şansı varmı. O kadar paraya inşallah kapatırlar diye düşünüyorum ama.Ekli dosyayı görüntüle 10686
Fiyat dahilinde yapmaları çok düşük ihtimal. Benim görüşüm borudan daha iyi değil açıkçası. Muhtemel satılan bir malzeme pek kullananı görmedim.

Sanmıyorum artık bunu yapacak kimse kalmadı diye düşünüyorum sonradan sen alır yaparsın yapmazlarsa :)
Teşekkür ederim. Tamam. Bide internette bu marka modellere bakarken iç ünite ile dış ünite arasındaki boru ve kaplolar güzel bi şekilde kapatılmış. Acaba mitsubishi klimalar hep bi sekildemi yapılıyot yoksa eski düzen açıkta olma şansı varmı. O kadar paraya inşallah kapatırlar diye düşünüyorum ama.Ekli dosyayı görüntüle 10686

Şuan öyle bişeye para verirsem hanım eve almaz artık?

Forumda Mitsubishi electiric kullanıp veri paylaşımı yapan olmadığı için demişler arkadaşlar genelde midea gree var ama Mitsubishi yok olanda yaz ayında kullanıyor.
Keşke mümkün olsada sizde veri paylaşımı yapabilseniz özellikle kış aylarında tüketim için.

Forumda Mitsubishi electiric kullanıp veri paylaşımı yapan olmadığı için demişler arkadaşlar genelde midea gree var ama Mitsubishi yok olanda yaz ayında kullanıyor.
Keşke mümkün olsada sizde veri paylaşımı yapabilseniz özellikle kış aylarında tüketim için.
Şuan ev kaloriferli malesef sadece kalorifer yanmadiği zamanlarda kısın kullanacagım bende yazın kullanacagım genel olarak. Eski evde yatak odası klimalıydı midea elektrik faturası normalde 200 250 geliyordu kısın 350 çok iyiydi

Şuan ev kaloriferli malesef sadece kalorifer yanmadiği zamanlarda kısın kullanacagım bende yazın kullanacagım genel olarak. Eski evde yatak odası klimalıydı midea elektrik faturası normalde 200 250 geliyordu kısın 350 çok iyiydi
Sağlık olsun hocam
Ürününüz hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah

Bu iş klimanın yerine bağlı değişebilir. Ben inşaat aşamasında bu duruma düşmemek için tesisat işlerini sıva altı yaptırdım. Hem içeride hem dışarıda temiz bir görünüm oluştu.

Ekli dosyalar

• IMG_20231218_220457.jpg
    IMG_20231218_220457.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20231218_220554.jpg
    IMG_20231218_220554.jpg
    60.3 KB · Görüntüleme: 17
Bu iş klimanın yerine bağlı değişebilir. Ben inşaat aşamasında bu duruma düşmemek için tesisat işlerini sıva altı yaptırdım. Hem içeride hem dışarıda temiz bir görünüm oluştu.
Bende de pis bir huy var, elimin altında olsun istiyorum bu meretleri :kiskis

Sürekli kurcalama modu :kop

Aramızda kalsın parametre ayarını 4 yaptım abi ? arada bizde ufaktan kurcalamaya başladık ?
Abi irfan ve adem abi bu işleri biliyor da remzi sen ve ben birşey yapacak sıra aklıma hep şu sahne geliyor :haha
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Abi irfan ve adem abi bu işleri biliyor da remzi sen ve ben birşey yapacak sıra aklıma hep şu sahne geliyor :haha
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Lokalde sana cevap yazdım okuduğunda anlayacaksın ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri