Kaldımıki öyle hakikiOnlar hep süt tozu abi ya hakiki keçi sütünden yiyoruz bu bölgede hep![]()

adında Maraş geçiyorsa iki kere düşünerek ye

Özellikle madoya çok güvenir dim oda fos çıktı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaldımıki öyle hakikiOnlar hep süt tozu abi ya hakiki keçi sütünden yiyoruz bu bölgede hep![]()
Süt oranı yüksek kardeşim birde bu var yurtdışı üretim buda.Bizdeki en iyisi bu kardeşim.![]()
Onlarda Algida Maraş satıyor artıkKaldımıki öyle hakiki
adında Maraş geçiyorsa iki kere düşünerek ye
Özellikle madoya çok güvenir dim oda fos çıktı
Normaldir abiOnlarda Algida Maraş satıyor artık![]()
DeğilsinNormaldir abi
Memleket ten bu kadar bıkan nefret eden tek benmiyim acaba diye düşünüyorum bazen
Demirçelik sektöründe çalıştım yurtdışı üretim yaptığımız zaman toleransı uymayan mamülleri iç piyasaya verirdikNormaldir abi
Memleket ten bu kadar bıkan nefret eden tek benmiyim acaba diye düşünüyorum bazen
Orada Maraş hııııDemirçelik sektöründe çalıştım yurtdışı üretim yaptığımız zaman toleransı uymayan mamülleri iç piyasaya verirdik![]()
Artık kime denk gelirse kardeşimOrada Maraş hıııı![]()
Doğrudur abiArtık kime denk gelirse kardeşim![]()
İyi geceler sana ve tüm dostlarımaDoğrudur abi
Bana müsade reis hele yatak uyuyak
Dikkat edin kendinize cümleten iyi geceler değerli dostlarım![]()
Doğrudur abi
Bana müsade reis hele yatak uyuyak
Dikkat edin kendinize cümleten iyi geceler değerli dostlarım![]()
İyi geceler dostlarİyi geceler sana ve tüm dostlarıma![]()
Biz varil gibi bir şeyde muhafaza ediyoruz. Lazım oldukca küçük bir kap var onun dolusu içinden alıp mama kabına döket dökmez varilin ağzını kapatıyoruz. Bayatlamadan ziyade mama kuruyor ve taş gibi oluyor özelllikle kediler ön sivri dişlerini kırabiliyor. Dediğin gibi yapabilirsin. ANCAK İYİ YİYOR DİYE FAZLA FAZLA VERME KEDİLERE ALIŞASIYA KADAR YEDİKLERİNİ ULU ORTA YERE ÇIKARIRLAR REZİL OLURSUN. Çünkü mam ıslanınca şişiyor fazla yediklerinde midelerine dokunuyor.@İRFAN abi merhaba
Bizim mama geldi püsükler kapış kapış götürüyor sevdiler
Bunu kendi paketinde serin yerde muhafaza etsek sıkıntı olmaz demi yada yaklaşık 1 2 kg bi kapalı kaba koysak bittikçe alsak kendi paketinden
bilemedim daha önce böyle çok mama alamadığım için sende tecrübelisin diye sorayım dedim![]()
Tam bir haftadır inşaat işleri ile uğraşıyorum kafamı kaşıyacak vakit olmadı. Bağ evi yapımı sürecindeydik pek bakamadım. Telden de foruma birkaç kez girdim ama otomatik çıkış yapılmış şifreyi hatırlamadığım için giriş yapamadım bu nedenle yazamadım.@REMZİ96 @İRFAN neredesiniz dostlar arada yazın merak ettirmeyin bizi![]()
YOOOOO sıkılma yok.Sıkıldılar bizden bence![]()
Allah kolaylık versinTam bir haftadır inşaat işleri ile uğraşıyorum kafamı kaşıyacak vakit olmadı. Bağ evi yapımı sürecindeydik pek bakamadım. Telden de foruma birkaç kez girdim ama otomatik çıkış yapılmış şifreyi hatırlamadığım için giriş yapamadım bu nedenle yazamadım.
Aynen abi bende 18 kg lik gıda kovası elime geçti onlara doldurdum ordan yeterince bir kapaklı kaba alıp ağzını kapatıyorumBiz varil gibi bir şeyde muhafaza ediyoruz. Lazım oldukca küçük bir kap var onun dolusu içinden alıp mama kabına döket dökmez varilin ağzını kapatıyoruz. Bayatlamadan ziyade mama kuruyor ve taş gibi oluyor özelllikle kediler ön sivri dişlerini kırabiliyor. Dediğin gibi yapabilirsin. ANCAK İYİ YİYOR DİYE FAZLA FAZLA VERME KEDİLERE ALIŞASIYA KADAR YEDİKLERİNİ ULU ORTA YERE ÇIKARIRLAR REZİL OLURSUN. Çünkü mam ıslanınca şişiyor fazla yediklerinde midelerine dokunuyor.
Kolay gelsin abiTam bir haftadır inşaat işleri ile uğraşıyorum kafamı kaşıyacak vakit olmadı. Bağ evi yapımı sürecindeydik pek bakamadım. Telden de foruma birkaç kez girdim ama otomatik çıkış yapılmış şifreyi hatırlamadığım için giriş yapamadım bu nedenle yazamadım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.