Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Güzel bir bayram sabahından herkese günaydın 🙋
Güne şu güzel video ile başlayalım 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Makine atéş ediyor :tara :tara :tara :tara

Elite modeli olan arkadasima sorayım bakim onda var mi güzel bir ozellik geldi bana 😅
Özellikle eca ve tcl klimaların yaz tüketimi ni çok merak ediyorum tcl kulvarında siz varsınız mümkün olursa enerji tüketimi verileri ile bizi aydınlatırsanız çok memnun oluruz hemde alacak kişilere rehber olur🙋

Özellikle eca ve tcl klimaların yaz tüketimi ni çok merak ediyorum tcl kulvarında siz varsınız mümkün olursa enerji tüketimi verileri ile bizi aydınlatırsanız çok memnun oluruz hemde alacak kişilere rehber olur🙋
Gree Fairy ile ilgili de sevgili @Engraulis dostumuz bize bütün yaz ay ay veri paylaşacak :ok

Kendisinden rica ettim, 1 hafta kesintisiz 24 saat, 1 hafta aynı ayarlarda kapat aç şeklinde kullanıp anlık tüketim ve toplam tüketim bilgilerini paylaşacak bize :ok

Tcl nin gen1 gen2 gen3 modunu kullanirsam herkesten daha az harcıyacağına eminim 😅

Gree Fairy ile ilgili de sevgili @Engraulis dostumuz bize bütün yaz ay ay veri paylaşacak :ok

Kendisinden rica ettim, 1 hafta kesintisiz 24 saat, 1 hafta aynı ayarlarda kapat aç şeklinde kullanıp anlık tüketim ve toplam tüketim bilgilerini paylaşacak bize :ok
Gree ile ilgili bir tane tanıtım videosu yok youtube da çok büyük eksiklik

Adem beye bir tane incelemek icin gönderseler keşkede görsek😅
O derece objektifiz düşünün zira istedim ben adamlardan.
''isterseniz sezon bitince ürünü geri alın yeter ki elimizde veriler olsun'' dedim ve yukarıda da belirttiğim üzere nezaketen cevap dahi vermiyor muhteremler.

Sataşma gibi olsun da istemem fakat G-Tech ile AEP kıyaslamalarımızda G-tech ısıtma modunda kısmen bir hayal kırıklığı oluşturduğu için insan ister istemez ''Acaba?'' diyor, adamlar durumu bildikleri için mi girmiyorlar hiç bu toplara? :alala

Aslında o özelliği dikey formatta video olarak eçkip bana [email protected] adresime yollayın isterseniz, insanlara duyuralım öyle bir özellik olduğunu hiç olmazsa :ok (Tamamen isteğinize bağlı)
Abi bu özellik neymiş ki ısıtma modunda geçerli bir durum mu acaba gizli değilse bende öğrenmek isterim birkaç mesajdır bir türlü cevap alamadık yada aldık ben göremedim :alala😅

Abi bizim GEAR gibi düşün :D
Haaa tamam abi 🙋
Anlaşıldı tam kullanma kılavuzu nu okumaya niyetlendim di bende😅
Hatta ucundan tuttum
IMG_20240412_171615.jpg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri