Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Enerji izleme uygulaması hangisi bendeki çok dandik. Smart life üzerinden kurdum cihazı. Tuya dan kursam farklı mı olur ki?
Sendekinin markası nedir bilmiyorumda Usta
bu görseldekiler tp link in wi-fi prizi tapo p115 uygulamasıda tplink in
p110 p115 ikiside aynı özelliklere sahip sadece biri köşeli büyük biri yuvarlak biraz küçük

Çok muazzam çalışıyor abi klima 👌
Mis gibide kısmış
Bu performansı ileriki aylar da da bekliyorum açıkçası ama bakalım daha ne olur. Evin duvarları nispeten serin daha ama bu gün ki sıcak hava dalgası ile güneş batmış olsa da havada biraz bunaltıcılık var.

Sendekinin markası nedir bilmiyorumda Usta
bu görseldekiler tp link in wi-fi prizi tapo p115 uygulamasıda tplink in
p110 p115 ikiside aynı özelliklere sahip sadece biri köşeli büyük biri yuvarlak biraz küçük
Onvec markası buradaki bir arkadaş önermişti

Bu performansı ileriki aylar da da bekliyorum açıkçası ama bakalım daha ne olur. Evin duvarları nispeten serin daha ama bu gün ki sıcak hava dalgası ile güneş batmış olsa da havada biraz bunaltıcılık var.
Zaten abi makina iklimlendirme işini halletmeye çalışıp sonuna kadar gazlayınca ondan sonrası Ortalama tasarruflu bir şekilde devam etmeye çalışıyor. Ha dış ünitenin yeri full güneş alır orasını klima bilir😅
Dediğin gibi gündüz değilde gece içerlere bir sıklet düşüyor

Sanırım akıllı cihazların geneli tuya veya smart life uygulaması ile kontrol ediliyor uygulaması da buna göre değişiklik gösterebilir tuya uyumlu ise birde tuya denemek lazım
Valla ben tapodan şimdilik memnunum. Ama biliyorsun birkaç konuda eksiği var ve hiç bir aksiyon almadılar. Şaşırdık mı HAYIR.

Valla ben tapodan şimdilik memnunum. Ama biliyorsun birkaç konuda eksiği var ve hiç bir aksiyon almadılar. Şaşırdık mı HAYIR.
Aynen öyle
muhtemelen yapacaklarını da diğer model gelirse ona ekleme yaparlar yada hep böyle gider gelen modelde özellik olarak nokta fazla olsa oda hepsinden pahalı olur kimsede almaz😂

Son güncelleme ile takvimdeki sol köşede yazan toplam toplam kw tüketim bilgisini kaldırmışlar gelde kızma şimdi 🤦

Sanırım akıllı cihazların geneli tuya veya smart life uygulaması ile kontrol ediliyor uygulaması da buna göre değişiklik gösterebilir tuya uyumlu ise birde tuya denemek lazım
Çok basit bir görüntüsü var misal saat saat veriyi göstermiyor günlük ahanda aşağıdaki gibi
1000019769.jpg

Çok basit bir görüntüsü var misal saat saat veriyi göstermiyor günlük ahanda aşağıdaki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 16359
Herşey varda birtek analiz şeklinde grafik li enerji izleme yok birde ingilizce zaten ben Türkçeyi zor seçiyom😅
Yoksa İyi güzelmiş volt amper watt hepsi gözüküyor birtek senin istediğin rahatlık kısmı yok yani bunun hiç tadı yokmuş ya
Peki tuya yazılımı oluyormu buna belki o farklıdır :alala

Herşey varda birtek analiz şeklinde grafik li enerji izleme yok birde ingilizce zaten ben Türkçeyi zor seçiyom😅
Yoksa İyi güzelmiş volt amper watt hepsi gözüküyor birtek senin istediğin rahatlık kısmı yok yani bunun hiç tadı yokmuş ya
Peki tuya yazılımı oluyormu buna belki o farklıdır :alala
Kutusunda tuya uyumlu yazıyor ama diğer priz smart life da diye bunu da öyle yaptım. Bu arada veriler gree fairy nin :tara

Bugün buzdolabını ağır bakıma almıştım 4saat yatınca havada sıcak makina daha kendine gelemedi kompresör şuan savaş halinde:starwars:kiskis
Screenshot_2024-06-03-21-52-05-12_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg

Evet bekleme modu ara ara bakıyorum 11 12 watta düşüyor bazen. 23 derece sıcak üflemede açtım ortalama 550-600 watt yakıyor ara sıra 700 watta çıkıyor
Ozaman o arkadaşın klimaların ikisinde de sorun var :alala
Servisin çözümüde tam trajik sabit bağlı iki klima yılda 1400 kw yakacak durduk yere
80 vs 20 watt baya fark var

Sizin oralarda hâlâ soğuk demi hava
Vay arkadaş karasal iklim farkına bak 😱
Senin klima ortalama değerler veriyor hem ısıtma hem bekleme modunda bir sıkıntı yok bence

Ozaman o arkadaşın klimaların ikisinde de sorun var :alala
Servisin çözümüde tam trajik sabit bağlı iki klima yılda 1400 kw yakacak durduk yere
80 vs 20 watt baya fark var

Sizin oralarda hâlâ soğuk demi hava
Vay arkadaş karasal iklim farkına bak 😱
Senin klima ortalama değerler veriyor hem ısıtma hem bekleme modunda bir sıkıntı yok bence
80 watt kapalıyken harcıyor diyor bendeki 6 watt harcıyor görünüyor. Dışarısı yeni yeni ısınıyor kısa kola geçiş yaptık ev 22 derece şuan. Bu harcama işini denemek için açtım klimayı yoksa epey daha açmazdım herhalde

80 watt kapalıyken harcıyor diyor bendeki 6 watt harcıyor görünüyor. Dışarısı yeni yeni ısınıyor kısa kola geçiş yaptık ev 22 derece şuan. Bu harcama işini denemek için açtım klimayı yoksa epey daha açmazdım herhalde
Evet arada dağlar kadar fark var senin klima ve onun arasında
Bizim buralarda dışarı yanıyor evlerin içi fena değil

Diğer yandan Sende haklısın abi klima eskir :kiskis

Herkese merhaba,
Malumunuz yaz geldi, havaların ısınması ile klimaları çalıştırmaya başladık ancak klimamızın ( 12k BTU Midea Extreme Save) hakkını veremiyormuşum gibi gelmekte. Evde yeni doğan da olduğundan gün içerisinde sıcaklığı sabit 23-24 derece bandında tutmak için optimum klima ayarları nelerdir? Tavsiyeleriniz var mıdır? 23 dereceye sabitleyip 7/24 Eco modda fan hızına vs dokunmadan mı kullanmak mantıklı olur?
Ser değerini 25den yukarı kullanmayıb yenidoğan için soğuk bir hava olur 26-27-28 bandında hava durumuna göre keyfinize kullanın derim

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri