Çok muazzam çalışıyor abi klima

Mis gibide kısmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok muazzam çalışıyor abi klima
Sendekinin markası nedir bilmiyorumda UstaEnerji izleme uygulaması hangisi bendeki çok dandik. Smart life üzerinden kurdum cihazı. Tuya dan kursam farklı mı olur ki?
Tapo nun kendi uygulaması.Enerji izleme uygulaması hangisi bendeki çok dandik. Smart life üzerinden kurdum cihazı. Tuya dan kursam farklı mı olur ki?
Bu performansı ileriki aylar da da bekliyorum açıkçası ama bakalım daha ne olur. Evin duvarları nispeten serin daha ama bu gün ki sıcak hava dalgası ile güneş batmış olsa da havada biraz bunaltıcılık var.Çok muazzam çalışıyor abi klima
Mis gibide kısmış
Onvec markası buradaki bir arkadaş önermiştiSendekinin markası nedir bilmiyorumda Usta
bu görseldekiler tp link in wi-fi prizi tapo p115 uygulamasıda tplink in
p110 p115 ikiside aynı özelliklere sahip sadece biri köşeli büyük biri yuvarlak biraz küçük
Zaten abi makina iklimlendirme işini halletmeye çalışıp sonuna kadar gazlayınca ondan sonrası Ortalama tasarruflu bir şekilde devam etmeye çalışıyor. Ha dış ünitenin yeri full güneş alır orasını klima bilirBu performansı ileriki aylar da da bekliyorum açıkçası ama bakalım daha ne olur. Evin duvarları nispeten serin daha ama bu gün ki sıcak hava dalgası ile güneş batmış olsa da havada biraz bunaltıcılık var.
Sanırım akıllı cihazların geneli tuya veya smart life uygulaması ile kontrol ediliyor uygulaması da buna göre değişiklik gösterebilir tuya uyumlu ise birde tuya denemek lazımOnvec markası buradaki bir arkadaş önermişti
Valla ben tapodan şimdilik memnunum. Ama biliyorsun birkaç konuda eksiği var ve hiç bir aksiyon almadılar. Şaşırdık mı HAYIR.Sanırım akıllı cihazların geneli tuya veya smart life uygulaması ile kontrol ediliyor uygulaması da buna göre değişiklik gösterebilir tuya uyumlu ise birde tuya denemek lazım
Aynen öyleValla ben tapodan şimdilik memnunum. Ama biliyorsun birkaç konuda eksiği var ve hiç bir aksiyon almadılar. Şaşırdık mı HAYIR.
Çok basit bir görüntüsü var misal saat saat veriyi göstermiyor günlük ahanda aşağıdaki gibiSanırım akıllı cihazların geneli tuya veya smart life uygulaması ile kontrol ediliyor uygulaması da buna göre değişiklik gösterebilir tuya uyumlu ise birde tuya denemek lazım
Herşey varda birtek analiz şeklinde grafik li enerji izleme yok birde ingilizce zaten ben Türkçeyi zor seçiyomÇok basit bir görüntüsü var misal saat saat veriyi göstermiyor günlük ahanda aşağıdaki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 16359
Kutusunda tuya uyumlu yazıyor ama diğer priz smart life da diye bunu da öyle yaptım. Bu arada veriler gree fairy ninHerşey varda birtek analiz şeklinde grafik li enerji izleme yok birde ingilizce zaten ben Türkçeyi zor seçiyom
Yoksa İyi güzelmiş volt amper watt hepsi gözüküyor birtek senin istediğin rahatlık kısmı yok yani bunun hiç tadı yokmuş ya
Peki tuya yazılımı oluyormu buna belki o farklıdır![]()
Birde tuya denemek lazım bakalım o nasılKutusunda tuya uyumlu yazıyor ama diğer priz smart life da diye bunu da öyle yaptım. Bu arada veriler gree fairy nin![]()
Evet bekleme modu ara ara bakıyorum 11 12 watta düşüyor bazen. 23 derece sıcak üflemede açtım ortalama 550-600 watt yakıyor ara sıra 700 watta çıkıyorBirde tuya denemek lazım bakalım o nasıl
Bu bekleme modu oluyor sanırım fairy nin
Ozaman o arkadaşın klimaların ikisinde de sorun varEvet bekleme modu ara ara bakıyorum 11 12 watta düşüyor bazen. 23 derece sıcak üflemede açtım ortalama 550-600 watt yakıyor ara sıra 700 watta çıkıyor
80 watt kapalıyken harcıyor diyor bendeki 6 watt harcıyor görünüyor. Dışarısı yeni yeni ısınıyor kısa kola geçiş yaptık ev 22 derece şuan. Bu harcama işini denemek için açtım klimayı yoksa epey daha açmazdım herhaldeOzaman o arkadaşın klimaların ikisinde de sorun var
Servisin çözümüde tam trajik sabit bağlı iki klima yılda 1400 kw yakacak durduk yere
80 vs 20 watt baya fark var
Sizin oralarda hâlâ soğuk demi hava
Vay arkadaş karasal iklim farkına bak
Senin klima ortalama değerler veriyor hem ısıtma hem bekleme modunda bir sıkıntı yok bence
Evet arada dağlar kadar fark var senin klima ve onun arasında80 watt kapalıyken harcıyor diyor bendeki 6 watt harcıyor görünüyor. Dışarısı yeni yeni ısınıyor kısa kola geçiş yaptık ev 22 derece şuan. Bu harcama işini denemek için açtım klimayı yoksa epey daha açmazdım herhalde
Ser değerini 25den yukarı kullanmayıb yenidoğan için soğuk bir hava olur 26-27-28 bandında hava durumuna göre keyfinize kullanın derimHerkese merhaba,
Malumunuz yaz geldi, havaların ısınması ile klimaları çalıştırmaya başladık ancak klimamızın ( 12k BTU Midea Extreme Save) hakkını veremiyormuşum gibi gelmekte. Evde yeni doğan da olduğundan gün içerisinde sıcaklığı sabit 23-24 derece bandında tutmak için optimum klima ayarları nelerdir? Tavsiyeleriniz var mıdır? 23 dereceye sabitleyip 7/24 Eco modda fan hızına vs dokunmadan mı kullanmak mantıklı olur?
Abi forumda hep yok yazılıyorum devamsızlıktan kalmam dimiSen nerelerdesin yahu![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.