Biz de bir bilgiye daha sahip olmuş oluruzElite modeli olan arkadasima sorayım bakim onda var mi güzel bir ozellik geldi bana![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biz de bir bilgiye daha sahip olmuş oluruzElite modeli olan arkadasima sorayım bakim onda var mi güzel bir ozellik geldi bana![]()
Makine atéş ediyorGüzel bir bayram sabahından herkese günaydın
Güne şu güzel video ile başlayalım
Özellikle eca ve tcl klimaların yaz tüketimi ni çok merak ediyorum tcl kulvarında siz varsınız mümkün olursa enerji tüketimi verileri ile bizi aydınlatırsanız çok memnun oluruz hemde alacak kişilere rehber olurElite modeli olan arkadasima sorayım bakim onda var mi güzel bir ozellik geldi bana![]()
Gree Fairy ile ilgili de sevgili @Engraulis dostumuz bize bütün yaz ay ay veri paylaşacakÖzellikle eca ve tcl klimaların yaz tüketimi ni çok merak ediyorum tcl kulvarında siz varsınız mümkün olursa enerji tüketimi verileri ile bizi aydınlatırsanız çok memnun oluruz hemde alacak kişilere rehber olur![]()
Ooo süper abiGree Fairy ile ilgili de sevgili @Engraulis dostumuz bize bütün yaz ay ay veri paylaşacak
Kendisinden rica ettim, 1 hafta kesintisiz 24 saat, 1 hafta aynı ayarlarda kapat aç şeklinde kullanıp anlık tüketim ve toplam tüketim bilgilerini paylaşacak bize![]()
Tcl nin gen1 gen2 gen3 modunu kullanirsam herkesten daha az harcıyacağına eminimÖzellikle eca ve tcl klimaların yaz tüketimi ni çok merak ediyorum tcl kulvarında siz varsınız mümkün olursa enerji tüketimi verileri ile bizi aydınlatırsanız çok memnun oluruz hemde alacak kişilere rehber olur![]()
Bende benden az yakmasını çok isterim hatta çok sevinirim bizimkiside merak işteTcl nin gen1 gen2 gen3 modunu kullanirsam herkesten daha az harcıyacağına eminim![]()
Gree ile ilgili bir tane tanıtım videosu yok youtube da çok büyük eksiklikGree Fairy ile ilgili de sevgili @Engraulis dostumuz bize bütün yaz ay ay veri paylaşacak
Kendisinden rica ettim, 1 hafta kesintisiz 24 saat, 1 hafta aynı ayarlarda kapat aç şeklinde kullanıp anlık tüketim ve toplam tüketim bilgilerini paylaşacak bize![]()
Adem beye bir tane incelemek icin gönderseler keşkede görsekGree ile ilgili bir tane tanıtım videosu yok youtube da çok büyük eksiklik
Aslında o özelliği dikey formatta video olarak eçkip bana [email protected] adresime yollayın isterseniz, insanlara duyuralım öyle bir özellik olduğunu hiç olmazsaTcl nin gen1 gen2 gen3 modunu kullanirsam herkesten daha az harcıyacağına eminim![]()
Kaç kere yazdım adamlara biliyor musun?Gree ile ilgili bir tane tanıtım videosu yok youtube da çok büyük eksiklik
O derece objektifiz düşünün zira istedim ben adamlardan.Adem beye bir tane incelemek icin gönderseler keşkede görsek![]()
Abi bu özellik neymiş ki ısıtma modunda geçerli bir durum mu acaba gizli değilse bende öğrenmek isterim birkaç mesajdır bir türlü cevap alamadık yada aldık ben göremedimAslında o özelliği dikey formatta video olarak eçkip bana [email protected] adresime yollayın isterseniz, insanlara duyuralım öyle bir özellik olduğunu hiç olmazsa(Tamamen isteğinize bağlı)
Abi bizim GEAR gibi düşünAbi bu özellik neymiş ki ısıtma modunda geçerli bir durum mu acaba gizli değilse bende öğrenmek isterim birkaç mesajdır bir türlü cevap alamadık yada aldık ben göremedim![]()
Haaa tamam abiAbi bizim GEAR gibi düşün![]()
Aslında o özelliği dikey formatta video olarak eçkip bana [email protected] adresime yollayın isterseniz, insanlara duyuralım öyle bir özellik olduğunu hiç olmazsa(Tamamen isteğinize bağlı)
Gear isitma modunda calisiyor mu sizinHaaa tamam abi
Anlaşıldı tam kullanma kılavuzu nu okumaya niyetlendim di bende![]()
amper ölçerde bağlamam gerekli olur mu değerlerin dogru cikip cikmadigi icin ?Aslında o özelliği dikey formatta video olarak eçkip bana [email protected] adresime yollayın isterseniz, insanlara duyuralım öyle bir özellik olduğunu hiç olmazsa(Tamamen isteğinize bağlı)
Yok sende durum nedir?Gear isitma modunda calisiyor mu sizin![]()
Bende ısıtmadada aktif oluyor, sabah denedimYok sende durum nedir?
Ooo güzel miş tasarruf anlamında iyi iş çıkarabilirBende ısıtmadada aktif oluyor, sabah denedim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.