Merhaba Bursa'da hangi servis montaj yaptı?Merhaba,
Bu forumdan aldığım yardım ve Adem Bey'in tavsiyesi ile Midea 12bin BTU Extreme Save modelini alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Klimayı Bursa'da FG Europe yetkili bayisi üzerinden aldım ve bugün kurulumu yapıldı. Kurulumu yapan arkadaşlar iç üniteyi duvara takmadan önce bel hizasından düşürdüler ve ısrarlarım sonucunda sıfır iç ünite getirdiler. Bu olaya kadar kurulum sohbet muhabbet şeklinde ilerlerken bu olaydan sonra biran önce bitse de gitsek havası ile iş yapmaya başlandı. Bu yüzden aklıma takılan birkaç durum meydana geldi.
1-Vakum işlemini dijital manometre yardımı ile max 5 dk kadar yaptılar. Foto çekmediler. Sıfırın altına düştüğünü bana gösterip tamam dediler. Herhangi bir sıkıntı yaratır mı bu durum?
2- Bakır boruların dış üniteye bağlandığı kısım da yaklaşık 10cm lik izolasyon yapılmamış alan mevcut (Foto ektedir). Sorun olur mu?
3- Elektrik bağlantısı için herhangi bir yönlendirmede bulunmadılar. Herhangi bir elektrikçi nasıl kablo ve sigorta kullanacağını bilebilir mi?
4- Kurulum tamalandıktan sonra herhangi bir belge vs vermediler. Elimde sadece ürünü aldığıma dair fatura mevcut. İleride bir durum olduğunda sıkıntı yaşar mıyım?
Sorularıma yanıt bulmamda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.